Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εσεις τι κάνετε;;

Recommended Posts

Καλησπέρα!!Θέλω να ανοίξω ενα θέμα που με απασχολεί αλλά ντρέπομαι να συζητήσω εύκολα .Τι κάνουμε με τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει κ πονηρέψει όταν θέλουμε να βρεθούμε ως ζευγάρι;; πολλές φορές κοιμούνται αργά ή μπαίνουν μέσα ,κλείνουμε τη πόρτα κ με ρωτάνε γιατί, επίσης στις διακοπές είμαστε όλοι μαζί σε ενα δωμάτιο οπότε είναι αδύνατον.Ετυχε μια φορά να μας δουν κ ήταν πολύ άσχημη στιγμή, μια φίλη μου που το συζήτησα είναι πολύ ελαστική με τις επαφές κ το γυμνό  κ δεν εχει τα δικά μου ταμπού μου έλεγε οτι κ να δουν κάτι είναι φυσιολογικο κ τα περισσότερα παιδιά έχουν εικόνα,εγω το θεωρώ απαράδεκτο, εσείς τι κάνετε;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση θα ήθελα κι εγώ προτάσεις έχω μικρό σπίτι και δύο μικρά,το ένα εξ αυτών επτά ετών. Κι εμάς μας είδε μια δυο φορές αλλά δεν τρέχει τίποτα σοβαρό ούτε θα έχει θέμα πιστεύω. Απεναντίας βλέπει ότι ειμαστε αγαπημένοι.. είχα όμως σκάσει από ντροπή. 

Νομίζω οτι είναι θέμα για όλους τους γονείς,εγώ ντρέπομαι πολύ,με μια φίλη που το συζήτησα ήταν χαλαρή χωρίς ενοχή κ απλά κλειδώνει κ λεει οτι έχουν δουλεια κ να μην ενοχλήσουν , εγώ προτιμώ να με καταπιεί η γή!!!!!  .Νομίζω πως είναι πολύ άσχημο κ επηρεαζει τα παιδιά αρνητικά,ασε τα σχόλια όταν ανοίγουν το στόμα τους,εμένα ήταν νήπιο όταν με είδε ,δεν είπε τίποτα κ την επόμενη στο σχολείο είπε στη δασκάλα οτι ο μπαμπάς φιλάει τη μαμά στα βυζ@##%α κ με πήρε τηλ η δασκάλα.Ρεζίλι 

Καλησπέρα!εμένα ακόμα είναι πολύ μικρή η μπέμπα μου Μόλις 5 μισή μηνών αλλά πιστεύω θέλει προσοχή...πλέον τα παιδάκια καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα πράγματα από ότι εμείς στην ηλικία τους και πιστεύω πως μπορεί να τα τραυματίσει μια τέτοια εικόνα.. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά θεωρώ πως πρέπει να προσέχουμε....Ναι μεν να βλέπει αγαπημένους τους γονείς αλλά δεν χρειάζονται περισσότερα!υπάρχουν εναλλακτικές εκτός σπιτιού ή οταν κοιμούνται τα παιδιά...Αυτό με την πόρτα πιστεύω καλό είναι να γίνεται πάντα για να μην τους φανεί περίεργο...Στη θεωρία τα λέω τώρα στο μέλλον δεν ξέρω να σας πω πως θα είναι!

Μάρω δεν προχώρησε το θέμα κι εγώ περίμενα ιδέες...ειχα κ θέμα με την μεγάλη κόρη, κρυφό γελούσε όταν μας είδε κ πήγε κ φιλησε ένα αγοράκι ..οι γονείς του είπαν να μην κάνει παρέα μαζί της 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...