Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλασμός

Recommended Posts

καλησπέρα.ειμαι νέα μαμά και έχω ένα μωρο 1 μηνών .γεννησα με καισαρική και έβαλα το μωρο στο στήθος την 3η μέρα.Απο την 5 μέρα και σημερα θηλάζω το μωρο αποκλειστικά.το πρόβλημα μου είναι πως από την αρχή είχα θέμα με τη μια θηλή δυσκολευόταν το μωρο να το πιάσει.στο νοσοκομείο μου έδωσαν θήλαστρο 2 μερες μου είπαν για να φτιάξει η θηλή...βάζω το μωρο να πίνει από αυτή τη μεριά και σημερα άλλα πονάω πάρα πολύ...χρησιμοποιώ πάντα μετά αφού τον θηλάζω της medela  purelan 100 δεν έχω δει μεγάλη διαφορά... Ομως εδω και δυο μέρες νιώθω σαν να έχει μειωθεί η ποσότητα του γάλακτος μου...το μωρο βγαίνει έξω κανονικά κάθε 3 με 4 ώρες που τον αλλαζω... και σήμερα όλη την ημέρα ήταν ανήσυχο και δεν κοιμήθηκε από της 7 το πρωί που ξυπνήσε μέχρι της 9 ενώ τον ειχα σχεδόν όλη μέρα στο στήθος,πηγα πείρα ξενο γάλα είπα να δω μηπως δεν χορταίνει...και ναι μόλις το ήπιε κοιμήθηκε κατευθείαν.υπάρχει περίπτωση να μου έχει κοπεί το γάλα ετσι ξαφνικά...νοιώθω ενοχές μήπως φταίω που δεν έχω και δεν χορταίνει το μωρό μου νοιώθω πολύ χάλια... ήθελα αν γινόταν να με βοηθήσετε με κάποιον τρόπο γιατί δεν θέλω με τίποτα να σταματήσω το θηλασμό.σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωρό σου και καλή λοχεία!!!

Και ποια δεν τα έχει περάσει αυτά αυτές τις αγωνίες τις τύψεις....θήλαζα περίπου 16μηνες και έχω να σου πω ότι όσο υπέροχο είναι τόσο δύσκολο είναι στην αρχή.

Μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία συμβαίνουν διάφορα παράξενα.... το στήθος σου εφόσον το προσφέρεις στο μωράκι σου δεν αδειάζει. υπομονή θέλει καλά κάνεις και το βάζεις όλη μέρα. Φυσικά και με το ξένο γάλα χόρτασε ποιο πολύ αφού το μπιμπερο είναι ποιο εύκολο για τα μωρά. Αν και είναι λάθος για ψυχολογικούς λόγους δεν θα σου πω να μη το κάνεις γιατί ξέρω πως τρελαίνεσαι αν νοιωθεις πως το μωρό σου πεινάει. αυτό που θα σου πω και που έκανα εγώ.εφοσον είναι ξύπνιο βάζε το στο στήθος πριν πεινάσει και ας πιπιλαει....αυτό και τη ροή θα αυξήσει και θα καταλάβει πως από εκεί τρώει....και όσο μπορείς ποιο λίγο μπιμπερο.

Πλέον μπορώ να καταλάβω πως το σημαντικότερο είναι η ψυχολογία της λεχώνας να είναι καλή και αν δώσει και μερικά μπουκάλια ξένο δεν την κάνει χειρότερη μανούλα!!!!

Σίγουρα θα τα καταφέρεις συνέχισε!!!!!

Καλησπέρα, να σου ζήσει το μωράκι σου! Τα πας περίφημα, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.

Το μωρό δεν κοιμήθηκε με τη σκόνη απαραίτητα επειδή χόρτασε. Το ξένο γάλα είναι πολύ βαρύ σε σχέση με το μητρικό και τα μωρά «πέφτουν σε λήθαργο« για να το χωνέψουν. Το μπιμπερό καλύτερα να το πετάξεις, εφόσον το μικρούλι ήδη δεν πιάνει καλά, χειροτερεύει την κατάσταση και είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να προτιμάει το μπουκάλι λόγω εύκολης ροής (παθητική σίτιση) και να αρνείται τελείως το στήθος. Επίσης αν αρχίσεις να αντικαθιστάς θηλασμους με γεύματα ξένου, η παραγωγή σου θα μειωθεί. Το μητρικό γάλα είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης.

Όπως σου είπε και η @Mamaioannas το καλύτερο που έχεις μα κανείς είναι να βάζεις συνεχώς το μωρό στο στήθος για να ρυθμίσει την παραγωγή σου. Όσο περισσότερο το βάζεις, τόσο θα αυξάνεται. Το ότι μαλακώνει το στήθος είναι σημάδι ότι εδραιώνεται η παραγωγή, όχι ότι λιγοστεύει το γάλα. Το μωρό λερώνει αρκετές πάνες; Παίρνει ικανοποιητικό βάρος; Από εκεί θα καταλάβεις αν σιτίζεται επαρκώς. 

Οσο για το ότι δεν πιάνει καλά, έχει γίνει έλεγχος χαλινού; Θα μπορούσες να καλέσεις και κάποια εθελόντρια σύμβουλο θηλασμού να σου δείξει πως να βοηθήσεις το μωρό να πιάσει σωστά το στήθος για να μη σε πληγώνει. 

Κορίτσια σας ευχαριστώ...ολο το βράδυ του έδωσα μόνο δικό μου γάλα  έπινε μετά το εβγαζε σχεδόν όλο  και ξυπνούσε ανά μια ώρα...εχω τρελαθεί ?? πειρα τον παιδίατρο του εξήγησα και μου λέει δωσε ξένο ??δενμου είπε τίποτα άλλο...Γιατί όμως να βγάλει το γαλα;;

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Alktosk είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ...ολο το βράδυ του έδωσα μόνο δικό μου γάλα  έπινε μετά το εβγαζε σχεδόν όλο  και ξυπνούσε ανά μια ώρα...εχω τρελαθεί ?? πειρα τον παιδίατρο του εξήγησα και μου λέει δωσε ξένο ??δενμου είπε τίποτα άλλο...Γιατί όμως να βγάλει το γαλα;;

Με συγχωρείς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο παιδίατρος.....

Τι εννοείς το έβγαζε;έκανε εμετό η γουλιτσες;

Εφόσον είχε θηλάσει δεν ξέρεις πόσο ήπιε και δεν ξέρεις αν το έβγαλε όλο.....και ναι τα τόσο μικρά μωράκια κάθε ώρα περίπου θηλάζουν....όπως είπε και η Narcissa το ξένο γάλα είναι ποιο βαρύ και τα πιάνει καλύτερα αλλά βάλε καλά στο μυαλό σου πως το ποιο κατάλληλο γάλα για το μωράκι σου είναι το δικό σου. Πάλεψε το καλή μου όσο μπορείς χωρίς άγχος και στεναχώρια.....ξέρω πως είσαι κουρασμένη θες να κοιμηθείς πονάει το σώμα σου έχεις και τις ορμόνες σου.....εγώ είχα πάθει επιλοχειο κατάθλιψη και ξέρεις πως το ξεπέρασα;;;; θηλάζοντας όλη μέρα!!!!Είχα πάρει και ένα μάρσιπο ,ring sling και την είχα όλη μέρα πάνω μου!!!

Καλημέρα κορίτσι! 

Πραγματικα απαράδεκτος ο παιδίατρος... είσαι σίγουρη ότι ήταν εμετός; Μπορεί να έχει παλινδρόμηση το μωράκι σου, να περνάει κάποια ιωσουλα ή απλά να εφαγε πολύ και να έβγαλε μεγάλες γουλιτσες. Σε κάθε περίπτωση, το γάλα σου είναι ο,τι καλύτερο. Μη δωσεις ξένο. Οι παιδίατροι το προτείνουν με κάθε αφορμή γιατί τους πληρώνουν οι εταιριες με βρεφικά γάλατα και το ξέρω εκ των έσω. Έχω πελάτη με βρεφικά γάλατα και το μεγαλύτερο budget τους στους γιατρους πηγαίνει! 

Ο δικος μου έκανε να κοιμηθεί 50 μέρες, κυριολεκτικά κοιμοταν 2-3 ώρες τη μέρα και συνεχώς ήταν στο στήθος, έτρωγε, έκανε εμετό, συνέχιζε να τρώει κ.ο.κ. Σε αυτό το διάστημα έβαλε 2 κιλά. Λιγη υπομονή θέλει και αυτοπεποίθηση,  συνέχισε, τα πας τέλεια!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Alktosk είπε:

Κορίτσια σήμερα τον βλέπω πιο ήσυχο το μωρο μου. Από χθες το βράδυ που του έδωσε 90μλ ξένο δεν του ξανα έδωσα πάρα μόνο το δικό μου.Ναι οι γουλιτσεςπου βγάζει είναι μεγάλες για αυτό αγχώθηκα...ξυπνήσε 7 το πρωί και τον ειχα πάνω μου μέχρι τώρα που τον πειρε ο ύπνος. Άλλα κορίτσια έχει πολλά αέρια και όλη την ώρα σφιγετε...μήπως γνωρίζετε γιατί ?

Μήπως άρχισαν οι κολικοί;;;

Επίσης μήπως έφαγες κάτι;εμένα την ενοχλούσαν τα όσπρια και οι πρασσινες σαλάτες που έτρωγα....επίσης έτρωγα μόνο κατσικίσια γαλακτοκομικά....αυτά μέχρι 6μηνων μετά που άρχισε τις στερεές όλα πήγαν καλύτερα και έτρωγα και εγώ....

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mamaioannas είπε:

Επίσης άλλο γουλιτσες άλλο εμετός....ο εμετός θα είναι πάρα πολυς θα τον καταλάβεις ......ίσως τρώει 

Προσέχω τι τρώω όσπρια από τότε που γέννησα δεν έχω φάει και πίνω κατσικίσιο γάλα μια κούπα το πρωί...ναι λαίμαργα τρώει σαν να βιάζεστε πως να το πω δεν ξέρω 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Alktosk είπε:

Προσέχω τι τρώω όσπρια από τότε που γέννησα δεν έχω φάει και πίνω κατσικίσιο γάλα μια κούπα το πρωί...ναι λαίμαργα τρώει σαν να βιάζεστε πως να το πω δεν ξέρω 

Λέτε να είναι οι κολικοί η αιτία ;

Καταρχήν αυτό με το ξενο γάλα και είναι βαρύ οκ λογικό που το αναφέρετε ΟΜΩΣ ο κύριος λόγος που το παιδί κοιμάται είναι το μπιμπερό. Είτε αντλημένο είτε ξενο θα κοιμηθεί κάπως πιο εύκολα καθώς έχει πάρει τη ποσότητα γάλακτος που « χρειάζεται» πιο εύκολα κ μαζεμένη. 

για μένα ότι σου είπε η κοπέλα στο πρώτο ποστ. 
παρόλα αυτά έχει στο νου σου να:

1)πιάνει σωστά για να τρωει σωστά κ να μη πονάς 

2) το να το βάζεις συνέχεια είναι όλη η φιλοσοφία του θηλασμού , κ μόνο με το πιπίλισμα ρυθμίζει τη παραγωγή σου 

3) αν σε πληγώνει συχνά τσέκαρε χαλινο

4) αν ο παιδίατροΣ δεν είναι φιλικός με το θηλασμό, δε μπορεί να σε βοηθήσει.οκ το ξέρουμε πες του... αν πιει από μπιμπερό θα χορτάσει, σιγά τη πυρηνική φυσική δηλαδή 

5)βγάλε από το μυαλό σου ότι το γάλα κόβεται. Όσο το παιδί ακουμπάει στηθος γάλα έχεις!

6) είναι δύσκολο αλλά πάλεψε το. Μπορεί τη μια βδομάδα να είναι όλη μέρα επάνω σου και την επόμενη να σου φαίνεται το μωρό πιο «στρωμένο» σε σχέση με το θηλασμό!

7) τα μωρά είτε με θηλασμό είτε όχι περνούν άλματα κ φάσεις αυξημένων αναγκών, στο θηλασμό συνήθως αυτό μεταφράζεται σε μαραθώνιους θηλασμούς για να ρύθμισει από μόνο του το παιδί το γάλα του.

καπου ανέφερες τρώει βιάστηκα 

Έχεις έντονη ροή;

πεταγετε συντριβάνι αν το πιέσεις στην αρχή;

οσο για τις Έντονες γουλιές μην ανυσηχεις όσο παίρνει βάρος. Μπορεί έχει ήπια παλινδρόμηση. Παρακολούθησε το.

? για τις πληγωμένες θηλές υπαρχει μία θαυματουργή κρέμα φτιαχτή φαρμακείου 

Αν θες σου στέλνω συστατικά 

συμβουλος θηλασμού μου τη πρότεινε κ με έσωσε.

Φιλικά

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mummyof2 είπε:

Καταρχήν αυτό με το ξενο γάλα και είναι βαρύ οκ λογικό που το αναφέρετε ΟΜΩΣ ο κύριος λόγος που το παιδί κοιμάται είναι το μπιμπερό. Είτε αντλημένο είτε ξενο θα κοιμηθεί κάπως πιο εύκολα καθώς έχει πάρει τη ποσότητα γάλακτος που « χρειάζεται» πιο εύκολα κ μαζεμένη. 

2) το να το βάζεις συνέχεια είναι όλη η φιλοσοφία του θηλασμού , κ μόνο με το πιπίλισμα ρυθμίζει τη παραγωγή σου 

4) αν ο παιδίατροΣ δεν είναι φιλικός με το θηλασμό, δε μπορεί να σε βοηθήσει.οκ το ξέρουμε πες του... αν πιει από μπιμπερό θα χορτάσει, σιγά τη πυρηνική φυσική δηλαδή 

5)βγάλε από το μυαλό σου ότι το γάλα κόβεται. Όσο το παιδί ακουμπάει στηθος γάλα έχεις!

6) είναι δύσκολο αλλά πάλεψε το. Μπορεί τη μια βδομάδα να είναι όλη μέρα επάνω σου και την επόμενη να σου φαίνεται το μωρό πιο «στρωμένο» σε σχέση με το θηλασμό!

7) τα μωρά είτε με θηλασμό είτε όχι περνούν άλματα κ φάσεις αυξημένων αναγκών, στο θηλασμό συνήθως αυτό μεταφράζεται σε μαραθώνιους θηλασμούς για να ρύθμισει από μόνο του το παιδί το γάλα του.

Έχεις έντονη ροή;

οσο για τις Έντονες γουλιές μην ανυσηχεις όσο παίρνει βάρος. Μπορεί έχει ήπια παλινδρόμηση. Παρακολούθησε το.

Αααα ναι τη ξέχασα αυτή τη κρέμα!!!

Είναι απλά θεικη!!!!

στις πριν 11 ώρες, ο/η Mummyof2 είπε:

Έχεις έντονη ροή;

Φιλικά

στις πριν 11 ώρες, ο/η Mummyof2 είπε:

Έχεις έντονη ροή;

Φιλικά

@Mummyof2 κορίτσι Πάμε καλύτερα μέρα με την μέρα βλέπω το μωρο πιο καλά και όσο αφορά το βάρος του ναι περνει κανονικά...Και για αυτό που λέω ότι πίνει βιαστικά όταν τον βάζω το γάλα μου πετάγεται σα σιντριβάνι....εάν μπορείς πες μου για την κρέμα...και εαν ξερεις και για καποια κρεμα για συγκαμα για το μωρο εχω δοκιμάσει σουντοκρεμ μπεπανθολ και φριζιντερμ αλλα παλι το μωρο ειναι κόκκινος και εχει κατι σαν σπιρακια του βαζω σπαθολαδο τωρα 2 μερες σαν να ειναι καλύτερα ....σ'ευχαριστώ πάρα πολυ ??

στις πριν 3 ώρες, ο/η Alktosk είπε:

@Mummyof2 κορίτσι Πάμε καλύτερα μέρα με την μέρα βλέπω το μωρο πιο καλά και όσο αφορά το βάρος του ναι περνει κανονικά...Και για αυτό που λέω ότι πίνει βιαστικά όταν τον βάζω το γάλα μου πετάγεται σα σιντριβάνι....εάν μπορείς πες μου για την κρέμα...και εαν ξερεις και για καποια κρεμα για συγκαμα για το μωρο εχω δοκιμάσει σουντοκρεμ μπεπανθολ και φριζιντερμ αλλα παλι το μωρο ειναι κόκκινος και εχει κατι σαν σπιρακια του βαζω σπαθολαδο τωρα 2 μερες σαν να ειναι καλύτερα ....σ'ευχαριστώ πάρα πολυ ??

Καλημερα!!!

αφου παίρνει βάρος το μικρούλη σου είσαι τέλεια!!

η έντονη ΡΟΗ προφανώς το ενοχλεί.

προσπαθησε να βγάζεις λίγο με το χέρι πριν βάλεις το μωρό σε αυτό το στηθος.

τωρα το σπαθόλαδο ( μπαίνει κ στο στηθος) προφανώς είναι η πιο φυσική λύση. 
η sudocream λένε είναι λίγο πιο βαριά δεν είμαι σιγουρΗ πάντως κ εμένα κοκκινίζει πολύ κ της βάζω αυτήν.

πολυ καλα λόγια κ την έχω δοκιμάσει βέβαια είναι της pharmasept!

Αν όμως νομίζεις ότι είναι κάτι ιδιαίτερο λέγοντας Ότι έχει  σπυράκια να το ψάξεις με τη παιδίατρο!

Σου στέλνω φωτογραφία με τη κρέμα σε inbox γιατί δε ξέρω αν επιτρέπεται δημόσια.

σν επιτρέπεται και την θέλουν κ άλλες  μανούλες ας μ πουν!

❤️?

Καλημέρα και συγχαρητήρια για το μωράκι σου και που προσπαθειτε με τον θηλασμο! Εγώ θηλάζω τρεις μήνες τώρα, έχω δει διαφορά να συμβαίνουν και εγώ αναρωτιέμαι τι φταίει και γιατί κλπ κλπ δεν θέλει άγχος, τα μωράκια μπορεί να διαφέρουν σε συνήθειες και χαρακτήρες εσύ σιγά σιγα θα καταλάβεις καλύτερα το μωράκι σου! Εγώ δεν έκοψα κανένα φαγητό προκαταβολικά είδα στην πορεία τι την πείραζαν και και έκοβα μετα, ας πούμε την πειράζουν τα φασόλια αλλά όχι οι φακές, τα φυστίκια αλλά όχι ο ηλιπσπορος κλπ μασαζακι στη κοιλιά βοηθάει πολύ, θα τσεκάρεις τις πανες να βρέχει αρκετές και το βάρος του μωρού και θα είστε τελεία! Επίσης κανονικά δεν θα πρέπει να πληγώνει τις ρωγες σου οπότε δες την στάση σας ή τον χάλκινο που σου είπαν τα κορίτσια! 

Α καλύτερα βρες έναν παιδίατρο υπέρ του θηλασμού γιατί συνέχεια θα σου προτείνει ξένο με το παραμικρό που θα γίνεται! 

Καλημέρα!!!σαν να με βλέπω περίπου 1 χρόνο πριν...από την όση εμπειρία έχω εδώ και 12,5 μήνες θα σου πω καταρχήν να μην αγχώνεσαι...γάλα έχεις και θα συνεχίσεις να έχεις για όσο θηλάζει το μωρό σου!! εμείς περάσαμε διάφορα...14 ημέρες στο νοσοκομείο με ίκτερο, επαναγαλακτισμό μετά από μεγάλες δόσεις ξένου, μαστίτιδες, φραγμένους πόρους κλπ!!! με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται!! υπάρχουν φορές που το μωρό θα θέλει να είναι εκεί 24 ώρες και πάλι δε θα του φτάνει και φορές που θα κάνει περισσότερη ώρα να θηλάσει..μην απογοητεύεσαι!! επικεντρώσου σ αυτό που κρίνεις καλύτερο για το μωράκι σου κ όλα θα πάνε καλά..πληγωμένες θηλές είχα και εγώ για αρκετό καιρό χωρίς να έχουμε θέμα με χαλινό αλλά ξαφνικά μια μέρα ηρέμησαν..τώρα είμαι σε φάση που θέλω να αποθηλάσω και δυσκολεύομαι!! 

Γενικά ως συμβουλή θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να κλείσεις τα αυτιά σου σ αυτούς που σου τα παρουσιάζουν όλα τόσο ρόδινα τη στιγμή που εσύ δυσκολεύεσαι..Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και θέλει το δικό του χρόνο..όπως επίσης διαφορετικό και μοναδικό είναι το κάθε δίδυμο μαμάς-παιδιού!!

Σε οτιδήποτε άλλο μπορώ να σε βοηθήσω είμαι πρόθυμη!!

Κρέμα για σύγκαμα σου προτείνω της weleda..η καλύτερη που δοκίμασα!!

κοριτσια καλησπερα χρειαζομαι τα φωτα σας..γεννησα πριν μια εβδομαδα .το μωρο το εβαλα στην αρχη στο στηθος και μου πληγωσε με τις κινησεις του τις θηλες μου.εκτοτε χρησιμοποιω μονο θηλαστρο για να τον ταισω το δικο μου γαλα.οσες φορες τον βαζω στο στηθος δεν καθεται.η ρουφαει και επειδη δε βγαζει κλαιει..τι κανω???

στις πριν 9 ώρες, ο/η z1989 είπε:

κοριτσια καλησπερα χρειαζομαι τα φωτα σας..γεννησα πριν μια εβδομαδα .το μωρο το εβαλα στην αρχη στο στηθος και μου πληγωσε με τις κινησεις του τις θηλες μου.εκτοτε χρησιμοποιω μονο θηλαστρο για να τον ταισω το δικο μου γαλα.οσες φορες τον βαζω στο στηθος δεν καθεται.η ρουφαει και επειδη δε βγαζει κλαιει..τι κανω???

Καλημερα κο να σου ζήσει.!!

δε κάθεταιόζι γιατί δε βγάζει αλλά  γιατί έχει συνηθίσει το μπιμπερό, όπου τρώει πιο εύκολα και γρήγορα.στο στηθος οι θηλάστηκες κινήσεις είναι διαφορετικές.

αν θες να θηλάσεις απευθείας από το στηθος πρέπει να σε βοηθήσει μια σύμβουλος θηλασμού.

Πρέπει το μωρό να έρχεται συνέχεια σε επαφή με το στηθος και όχι όταν είναι χορτάτο.

Ποσα γεύματα του δίνεις με πόσο γάλα;

• 2 weeks later...
στις On 2/11/2019 at 8:57 ΠΜ, ο/η Mummyof2 είπε:

Καλημερα κο να σου ζήσει.!!

δε κάθεταιόζι γιατί δε βγάζει αλλά  γιατί έχει συνηθίσει το μπιμπερό, όπου τρώει πιο εύκολα και γρήγορα.στο στηθος οι θηλάστηκες κινήσεις είναι διαφορετικές.

αν θες να θηλάσεις απευθείας από το στηθος πρέπει να σε βοηθήσει μια σύμβουλος θηλασμού.

Πρέπει το μωρό να έρχεται συνέχεια σε επαφή με το στηθος και όχι όταν είναι χορτάτο.

Ποσα γεύματα του δίνεις με πόσο γάλα;

το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω εγαλη ροη.ξεκινησε να καθεται στο στηθος λιγο ομως εγω δεν εχω πολυ γαλα..το βλεπω και στο θηλαστρο ..

επισης εχει βραχυ χαλινο.οποτε πιανει τη μια θηλη ειδικα πεθαινω στον πονο!

στις πριν 3 ώρες, ο/η z1989 είπε:

το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω εγαλη ροη.ξεκινησε να καθεται στο στηθος λιγο ομως εγω δεν εχω πολυ γαλα..το βλεπω και στο θηλαστρο ..

Καλημέρα! Όπως σου είπε και η κοπέλα από πάνω, θα πρέπει να μιλησεις με μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού. Έχεις πάρει πολύ λάθος πληροφορία. Το ποσό βγάζεις με το θηλαστρο δεν είναι ενδεικτικό της παραγωγής σου, το θηλαστρο αν δεν είναι νοσοκομειακό και δε χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να σου κάνει ζημιά, το «δεν έχω πολύ γάλα» ισχύει μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις, πρέπει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους σίτισης και όχι μπιμπερό. Επίσης το χαλινο γιατί δεν το έχετε κόψει; 

στις πριν 6 ώρες, ο/η z1989 είπε:

Καλημερα και πάλι!

εχεις νέα;

τελικα πως αντιμετωπίζεις τη κατάσταση;

εισαι καλύτερα; Γιατί το σημαντικό είναι μια μαμά να είναι καλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...