Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙΜΕΣ Β ΧΟΡΙΑΚΗΣ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να μαι εγώ πάλι!! 

Κάπου πριν 2 χρόνια έκανα ερώτηση πάλι για τις μονάδες τις χοριακής γιατί ήταν πολύ αυξημένες και τώρα θέλω να κάνω ερώτηση πάλι για τις τιμές (μέχρι να μιλήσω το απόγευμα με τον γιατρό - με έχει φάει το άγχος ΠΑΛΙ) γιατί...

Η τελευταία περίοδός μου ήταν στις 15/10/19. Την Παρασκευή (πέμπτη μέρα καθυστέρησης) έκανα από τα γνωστά τεστ κ μου βγει ένας σταυρός πεντακάθαρος και έφυγα απευθείας το μεσημέρι για Β' Χοριακή  .. Το μεσημέρι του Σαββάτου που πήρα τα αποτελέσματα , οι μονάδες ήταν 260. Και θέλω να ρωτήσω το εξής.... Εσείς την θεωρείτε χαμηλή; 

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια εκ των προτέρων :)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το νινακι σου! Εξαρτάται από το πότε έγινε η εμφύτευση. Δεν έχει σημασία με τι ξεκινάς αλλά αν διπλασιάζεται μετά από 2-3 ημέρες. Εγώ ξέρω φίλη μου που με 3-4 ημέρες καθυστέρηση είχε 80. Και τώρα είναι τριών μηνών. Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Όλα καλά θα είναι!?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το νινακι σου! Εξαρτάται από το πότε έγινε η εμφύτευση. Δεν έχει σημασία με τι ξεκινάς αλλά αν διπλασιάζεται μετά από 2-3 ημέρες. Εγώ ξέρω φίλη μου που με 3-4 ημέρες καθυστέρηση είχε 80. Και τώρα είναι τριών μηνών. Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Όλα καλά θα είναι!?

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ανυπομονώ να δω σποράκι πάλι ! χεχε

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η stellaban86 είπε:

Να μαι εγώ πάλι!! 

Κάπου πριν 2 χρόνια έκανα ερώτηση πάλι για τις μονάδες τις χοριακής γιατί ήταν πολύ αυξημένες και τώρα θέλω να κάνω ερώτηση πάλι για τις τιμές (μέχρι να μιλήσω το απόγευμα με τον γιατρό - με έχει φάει το άγχος ΠΑΛΙ) γιατί...

Η τελευταία περίοδός μου ήταν στις 15/10/19. Την Παρασκευή (πέμπτη μέρα καθυστέρησης) έκανα από τα γνωστά τεστ κ μου βγει ένας σταυρός πεντακάθαρος και έφυγα απευθείας το μεσημέρι για Β' Χοριακή  .. Το μεσημέρι του Σαββάτου που πήρα τα αποτελέσματα , οι μονάδες ήταν 260. Και θέλω να ρωτήσω το εξής.... Εσείς την θεωρείτε χαμηλή; 

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια εκ των προτέρων :)

Καλε είσαι έγκυος!!!! Συγχαρητήρια!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!! Μίλησες με τον γυναικολόγο σου; Σου είπε να κανεις πάλι σήμερα-αύριο;;;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η ioannastr είπε:

Καλε είσαι έγκυος!!!! Συγχαρητήρια!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!! Μίλησες με τον γυναικολόγο σου; Σου είπε να κανεις πάλι σήμερα-αύριο;;;

χαχαχα σε ευχαριστω πολυ!! θα μιλησω μαζι του μετα τις 5! δεν ηθελα να τον ενοχλησω το ΣΚ... αλλα το αγχος μου εχει χτυπησει κοκκινο  χαχαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η stellaban86 είπε:

χαχαχα σε ευχαριστω πολυ!! θα μιλησω μαζι του μετα τις 5! δεν ηθελα να τον ενοχλησω το ΣΚ... αλλα το αγχος μου εχει χτυπησει κοκκινο  χαχαχαχαχα

Άντε....παρτον κ ενημέρωσε μας!!! Κ πάλι συγχαρητήρια!! Να έχεις μια ευχάριστη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ioannastr είπε:

Άντε....παρτον κ ενημέρωσε μας!!! Κ πάλι συγχαρητήρια!! Να έχεις μια ευχάριστη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Πήρα έκλεισα ραντεβού να με δει στις αρχές Δεκεμβρίου αλλά μου πρότεινε να ξανά κάνω άλλη μια χοριακη για να σιγουρευτουμε ότι έχουν ανέβει οι μονάδες..

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η stellaban86 είπε:

Πήρα έκλεισα ραντεβού να με δει στις αρχές Δεκεμβρίου αλλά μου πρότεινε να ξανά κάνω άλλη μια χοριακη για να σιγουρευτουμε ότι έχουν ανέβει οι μονάδες..

Ωραία, πότε θα πας για χοριακή?

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η ioannastr είπε:

Πήγα χθες το απόγευμα κ τα αποτελέσματα θα τα πάρω το απόγευμα :) αντε να δούμε.... Το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο αχχαχχα

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η stellaban86 είπε:

Πήγα χθες το απόγευμα κ τα αποτελέσματα θα τα πάρω το απόγευμα :) αντε να δούμε.... Το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο αχχαχχα

πωωωωω τόσο πολύ κάνουν να βγούν τα αποτελέσματα????? 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η ioannastr είπε:

πωωωωω τόσο πολύ κάνουν να βγούν τα αποτελέσματα????? 

Ναι ... Κ σήμερα το πρωί να πήγαινα πάλι το απόγευμα θα τις έπαιρνα... Ελπίζω έστω να μου τα στείλουν νωρίτερα. ..

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η ioannastr είπε:

στις πριν 6 ώρες, ο/η ioannastr είπε:

Ενημέρωσέ μας..

Λοιπόν, μόλις τις έλαβα... 482 μονάδες λέει.... Θέλω να τους πάρω τηλέφωνο , στο διαγνωστικό να τους ρωτήσω το εξής... Σε πίνακες από διάφορα site τις μετρήσεις τις γράφουν mlU/ml κ στο διαγνωστικό γράφει U/l .. μήπως έχει άλλες μετρήσεις κ τρυπιεμαι τζάμπα ;

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η stellaban86 είπε:

Λοιπόν, μόλις τις έλαβα... 482 μονάδες λέει.... Θέλω να τους πάρω τηλέφωνο , στο διαγνωστικό να τους ρωτήσω το εξής... Σε πίνακες από διάφορα site τις μετρήσεις τις γράφουν mlU/ml κ στο διαγνωστικό γράφει U/l .. μήπως έχει άλλες μετρήσεις κ τρυπιεμαι τζάμπα ;

Καλησπέρα!! Μην διαβάζεις τιμές χοριακης στο ίντερνετ καθώς έχει απλά ενδεικτικές τιμές! Δεν ξέρεις ποτέ πότε μπορεί να έγινε η εμφύτευση! Σημασία δεν έχει με τι τιμή ξεκινάς αλλά να διπλασιάζεται στο 48ωρο!! Επίσης η χοριακη πρέπει να γίνεται στο ίδιο μικροβιολογικό εργαστήριο ώστε να είναι ακριβείς οι τιμες! Δεν μας νοιάζει σε τι μονάδα την έχει αν είναι στο ίδιο μικροβιολογικό!! Εσύ τις χοριακες σου τις έχεις κάνει στο ίδιο εργαστήριο? Και η πρώτη έγινε Παρασκευή και η δεύτερη Δευτέρα? 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sissh είπε:

Καλησπέρα!! Μην διαβάζεις τιμές χοριακης στο ίντερνετ καθώς έχει απλά ενδεικτικές τιμές! Δεν ξέρεις ποτέ πότε μπορεί να έγινε η εμφύτευση! Σημασία δεν έχει με τι τιμή ξεκινάς αλλά να διπλασιάζεται στο 48ωρο!! Επίσης η χοριακη πρέπει να γίνεται στο ίδιο μικροβιολογικό εργαστήριο ώστε να είναι ακριβείς οι τιμες! Δεν μας νοιάζει σε τι μονάδα την έχει αν είναι στο ίδιο μικροβιολογικό!! Εσύ τις χοριακες σου τις έχεις κάνει στο ίδιο εργαστήριο? Και η πρώτη έγινε Παρασκευή και η δεύτερη Δευτέρα? 

Η πρώτη έγινε την Παρασκευή και η δεύτερη Δευτέρα, ναι . Στο ίδιο εργαστήριο ...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η stellaban86 είπε:

Μίλησα μόλις κ με τον γιατρό δεν βλέπει κάτι κακό μου είπε :):) ουυυφ μου έφυγε ένα άγχος :)))))

Προσπάθησε να μην διαβάζεις πολλά στο ίντερνετ και αγχώνεσαι τζαπα!! ?? Καλή υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sissh είπε:

Προσπάθησε να μην διαβάζεις πολλά στο ίντερνετ και αγχώνεσαι τζαπα!! ?? Καλή υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ ! Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τη κόψω αυτή τη συνήθεια... :) Ευχαριστω πάρα πολύ !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η stellaban86 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ ! Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τη κόψω αυτή τη συνήθεια... :) Ευχαριστω πάρα πολύ !!!!

Χαχα λίγο πολύ όλες το κάνουμε αυτό,απλά προσπάθησε να μην σε επηρεάζει!! ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...