Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κλαίει στο τέλος του γεύματος

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, έχω έναν μπέμπη 3ων μηνών αρκετά φαγανό από νεογέννητο. Στην ανάπτυξη του είναι όλα πολύ φυσιολογικά.  Του δίνω φόρμουλα Frisolac 1. Έχω παρατηρήσει εδώ και 2-3 ημέρες ότι ενώ τα πρώτα 100-120ml τα πίνει κανονικά κ ευχάριστα  (κάπου εκεί σταματάμε για να ρευτεί) όταν συνεχίζω το τάισμα γκρινιάζει και καταλήγουμε να κλαίει σπαρακτικά και να ηρεμεί μόνο όταν τον βάζω στον ώμο δλδ να ακουμπάει η κοιλιτσα επάνω μου και λίγο μετά παίρνει πιπίλα κ σταματάει εντελώς το κλάμα . Από πιο έμπειρες μανούλες τι μπορεί να φταίει ; Τι μπορεί να τον ενοχλεί; Έχουμε παιδίατρο την Δευτέρα και προς το παρόν καταγράφω τις αντιδράσεις του μωρού για να του πω ακριβώς τι γίνεται . 

Δημοσίευση
στις On 14/12/2019 at 7:01 ΜΜ, ο/η melita29 είπε:

Καλησπέρα σας, έχω έναν μπέμπη 3ων μηνών αρκετά φαγανό από νεογέννητο. Στην ανάπτυξη του είναι όλα πολύ φυσιολογικά.  Του δίνω φόρμουλα Frisolac 1. Έχω παρατηρήσει εδώ και 2-3 ημέρες ότι ενώ τα πρώτα 100-120ml τα πίνει κανονικά κ ευχάριστα  (κάπου εκεί σταματάμε για να ρευτεί) όταν συνεχίζω το τάισμα γκρινιάζει και καταλήγουμε να κλαίει σπαρακτικά και να ηρεμεί μόνο όταν τον βάζω στον ώμο δλδ να ακουμπάει η κοιλιτσα επάνω μου και λίγο μετά παίρνει πιπίλα κ σταματάει εντελώς το κλάμα . Από πιο έμπειρες μανούλες τι μπορεί να φταίει ; Τι μπορεί να τον ενοχλεί; Έχουμε παιδίατρο την Δευτέρα και προς το παρόν καταγράφω τις αντιδράσεις του μωρού για να του πω ακριβώς τι γίνεται . 

Απο αυτά που καταλαβαίνω είναι η κοιλιτσα του Εχετε κολικους κοριτσάκι μου η ακόμη αυτό που μπορω να φανταστώ είναι να μην θέλει αυτό το γάλα πλεον η ακόμα να μην τον πιάνει με καταλαβαίνεις μπορεί να θέλει άλλο λέω εγώ τωρα εμένα έτσι κανει αλλά εμείς έχουμε κολικους αγάπη οποτε δεν ξέρω τι άλλο να είναι

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Απο αυτά που καταλαβαίνω είναι η κοιλιτσα του Εχετε κολικους κοριτσάκι μου η ακόμη αυτό που μπορω να φανταστώ είναι να μην θέλει αυτό το γάλα πλεον η ακόμα να μην τον πιάνει με καταλαβαίνεις μπορεί να θέλει άλλο λέω εγώ τωρα εμένα έτσι κανει αλλά εμείς έχουμε κολικους αγάπη οποτε δεν ξέρω τι άλλο να είναι

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) τον βλέπω ότι τον ενοχλεί η κοιλιτσα του έχει κ αρκετά αέρια ο καημενουλης. Απόγευμα έχουμε παιδίατρο κ θα δούμε τι θα μας πει ! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melita29 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) τον βλέπω ότι τον ενοχλεί η κοιλιτσα του έχει κ αρκετά αέρια ο καημενουλης. Απόγευμα έχουμε παιδίατρο κ θα δούμε τι θα μας πει ! 

Α αμα έχει αέρια άστο είναι η κοιλια του αγάπη αλλά ρώτα και τον παιδίατρο σου

Δημοσίευση

Κολικοι είναι! Το έκανε ο μεγάλος μου κ σπαραζε! Μια μέρα απλά σταμάτησαν κ τώρα μας κάνει γελάκια :) σωτήρια για τα αέρια είναι να τα βάζεις μπρούμυτα! Τουλάχιστον δύο ώρες μετά το φαΐ κ πριν φάνε! Εγώ τους βάζω κ τώρα μπρούμυτα για 5 λεπτά τρεις φορές τη μέρα κ εκτός του ότι δυναμώνει η πλάτη κ ο λαιμός τους, κάνουν αέρια πολλά και βγάζουν το περίσσευμα από το στομάχι! Χτύπα τον ελαφρά στον ποπο όσο είναι μπρούμυτα!! Όλα καλά θα πάνε, κάνε υπομονή! 

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια έχω πελαγώσει :( οκ παθαίνει κρίσεις με τους κολικούς και σφίγγεται κ κοκκινίζει κλπ αυτό το καταλαβαίνω κ προσπαθώ να τον ηρεμήσω κ να τον παρηγορήσω. Η παιδίατρος μου είπε να του κάνω χαμομηλογαλα το βράδυ δλδ στο γαλα που του φτιάχνω να βουτάω 3-4 φορές κ ένα φακελάκι χαμομήλι γιατί ηρεμεί τα εντερακια τους  . Το ήπιε μια χαρά αλλά και πάλι έχει μειώσει τις ποσότητες . Πριν 15 ημέρες έπινε 200 ml και τώρα με το ζόρι πίνει 130-140 :( η παιδίατρος δεν μου είπε να αλλάξουμε γαλα γενικά δεν πιστεύει ότι φταίει αυτό. Εγώ ρωτώ εσάς εμπειρικά μήπως όντως παίζει η πιθανότητα να μην του αρέσει πια; Να το βαρέθηκε ; Παίζει ρόλο κ ότι πονάει ; Του άλλαξα και μπιμπερό πήρα ένα της dr Browns να δοκιμάσουμε μήπως και τον βοηθήσει . Αν δεν δω ότι βγάζω άκρη με την γιατρό ίσως ψάξω και για άλλον δεν ξέρω ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...