Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Γιαννηςς είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε;

Ειχαμε κανενα χαρουμενο νεο;εγω εκανα σημερα τεστ(3μερες πριν την αναμενομενη περιοδο) και βγηκε αχνη η δευτερη γραμμουλα!!!δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η οχι...θα περιμενω καθυστερηση για να κανω κ αλλο....καμια γνωμη;

Καλημερα!Κάποιο νεο;;

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Γειά σας. Έχω κάνει και εγώ σπερματεγχυση στις 9/12 και στις 19/12 (10 μέρες μετά) επειδή δεν κρατιόμουν έκανα χοριακη και βγήκε αρνητική. Έχει πιθανότητα να την έκανα νωρίς και να αλλάξει κάτι κορίτσια? ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η ElleL είπε:

Γειά σας. Έχω κάνει και εγώ σπερματεγχυση στις 9/12 και στις 19/12 (10 μέρες μετά) επειδή δεν κρατιόμουν έκανα χοριακη και βγήκε αρνητική. Έχει πιθανότητα να την έκανα νωρίς και να αλλάξει κάτι κορίτσια? ?

Φυσικά και είναι νωρίς! Στην εξωσωματική λένε χοριακή στις 9-10 μέρες που είνα ηδη γονιμποιημένα ωάρια και έχουν δημιουργηθεί έμβρυα.

Ευχομαι καλή επιτυχία!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν είναι νωρίς και εγώ έχω αγχωθεί.. εντωμεταξύ δεν έχει και πολλά χειμερινές ακόμα.. από ρουχα πχ
    • Εγώ από την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω..για μένα δεν είναι είναι κ δύο θέλω να ξεανγχοθω..γτ μπορεί να γεννήσουμε κ ένα μήνα νωρίτερα Οκτωβριο
    • Κ εμείς σήμερα τελειώσαμε το βάψιμο κ είμαστε έτοιμοι για ψωνιαααα..κ εγώ πρώτη φορά μανούλα οπότε δεν έχω τπτ..λίγα πραγματακια που θα Μ δώσουν αλλά θέλω κούνιες κ πολλά πολλά πολλά άλλα...
    • Μια χαρά Δόξα τον Θεό,μόνο κάποια τραβήγματακια μέχρι στιγμής !!!  Καλώς σας βρήκα κοριτσαρες 😍
    • Καλησπέρα κορίτσια,εμείς έχουμε τρελαθεί στα σάλια, γίνεται μούσκεμα, εν τω μεταξύ βγάζει τόσα πολλά που μόνιμα το στόμα της είναι λες και έχει σαπουναδα. Δεν θέλω να της βάλω σαλιαρα γιατί ο λαιμός της είναι μέσα στις διπλές και είναι κόκκινος και φοβάμαι μην τρίβετε και η σαλιαρα. Για τρίτο κορίτσια δεν νομίζω να έχω αντοχές,άσε που θα πρέπει να βρούμε και άλλο σπίτι να χωράμε 🤣 πολλά τα έξοδα δεν βγαίνω μάνα μου. @Maria98 και εγώ στον γιο μου λόγω αλλεργίας δεν έκανε κακά για πολλές μέρες αλλά πονούσε και έβαζα υπόθετο και έβγαιναν σαν σκουλικι μετά. @Diwni μήπως είναι σε κανένα άλμα ? @Sotiria_94 @Katerinioo τι κάνετε εσείς? Εγώ κορίτσια σήμερα το απόγευμα πήγα και ψώνισα ρούχα, επέμενε ο άντρας μου. Βασικά εγώ βαριέμαι να ψωνίζω. Πήρα αρκετά γιατί είχα μείνει με 2 σορτσάκια. Και ενώ όλα μου τα χρόνια επερνα xsmall αντε και κανένα small σήμερα τα πήρα όλα medium και πραγματικά το ευχαριστηθηκα γιατι βρηκα ρουχα που μου αρεσαν και πότε δεν έβρισκα σε μικρό μέγεθος. Μακάρι να παραμείνω έτσι αλλά χωρίς την κυτταρίτιδα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...