Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ άσε  Το ψιλιαζομουν γιατί είχα πολλά υγρά ωορρηξιας και μετά παχυρευστα και μετά να τη η περίοδος  Ήθελα 2-3 μήνες ακόμα χωρίς να πω την αλήθεια 
    • Κορίτσια εγώ τίποτα από περίοδο και μακάρι να αργήσει να έρθει!! Ελπίζω να βρούμε τους ρυθμούς μας και με το σύζυγο σιγά σιγά γτ εμείς ακόμη...δεν...🥴🥴 Αν δεν πάει ο μπέμπης κούνια χλωμό το βλέπω.. μέσα στη μέρα δεν προλαβαίνουμε και το βράδυ με το μπέμπη μες στη μέση..
    • Μα τι καλές αδερφούλες! Μου αρέσει πολύ και το δέντρο σας!
    • Σας στέλνω κι εγώ μια εορταστική φώτο για να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και χαμογελα!
    • Μα τι κουκλάκια είναι όλα! Τρελαίνομαι!!  @Barbiee εγώ το κρατάω κάνα 45λεπτο στον θερμαντήρα κ μετά το πετάω. Κι αν έχω πετάξει γαλα, λίτρα ολόκληρα. @Katiana1987 είδες που είναι μια χαρά το παιδάκι σου? Να μην αγχώνεσαι καθόλου λοιπόν κ την παιδίατρο στην Λευκάδα να μην την πολυακους σ'αυτο το θέμα. Όσο για τον ύπνο προφανώς θα φταίει η αλλαγή περιβάλλοντος. Θα το συνηθίσει που θα πάει. Σε άλλα νέα εμείς σήμερα πήγαμε γιατρό. Είναι 6,600 κ 62 πόντους. Όλα μια χαρά τα βρήκε. Σήμερα έκανε κ επαναληπτικες εξετάσεις ούρων κ αύριο περιμένω τα αποτελέσματα. Ελπίζω να είναι καθαρές κ να μην ξαναπαθει.  Έκανε και το bexsero σήμερα. Έχει λίγη γκρίνια, μάλλον πονάει το ποδαράκι της κ τώρα ανέβασε 38 πυρετό. Για να δούμε πως θα πάει το βράδυ. Φαγητο εμείς θα ξεκινήσουμε τον άλλο μήνα. Αν θυμάμαι καλά από την μεγάλη με φρούτα ξεκινήσαμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...