Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια θα γεννήσω τον Ιανουάριο είναι το πρώτο μου παιδακι και δεν ξέρω τι να κάνω τι να διαλέξω σκέφτομαι να διαλέξω το δωμάτιο που θα έχω το μωρό δίπλα μου συνέχεια αλλά δεν ξέρω αν είναι η σωστή επιλογή! μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς που Γεννησατε εκεί!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Ελενηη είπε:

Καλησπέρα κορίτσια θα γεννήσω τον Ιανουάριο είναι το πρώτο μου παιδακι και δεν ξέρω τι να κάνω τι να διαλέξω σκέφτομαι να διαλέξω το δωμάτιο που θα έχω το μωρό δίπλα μου συνέχεια αλλά δεν ξέρω αν είναι η σωστή επιλογή! μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς που Γεννησατε εκεί!

Καλημερα. Εγω δεν το ειχα μαζι μου λογω καισαρικης. Νομιζω εξαρταται αρκετα απο το πως θα γεννησεις. Παντως επειδη ηθελα αποκλειστικο θηλασμο τους ελεγα εκτος απο τις κανονισμενες ωρες να μου το φερνουν αν κλαιει και τον εφερναν παντα. Αν και τις περισσοτερες φορες ερχοταν κοιμισμενος ο καημενος χαχα

Δημοσίευση

εγώ rooming in θα ζητήσω ,για να είμαι σίγουρη ότι θα πίνει μόνο το δικό μου γάλα ,να εδραιωθεί πιο γρήγορα ο θηλασμός κ γενικά να νιώσει το μωράκι ασφάλεια από την αρχή,αφού θα είμαι συνεχώς μαζί της. Βέβαια υπάρχει κ η άποψη ωχ σιγά ,να μου το κρατανε λίγες ώρες να ξεκουράζομαι κτλ. Είναι καθαρά προσωπικό θέμα, οπότε δες μέσα σου τι πραγματικά θέλεις συνειδητοποιημένα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...