Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επαναληπτικό σε αντιγριπικό????


Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

Σήμερα πήγαμε και κάναμε στην κοριτσάρα μας το αντιγριπικό. Μέχρι εδώ όλα καλά! Η γιατρός όμως μας είπε να ξαναπάμε σε 1 μήνα να το ξανακάνουμε...! Έτσι γίνεται? Πρώτη φορά το ακούω!

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Από ότι έχω καταλάβει στα μικρά κάνουν μικρή δόση και για αυτό χρειάζεται επαναληπτικό!ρωτα τον γιατρό σου να στο επιβεβαιώσει βέβαια!Τώρα το ποσό σύντομα θα γίνει δεν έχω ιδέα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η maria1405 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Σήμερα πήγαμε και κάναμε στην κοριτσάρα μας το αντιγριπικό. Μέχρι εδώ όλα καλά! Η γιατρός όμως μας είπε να ξαναπάμε σε 1 μήνα να το ξανακάνουμε...! Έτσι γίνεται? Πρώτη φορά το ακούω!

Και εμείς ετσι καλη μου δυο δόσεις θα κανουμε

Δημοσίευση

Κορίτσια, συγγνώμη για την καθυστέρηση...! Έχετε απόλυτο δίκιο! Δεν το είχα ξανακούσει... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Καλές γιορτές και να χαιρόμαστε τα λουλουδάκια μας-αυτά που έχουμε κι αυτά που περιμένουμε!!!!⚘

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κοπέλα μου, και εγώ είμαι σίγουρα ευγνώμων σε δύο άτομα, την μαία και την νοσηλεύτρια της νυχτερινής βάρδιας που έμειναν μαζί μου πάνω από 4 ώρες και με βοήθησαν στον ενεργό τοκετό. Αλλά όλο το ταξίδι μέχρι εκεί ήτανε δυστυχώς μια τραγωδία που σίγουρα και να την ξεπέρασω, δεν θα την ξεχάσω. Ξέρω ότι και στην Ελλάδα γίνονται πολλά και ότι έχεις ακόμα λιγότερες δυνατότητες όσο αναφορά τα θέλω σου, αλλά για αυτό είχα ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες εδώ που είχα ακούσει τα καλύτερα (είμαι Βερολίνο).  Προσπαθώ όσο μπορώ να χαρώ το πρώτο μήνα με την κόρη μου και τον άντρα μου και ελπίζω αυτό να με βοηθήσει σίγουρα να ξεπερασω έστω και λίγο αυτό που νιώθω  🥰
    • Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου να είσαι καλά, δυστυχώς έτσι είναι επειδή είμαι και εγώ νοσηλεύτρια, όμως και ο άντρας μου είναι Γερμανός νοσηλευτης και έχουμε τσακωθεί πολλές φορές με συναδέλφους στο θέμα πονος του ασθενή και ευαισθητοποιηση.  Όταν θα συνέλθω και σωματικά θα κοιτάξω σίγουρα αν δεν έχω επανέλθει ψυχικά να μιλήσω με κάποιον ειδικό. Γενικά επειδή έχω περάσει και πολλά αυτά τα χρόνια, πιστεύω μόνο καλό θα μου κάνει. 
    • Κορίτσι μου αρχικά ν σου ζήσει το μωράκι 🩷  δυστυχώς είναι που θα πέσεις κ το λέω γιατί έχω 3 φυσιολογικούς τοκετούς στο ενεργητικό μου  2 σε Ελλάδα κ 1 σε Γερμανία  στγν Ελλάδα έχω γεννήσει Αθήνα κ επαρχία  Γερμανία μένω στην Βαυαρία    Έχω βιώσει μαιευτική βία στην Ελλάδα κ μάλιστα το περιστατικό μου φρόντισα να μαθευτεί σε όλη την Θεσσαλία κ παραπέρα. Πέρασα πολύ άσχημα κ στον πρώτο κ στον δεύτερο τοκετό.  Εγώ προσωπικά στη Γερμανία είχα έναν εξαιρετικό γιατρό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (Γερμανό) κ ένα εξαιρετικό προσωπικό που μας στήριξε κ μας στηρίζει γιατί το τρίτο μου παιδί έχει προβλήματα στην καρδιά κ γεννήθηκε επίσης χωρίς ακοή (εντοπίσαμε πολλά πράγματα πριν γεννηθεί οπότε κάθε 2 εβδομάδες ήμουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις). Έχοντας καεί από την Ελλάδα έψαξα ρώτησα κ βρήκα ανθρώπους που να με σέβονται κ ευτυχώς βρήκα. Κ λέω ευτυχώς γιατί έτσι είναι πλέον.  Ο τοκετός μου ήταν τόσο τέλειος όπως λες με μουσική φως φαγητό κίνηση μπανιέρα με νερό μπάλα κτλ κτλ. Όλα όσα στερήθηκα στους άλλους τοκετούς τα είχα βρει σ αυτόν τον τρίτο τοκετό.  Δεν ξέρεις πόσο βάλσαμο ήταν για μένα αυτός ο τοκετός έχοντας βιώσει πιο πριν τραυματικούς τοκετούς κ μαιευτική βία με την κυριολεξία της κάθε λέξης. Εύχομαι αν ποτέ το αποφασίσεις για άλλο παιδάκι μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθει η λύτρωση 🙏🏼 τώρα είναι κ οι ορμόνες είναι κ οι μνήμες νωπές.  Όσο περνάει ο καιρός θα μαλακώνει αυτό που νιώθεις όχι ότι θα ξεχαστεί! Να αναζητήσεις βοήθεια αν θεωρείς ότι σε πνίγει! Σε συμπονώ κ σε συμπάσχω!!! 🥺 Και για να μην παρεξηγηθώ δεν θεωρώ ότι είναι θέμα χώρας πια. Είναι κάτι πολύ πιο γενικό κ ειδικό ταυτόχρονα. 
    • Κοριτσάκι μου καταρχήν να σου ζήσει η μικρούλα σου.  Έχω εκφράσει αρκετές φορές εδώ μέσα τη δυσαρέσκεια μου προς το γερμανικό ιατρικό προσωπικό. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΆ σε όλους τους τομείς από εξωσωματική μέχρι παθολόγο. Οπότε όχι απλά σε πιστεύω αλλά σε νιώθω...  Στο κομμάτι αρχίζουν κλάματα είναι ακόμα νωρίς και ίσως έχεις τα μπειμπι μπλου . Αν σε 2-3 εβδομάδες δεν φύγουν θα σου πρότεινα να επικοινωνήσετε με κάποια ψυχολόγο κατά προτίμηση Ελληνίδα .  Αν όντως είναι τραύμα τοκετού δεν φεύγει εύκολα. Χρειάζεται ειδικό . Το λέω το αν λόγο του ότι είναι νωρίς ακόμα. 
    • @Sotiria_94 εγώ αραιωσα στην δική μου περίπτωση το θηλαστρο γιατί ήδη δεν έβγαζα πολύ,  τις πρώτες μέρες έκανα λίγο αλλά λιγη ώρα, εξάλλου εμένα ποτέ δεν πρηστηκε το στήθος.Γαλα εχω ακομα απο το ενα στηθος κατι σταγονιτσες.  Αλλα χαπι μου ειπε και η μαια δεν χρειάζεται.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...