Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Diwni μου ναι πηγα γιατρο με ειδε την περασμενη Πεμπτη και ειπε οτι ειμαστε καλα. Του ειπα για τα πονακια μ ειπε να μη δινω σημασια ωσπου σταματησα να νιωθω οτιδηποτε. Η τομη ειναι οκ εκτος απο τον κομπο αλλα δεν την προσεχω οποτε θελει το χρονο της. Σταματησα να βαζω σερβιετα κοριτσια μου και δεν εχω κατι προς ωρας αλλα αποτι ξερω ερχονται και παρερχονται λιγα λοχεια στις μερες π ειμαστε εμεις @ΜαρίαΔημήτρης. Παντως οσον αφορα τις επαφες ειναι που εχουμε το μυαλο μας συνεχεια στα μωρα, ειναι και η αποχη και νιωθουμε καπως περιεργα-αμηχανα πιστευω στο κομματι αυτο. Θα το βρουμε αλλα καλα π μ πατε οτι ποναει να μη φρικαρω. 
    • Εγώ από συμπτώματα τώρα έχω μόνο το στήθος που πονάει άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο, από ενέργεια καλύτερα αλλά πάλι κουράζομαι σχετικά εύκολα και η κοιλιά που φουσκώνει σταδιακά! Είναι στιγμές που ξεχνάω ότι είναι έγκυος και μετά πιάνω την κοιλιά και το θυμάμαι 😅 Τώρα πήγαμε τριήμερο αλλά η θάλασσα ήταν κρύα και μπήκα μέχρι τα πόδια μόνο. Γενικά μου είπε σε καθαρή θάλασσα μπορώ να μπω όχι πισίνα. Εσύ πως είσαι; 
    • Εχω ένα της kikaboo που με βόλεψε αφάνταστα κ ένα της lorelli που δεν είναι τόσο καλό. Ναι μετά κάνουν κ για θηλασμό. Μου δώσε το οκ με μέτρο. Τώρα μην τρελαινόμαστε το ιδανικό είναι να μην καπνίζεις!!! Το γύρισα στο iqos αυτές τις μέρες με την ελπίδα να το κόψω.
    • Σημερα μπηκα συην 19η… ο γιατρος μου ειχε πει οτι θα νιώσω κατι σαν φτερούγισμα μεταξυ 18 και 22η εβδομαδα.  μ απο συμπτωματα πως πατε κοριτσια; θαλασσα ξεκινησατε; Τι σας ειπε ο γιατρος? 
  • Προσθήκη...