Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Νοέμβρη το χουχουλι θα το φέρει το φασούλι!!

Frogel

Recommended Posts

Κοριτσαρες ελάτε από δω αν θέλετε και μιας και έχουμε καινούριο θέμα ας πούμε δυο λόγια αν θέλετε να γνωριστούμε λιγάκι αφού κάνουμε τόση παρέα :) εγω είμαι 29 μένω στην πανέμορφη Κρήτη και προσπαθούμε με τον άντρα μου από το μαιο..είχαμε μια ατυχία το Σεπτέμβρη με μια παλινδρομη κύηση και τώρα είμαστε ξανά στον αγώνα..επόμενη περίοδος δεν αναμένεται 2/11..καλότυχο το νέο θεματακι με μόνο ευχάριστα νέα πολλά χουχουλια και θετικά τεστακια :))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειι γεια σας και απο εμένα!! Εγώ είμαι από Αθήνα 27 χρόνων ,δύο χρόνια παντρεμένοι και πάνω από δύο χρόνια προσπαθειών για μωρακι !! Το μικρό ιστορικό έχει ως εξής: πολυκυστικες, ενδομητριωση και 3 αποτυχημένες σπερματενχυσης !! Μετά από μια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είπαμε να το πάμε χαλαρά με τον φυσιολογικό τρόπο και τεστ ωορρηξίας!! Αυτάααα 

Next please :-)?

Υ.Γ ααα και έχω ένα αξιολατρευτο σκυλάκο ονόματι Όσκαρ!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Frogel είπε:

Κοριτσαρες ελάτε από δω αν θέλετε και μιας και έχουμε καινούριο θέμα ας πούμε δυο λόγια αν θέλετε να γνωριστούμε λιγάκι αφού κάνουμε τόση παρέα :) εγω είμαι 29 μένω στην πανέμορφη Κρήτη και προσπαθούμε με τον άντρα μου από το μαιο..είχαμε μια ατυχία το Σεπτέμβρη με μια παλινδρομη κύηση και τώρα είμαστε ξανά στον αγώνα..επόμενη περίοδος δεν αναμένεται 2/11..καλότυχο το νέο θεματακι με μόνο ευχάριστα νέα πολλά χουχουλια και θετικά τεστακια :))

Και εγώ Κρήτη!! 

Καλημέρα!! Εγώ άρχισα ουσιαστικά αυτό το μήνα προσπάθεια για το δεύτερο.... Έχω ένα παιδάκι ενός χρόνου... Και δυο εγκυμοσύνες στο ιστορικό μου. Μια παλινδρομη και μια τελειομηνη!!!! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kostef είπε:

Καλημέρα!! Εγώ άρχισα ουσιαστικά αυτό το μήνα προσπάθεια για το δεύτερο.... Έχω ένα παιδάκι ενός χρόνου... Και δυο εγκυμοσύνες στο ιστορικό μου. Μια παλινδρομη και μια τελειομηνη!!!! 

Τέλεια να σου ζήσει και με το καλό και γρήγορα εύχομαι για το δεύτερο !!! :-)

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Ειι γεια σας και απο εμένα!! Εγώ είμαι από Αθήνα 27 χρόνων ,δύο χρόνια παντρεμένοι και πάνω από δύο χρόνια προσπαθειών για μωρακι !! Το μικρό ιστορικό έχει ως εξής: πολυκυστικες, ενδομητριωση και 3 αποτυχημένες σπερματενχυσης !! Μετά από μια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είπαμε να το πάμε χαλαρά με τον φυσιολογικό τρόπο και τεστ ωορρηξίας!! Αυτάααα 

Next please :-)?

Υ.Γ ααα και έχω ένα αξιολατρευτο σκυλάκο ονόματι Όσκαρ!

Στο εύχομαι κορίτσι μου να το χαρείς και να έχει άμεσα αποτελέσματα..σκεφτόμουν να απρω κι εγώ ένα κουτάβι αλλά νομίζω θα το κάνω λιιιγο αργότερα είναι τόσο τέλεια αυτά τα πλάσματα ρουφάνε την αρνητική ενέργεια και σε αφήνουν μόνο με θετικά..να το χαίρεσαι το ζουζουνι..

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Καλημέρα συντοπιτισσα με το καλό το αδερφάκι σας και να χαίρεσαι το παιδάκι σου..αν δεν σε πειράζει πες μου πρώτα ειχες την τελειομηνη η την παλινδρομη??αγχώνομαι αρκετά συχνά μην μου ξανά τύχει..άσχημη εμπειρία..

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Frogel είπε:

Στο εύχομαι κορίτσι μου να το χαρείς και να έχει άμεσα αποτελέσματα..σκεφτόμουν να απρω κι εγώ ένα κουτάβι αλλά νομίζω θα το κάνω λιιιγο αργότερα είναι τόσο τέλεια αυτά τα πλάσματα ρουφάνε την αρνητική ενέργεια και σε αφήνουν μόνο με θετικά..να το χαίρεσαι το ζουζουνι..

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου ,ναι είναι υπέροχα πλάσματα δεν μπορώ να περιγράψω την ηρεμία που ένιωθα δίπλα του όταν πάθαινα κρίσης πανικού ,μόνο αυτός με ηρεμήσουν ,φαντάσου τότε επειδή δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ ,καθόταν ο καημένος όλο το βράδυ δίπλα μου !!!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Frogel είπε:

Καλημέρα συντοπιτισσα με το καλό το αδερφάκι σας και να χαίρεσαι το παιδάκι σου..αν δεν σε πειράζει πες μου πρώτα ειχες την τελειομηνη η την παλινδρομη??αγχώνομαι αρκετά συχνά μην μου ξανά τύχει..άσχημη εμπειρία..

Πρώτα ήταν η παλινδρομη μετά από 11 μήνες προσπάθειας. Ότι γράφεις για τη ψυχολογία σου τα πέρασα... Και έχω να σου πω ότι όλα περνάνε... Θα έρθει σύντομα και η επόμενη... Μετά την αποβολή είχαμε δύο μήνες αποχή και όταν ξανά ξεκινήσαμε σε 4 μήνες έμεινα έγκυος στο γιο μου.... 

Μου είπαν και οι γιατροί στο νοσοκομείο ότι θα είναι πιο εύκολο μετά τη παλινδρομη και δεν τους είχα πιστεψει...

Πριν πόσο καιρό είχες εσύ την παλινδρομη?  

Για το αν σου ξανατυχει, εγώ έβαλα στο μυαλό μου ότι αυτά δεν μπορώ να τα ελενξω κ ο οργανισμός μας κάνει τη δουλειά του... Ότι έρθει ας έρθει... Δεν έχει φύγει κ από το δικό μου μυαλό ότι μπορεί να μου ξανασυμβεί.. Είναι η φύση που μας βγάζει από τη θέση να πάρουμε αποφάσεις σκληρές 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Τέλεια να σου ζήσει και με το καλό και γρήγορα εύχομαι για το δεύτερο !!! :-)

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Με το καλό κ εσύ να μας πεις τα ευχάριστα!!!! 

Γειά σας κορίτσια! Εύχομαι το νέο θεματακι να είναι τυχερό. Εγώ είμαι αρκετά πιο μεγάλη( ας το ξεχάσω αυτό καλύτερα! ?) και έχω ένα αγοράκι 3 ετών και κάτι. Στο ιστορικό μου έχω μια παλινδρομη κύηση, την πρώτη μου, η οποία και άργησε να έρθει περίπου δύο χρόνια. Τώρα προσπαθώ εδώ και μήνες για δεύτερο! 

Υ.Γ Συγνώμη για το αστείο όνομα αλλά όταν γράφτηκα στο φόρουμ νόμιζα ότι ζητούσε όνομα πατρός!??

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Πρώτα ήταν η παλινδρομη μετά από 11 μήνες προσπάθειας. Ότι γράφεις για τη ψυχολογία σου τα πέρασα... Και έχω να σου πω ότι όλα περνάνε... Θα έρθει σύντομα και η επόμενη... Μετά την αποβολή είχαμε δύο μήνες αποχή και όταν ξανά ξεκινήσαμε σε 4 μήνες έμεινα έγκυος στο γιο μου.... 

Μου είπαν και οι γιατροί στο νοσοκομείο ότι θα είναι πιο εύκολο μετά τη παλινδρομη και δεν τους είχα πιστεψει...

Πριν πόσο καιρό είχες εσύ την παλινδρομη?  

Για το αν σου ξανατυχει, εγώ έβαλα στο μυαλό μου ότι αυτά δεν μπορώ να τα ελενξω κ ο οργανισμός μας κάνει τη δουλειά του... Ότι έρθει ας έρθει... Δεν έχει φύγει κ από το δικό μου μυαλό ότι μπορεί να μου ξανασυμβεί.. Είναι η φύση που μας βγάζει από τη θέση να πάρουμε αποφάσεις σκληρές 

Την είχα τον Σεπτέμβρη ήταν αυτόματη αποβολή στις 6εβδομαδες δεν είδαμε ποτέ τίποτα στον υπέρηχο και αυτό ήταν λίγο πιο εύκολο να το ξεπεράσω..δεν χρειάστηκε να κάνω και απόθεση όποτε ο γιατρός είπε να ξεκινήσουμε μετά τον πρώτο κύκλο και να μαστε είναι στην ουσία η πρώτη προσπάθεια..έχεις δρόσο δίκιο αυτές τις σκέψεις κάνω κι εγώ για να μένω ήρεμη..μου λέω ότι δεν μπορώ να ελέγξω τίποτα από αυτά δεν είναι στο χέρι μου..μόνο πίστη έχω ότι όλα θα πάνε καλά και θετική σκέψη.. σευχαριστω για την απάντηση σου είναι τόσο ελπιδοφόρο για μένα ότι μετά την ατυχία σου σου ήρθε γρήγορα το παιδάκι σου..:)γενικότερα είμαι καλύτερα από ποτέ με αυτό το θέμα μετά από πολύ δουλειά με τον εαυτό μου μας κάνει καλύτερους το παιδί μας πριν καν έρθει αυτό κατάλαβα εγώ..:)

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου ,ναι είναι υπέροχα πλάσματα δεν μπορώ να περιγράψω την ηρεμία που ένιωθα δίπλα του όταν πάθαινα κρίσης πανικού ,μόνο αυτός με ηρεμήσουν ,φαντάσου τότε επειδή δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ ,καθόταν ο καημένος όλο το βράδυ δίπλα μου !!!

Ομοιοπαθουσα κρίσης πανικού το καλοκαίρι πριν μείνω έγκυος πολλές και δύσκολες για μένα γιατί δεν είχα ποτέ άγχος στη ζωή μου και ήταν τόσο πρωτόγνωρο για μένα που δυσκολεύτηκαν να με πείσουν οι γιατροί ότι είναι κρίση πανικού..τους έλεγα να αποκλείεται ψάξτε με έχω κάτι σας λέω εγώ δεν αγχονομαι δεν παίζει να έπαθα κρίση πανικού στα 29 χωρίς προηγούμενο άγχος..χαχαχαχα άστο αλλά με ταρακούνησε τόσο πολύ που το πάλεψα και το χω υπό έλεγχο πλέον..η αδερφή μου έχει ένα σκυλαρο και πάω στο σπίτι της κάθε μέρα και απλά κάνουμε αγκαλίτσες..δεν υπάρχουν αυτά τα πλάσματα..

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Γειά σας κορίτσια! Εύχομαι το νέο θεματακι να είναι τυχερό. Εγώ είμαι αρκετά πιο μεγάλη( ας το ξεχάσω αυτό καλύτερα! ?) και έχω ένα αγοράκι 3 ετών και κάτι. Στο ιστορικό μου έχω μια παλινδρομη κύηση, την πρώτη μου, η οποία και άργησε να έρθει περίπου δύο χρόνια. Τώρα προσπαθώ εδώ και μήνες για δεύτερο! 

Υ.Γ Συγνώμη για το αστείο όνομα αλλά όταν γράφτηκα στο φόρουμ νόμιζα ότι ζητούσε όνομα πατρός!??

Να σου ζήσει το αγοράκι σου εύχομαι σύντομα να μεγαλώσει η οικογένεια..χαχαχαχαχ μια χαρά είναι το όνομα σιγά..πάντως αν θέλεις νομίζω πως μπορείς να στο αλλάξεις αν πας στο προφίλ σου..<3

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Frogel είπε:

Ομοιοπαθουσα κρίσης πανικού το καλοκαίρι πριν μείνω έγκυος πολλές και δύσκολες για μένα γιατί δεν είχα ποτέ άγχος στη ζωή μου και ήταν τόσο πρωτόγνωρο για μένα που δυσκολεύτηκαν να με πείσουν οι γιατροί ότι είναι κρίση πανικού..τους έλεγα να αποκλείεται ψάξτε με έχω κάτι σας λέω εγώ δεν αγχονομαι δεν παίζει να έπαθα κρίση πανικού στα 29 χωρίς προηγούμενο άγχος..χαχαχαχα άστο αλλά με ταρακούνησε τόσο πολύ που το πάλεψα και το χω υπό έλεγχο πλέον..η αδερφή μου έχει ένα σκυλαρο και πάω στο σπίτι της κάθε μέρα και απλά κάνουμε αγκαλίτσες..δεν υπάρχουν αυτά τα πλάσματα..

Εγώ ευτυχώς την κατάλαβα νωρίς την δουλειά και ζήτησα άμεσα βοήθεια από ειδικό και μπορώ να πω ότι πλέον είμαι σε ένα πάρα πολύ καλό στάδιο !! Το κακό είναι ότι εμένα μου βγει μετά τις αποτυχημένες σπερματενχυσης ,με αποτέλεσμα τώρα να φοβάμαι να ξαναμπώ στην διαδικασία με τους γιατρούς :-(

Γεια σας γεια σας! ?Καλή αρχή στο νέο γκρουπάκι! Εύχομαι όλες να ποστάρουμε στην ομαδούλα ότι θα έχουμε...φασολάκι! Εγώ είμαι 25 (εεεε σε λίγο καιρό 26), από Δράμα και παντρεμένη από το καλοκαίρι. Προσπαθούμε για μπεμπέ από το καλοκαίρι, αλλά ήρθαν τα πάνω κάτω. Είχαμε κάνει ξανά προσπάθειες πριν τρία χρόνια για κάνα χρόνο, αλλά, τίποτα. 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Εγώ ευτυχώς την κατάλαβα νωρίς την δουλειά και ζήτησα άμεσα βοήθεια από ειδικό και μπορώ να πω ότι πλέον είμαι σε ένα πάρα πολύ καλό στάδιο !! Το κακό είναι ότι εμένα μου βγει μετά τις αποτυχημένες σπερματενχυσης ,με αποτέλεσμα τώρα να φοβάμαι να ξαναμπώ στην διαδικασία με τους γιατρούς :-(

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα.Ειμαι 30, εμείς προσπαθούμε συνολικά λιγότερο από 6μηνο,καποιους μηνες, μετά σταματησε,γιατί υπήρξε ένα θέμα κ τώρα τους τελευταίους.Το ξέρω ότι είναι λίγο διάστημα,αλλά το θέλαμε πολύ κ οι μήνες που σταματησαμε ήταν σκότωμα.Πολυ ωραίος ο τίτλος του νέο θέματος!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η liza_pan93 είπε:

Γεια σας γεια σας! ?Καλή αρχή στο νέο γκρουπάκι! Εύχομαι όλες να ποστάρουμε στην ομαδούλα ότι θα έχουμε...φασολάκι! Εγώ είμαι 25 (εεεε σε λίγο καιρό 26), από Δράμα και παντρεμένη από το καλοκαίρι. Προσπαθούμε για μπεμπέ από το καλοκαίρι, αλλά ήρθαν τα πάνω κάτω. Είχαμε κάνει ξανά προσπάθειες πριν τρία χρόνια για κάνα χρόνο, αλλά, τίποτα. 

Με το καλό να έρθει κορίτσι , χωρίς ανχος γιατί παίζει πολύ ρόλο θα έρθει σύντομα :-)

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Xrita είπε:

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα.Ειμαι 30, εμείς προσπαθούμε συνολικά λιγότερο από 6μηνο,καποιους μηνες, μετά σταματησε,γιατί υπήρξε ένα θέμα κ τώρα τους τελευταίους.Το ξέρω ότι είναι λίγο διάστημα,αλλά το θέλαμε πολύ κ οι μήνες που σταματησαμε ήταν σκότωμα.Πολυ ωραίος ο τίτλος του νέο θέματος!

Καλημέρα, προσπαθείτε λίγο καιρό κοπέλα μου θα έρθει το νινι πολύ σύντομα να δεις!! Βάζει και κρύο σιγά σιγά κορίτσια οπότε βουρ στους άντρες μας και στα παπλώματα μας ?

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Αννια27 είπε:

Με το καλό να έρθει κορίτσι , χωρίς ανχος γιατί παίζει πολύ ρόλο θα έρθει σύντομα :-)

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου!! Σου εύχομαι ο,τι καλυτερο! Πέρασες πολλά...

Γεια σας κορίτσια μου!!Εγώ είμαι 35 χρόνων από Θεσσαλονίκη και σε λίγο καιρό θα πάω για εξωσωματική λόγω ανδρικού παράγοντα!! Εύχομαι τον Ιανουάριο να είμαι έγκυοουλα!Μαζί με εσάς!!???

στις πριν 43 λεπτά, ο/η liza_pan93 είπε:

Θα έρθει και για σένα θα δεις όλες θα έχουμε θετικαρα στο τεστ και μετά θα κάνουμε γκρουπακια με μπεμπέ..:) στη Δράμα άρχισε το κρύο??εδώ στην Κρήτη έχουμε κατακαλοκαιρο ακόμα..

στις πριν 33 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!Εγώ είμαι 35 χρόνων από Θεσσαλονίκη και σε λίγο καιρό θα πάω για εξωσωματική λόγω ανδρικού παράγοντα!! Εύχομαι τον Ιανουάριο να είμαι έγκυοουλα!Μαζί με εσάς!!???

Καλή επιτυχία εύχομαι να πάνε όλα καλά..φιλιά στην πανέμορφη θεσσαλονίκαρα μας..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Αννια27 είπε:

Καλημέρα, προσπαθείτε λίγο καιρό κοπέλα μου θα έρθει το νινι πολύ σύντομα να δεις!! Βάζει και κρύο σιγά σιγά κορίτσια οπότε βουρ στους άντρες μας και στα παπλώματα μας ?

Μακάρι κορίτσι μου.Ειμαι πολύ αγχωμενη γιατί έχουμε κ αλλά θεματακια γενικά υγείας κ μη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...