Μετάβαση σε περιεχόμενο

και ναι ειναι θετικο!!!


Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σας,

ειμαι και επισημα 35 απο χθες και εδω και μια εβδομαδα ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος. πεταω σε πελαγη ευτυχιας. τωρα αρχιζει το αγχος,οι φοβοι,οι ερευνες. αρχικα αυριο θα κανω την β-χοριακη.μεχρι εδω καλα. επειδη οικονομικα ειμαστε καπως στενεμενοι,αποφασισαμε με τον συζηγο να γεννησω σε δημοσιο μαιευτηριο. δυστυχως ο γυναικολογος μου συνεργαζεται με ιδιωτικα. μου ειπαν για εναν καλο γιατρο στο αλεξανδρας αλλα θελω και την δικη σας γνωμη. δυσκολα εμπιστευομαι τους γιατρους γενικοτερα.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

Αχ κ εγω σημερα εμαθα τα ευχαριστα !!!

Τωρα να δεις κ εγω αγχος!!!

Καλη εγκυμοσυνη να εχουμε ολες μας κ θετικα τεστακια!!!

καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη να εχουμε!!!! καλοκαιρινα μωρακια!!!

 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Joannaero είπε:

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό! Απόλαυσέ το φουλ! Με πολλή προσοχή αλλά με λίγο άγχος!Ποιον γιατρό έχεις στο Αλεξάνδρα αν επιτρεπεται; Κι εγώ εκεί γέννησα το 2ο..

σε ευχαριστω πολυ!!!!!!δεν εχω κλεισει ακομα, μου ειπαν για τον κ.Αλεξοπουλο οτι ειναι πολυ καλος. Εσυ ποιον ειχες; να τα χαιρεσε τα παιδακια σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η kalina είπε:

σε ευχαριστω πολυ!!!!!!δεν εχω κλεισει ακομα, μου ειπαν για τον κ.Αλεξοπουλο οτι ειναι πολυ καλος. Εσυ ποιον ειχες; να τα χαιρεσε τα παιδακια σου!!!

Καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη κορίτσια!!! Ό Αλεξόπουλος είναι πολύ καλός!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...