Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλασμός διδυμων

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Περιμένω δίδυμα και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με τον θηλασμό.Μια φίλη μου που έχει διδυμάκια μου είπε ότι η ίδια θήλασε μόνο 3 μέρες (στο μαιευτήριο)και μετά λόγω έλλειψης χρόνου σταμάτησε τον θηλασμό και έδωσε στα μωρά αποκλειστικά ξένο γάλα.Η μαμά μου που έχει δίδυμα έκανε επίσης το ίδιο.

Θα ήθελα να ρωτήσω όσες κοπέλες έχουν εμπειρία απο θηλασμό αν όντως είναι δύσκολο να θηλάζεις δυο μωράκια ταυτόχρονα και αν τελικά θα ήταν καλύτερο να δώσω στα μωρά μου κάποιο απο τα άναμφίβολα καλά γάλατα του εμπορίου;)

Ευχαριστώ εκ των υστέρων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό να ερθουν τα μωράκια σου :)

Να αγοράσεις τα βιβλία της παιδιατρου Αννας Πατσούρου "Θηλασμός μια υπέροχη σχεση" . Παιδίατρος που θήλασε τα διδυμα κοριτσάκια της :)

Να δινεις ταυτόχρονα μπουκάλι στα μωράκια σου αποκλειεται , ενω να θηλάζεις ταυτόχρονα ειναι θέμα εξάσκησης ! Ψαξε λιγο και στο νετ για στάσεις και για αλλες μητέρες που θήλασαν δίδυμα .

Οτι χρειαστείς στη διαθεση σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...