Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ @kate89 μακαρι να ειναι καλα η μικρη μας!!!

@Antouanetta οσο περναει ο καιρος οι φωτο θα ειναι καλυτερες τοσο πιο κοντα στο τελικο αποτελεσμα!!!! @HaveFaith που εισαι παιδι μου σε χασαμε!!!?

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 20/12/2019 at 10:31 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Ευχαριστω πολυ @kate89 μακαρι να ειναι καλα η μικρη μας!!!

@Antouanetta οσο περναει ο καιρος οι φωτο θα ειναι καλυτερες τοσο πιο κοντα στο τελικο αποτελεσμα!!!! @HaveFaith που εισαι παιδι μου σε χασαμε!!!?

Εδω ειμαι ρε κορίτσια σας διαβάζω αλλα εχω πήξει στην δουλεια και όταν γυρναω σπιτι δεν θέλω να κανω τιποτα!!! Και σημερα δούλευα μπας και καταφέρω να τελειώσω και σταματήσω την Τρίτη για γιορτές! Κι εγω νιώθω το μπεμπακι μου να κλωτσάει δυνατά κάτω απο τον αφαλό. Σιγά σιγά φαντάζομαι θα ανεβαίνει όσο μεγαλώνει ???

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η HaveFaith είπε:

Εδω ειμαι ρε κορίτσια σας διαβάζω αλλα εχω πήξει στην δουλεια και όταν γυρναω σπιτι δεν θέλω να κανω τιποτα!!! Και σημερα δούλευα μπας και καταφέρω να τελειώσω και σταματήσω την Τρίτη για γιορτές! Κι εγω νιώθω το μπεμπακι μου να κλωτσάει δυνατά κάτω απο τον αφαλό. Σιγά σιγά φαντάζομαι θα ανεβαίνει όσο μεγαλώνει ???

Κ εγώ χαμηλά την νιώθω να κουνιέται χάχα φοβερό είναι ? 

Δημοσίευση

Χειμωνιατικες χριστουγεννιατικες καλημερες!!! Χαχαα!!! Τα ειοα ολα ρι μιυ κανετε!?? Εγω σημερα εχω ραντεβου με τον ερωτα νουμερο2 χχαχαχα!! Δεν την ςχω νιωσει ακομα τη μικρουλα μου ελπιζω να ειναι καλα!!!!!! Οσα κοριτσια εργαζεσται υπομονη μια ημερα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mamounitsa είπε:

Χειμωνιατικες χριστουγεννιατικες καλημερες!!! Χαχαα!!! Τα ειοα ολα ρι μιυ κανετε!?? Εγω σημερα εχω ραντεβου με τον ερωτα νουμερο2 χχαχαχα!! Δεν την ςχω νιωσει ακομα τη μικρουλα μου ελπιζω να ειναι καλα!!!!!! Οσα κοριτσια εργαζεσται υπομονη μια ημερα!!!

Πηγές ;;;καλή επιτυχία κορίτσια μου να δεις τη μπουμπούκα σου να χαρείς!!! 

Καλησπέρα και σε όλες βεβαίως βεβαίως! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Kate89? είπε:

Πηγές ;;;καλή επιτυχία κορίτσια μου να δεις τη μπουμπούκα σου να χαρείς!!! 

Καλησπέρα και σε όλες βεβαίως βεβαίως! 

Καλησπεραααααα τετοια ωρα θα μου πεις ε ναι χαχα μολις πριν λιγο γυρισαμε απο το γιατρο!! Ολα καλα η μικρη μας μπεμπιτσα!! Β επιπεδου 13/1 να μαστε καλα πρωτα ο Θεος!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Iroyla είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά σε όλες με υγεία και ευτυχία!!!Με το καλό τα νινάκια μας!!!

Καλημέρα, χρόνια πολλά με υγεία και χαρές! Καλή χρονιά που θα φέρει τα μπέμπακια μας! 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες μου!! Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια!!! Με το καλο τα νινακια μας καο με ενα πονο!!!!! Να χαιρεσται τις οικογενειες σας!!! Πως μου ειστε εχει ξεκινησει καμια τη β επιπεδου!? Εγω ακομα τη μπεμπα δεν την εχω νιωσει και παω να σκασω!!!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά,υγεία, ευτυχία και με το καλό τα μωράκια μας!

εγω τον νιώθω σαν γαργαλητό! Κάποιες φορές βέβαια με μπερδευει💁
την β επιπέδου την έχω κλείσει για τις 15!!!

ελπιζω να είναι και να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια!! Καλή χρονια μ αγάπη και υγεία και με τ καλό ν έρθουν τ μωρακια μας ❤️❤️🙏🏼 εγώ την καταλαβαίνω κάθε μέρα κ πιο πολύ.. Κ άμα χαϊδεύω την κοιλιά μ κουνιέται 🥰, αύριο τ πρωί έχω τυπική εξέταση γν κλείσουμε β επιπεδου! 21 κ 1 σήμερα! Τον επόμενό μήνα λέω Ν ξεκινήσω τ ψώνια λίγα λίγα ν παίρνω! 

Δημοσίευση

Γυρίσαμε από γιατρό μ έκανε ενδελεχή εξέταση και καρδούλα κ πνεύμονες κτλ όλα τέλεια 22 τ μηνα β επιπέδου κ μ είπε ότι πάμε πάρα πλ καλά! Επίσης πήγα 56.500 κιλά χααχχα απίστευτο μ φαίνεται 😅😁😋 περιμένω κ δικά σας νέα!! 

Δημοσίευση
στις On 3/1/2020 at 1:30 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Γυρίσαμε από γιατρό μ έκανε ενδελεχή εξέταση και καρδούλα κ πνεύμονες κτλ όλα τέλεια 22 τ μηνα β επιπέδου κ μ είπε ότι πάμε πάρα πλ καλά! Επίσης πήγα 56.500 κιλά χααχχα απίστευτο μ φαίνεται 😅😁😋 περιμένω κ δικά σας νέα!! 

Καλημέρα και καλή χρονιά! Προχθές, έκανα τη Β επιπεδου,όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές. Προχωράμε δυνατά μέχρι το τέλος. Εύχομαι σε όλες ευχάριστα νέα! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μανούλες τι κάνετε? Μετά τα Χριστούγεννα και τον χειμώνα άνοιξε λίγο ο καιρός και νομίζω το χρειαζόμαστε γιατί τα πρόθυρα τις κατάληψης πολύ κοντά χ αχχα! @Antouanetta έκανες κμπυλη? Αν όχι να πας προαιτημασμενη γέμισε μια τσάντα με χυμό και φαΐ και αν δε φας μη ξεκινήσεις να φύγεις χαχα! Εμείς τη Δευτέρα β επιπέδου περιμένω πως και πως το μεγάλο θέμα τα κιλά γιατί ο γιατρός ήταν λίγο κάπως!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Καλή χρονιά σε όλες με πολλή υγεία!!! Με το καλό τα μικρά μας νινάκια!!!

Εγω την άλλη εβδομάδα, πρώτα ο Θεός, ηγαίνω για β επιπέδου!!!

Έχει κάνει καμία;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μανούλες τι κάνετε? Μετά τα Χριστούγεννα και τον χειμώνα άνοιξε λίγο ο καιρός και νομίζω το χρειαζόμαστε γιατί τα πρόθυρα τις κατάληψης πολύ κοντά χ αχχα! @Antouanetta έκανες κμπυλη? Αν όχι να πας προαιτημασμενη γέμισε μια τσάντα με χυμό και φαΐ και αν δε φας μη ξεκινήσεις να φύγεις χαχα! Εμείς τη Δευτέρα β επιπέδου περιμένω πως και πως το μεγάλο θέμα τα κιλά γιατί ο γιατρός ήταν λίγο κάπως!!! 

Καλησπέρα!!!

Όλοι οι γιατροι έχουν θέμα με τα κιλά, αλλά μπαίνουν ρε κορίτσια και ειλικρινα και οχι με πολύ φαί.

Εσύ πόσα έχεις πάρει;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Iroyla είπε:

Καλησπέρα!!!

Όλοι οι γιατροι έχουν θέμα με τα κιλά, αλλά μπαίνουν ρε κορίτσια και ειλικρινα και οχι με πολύ φαί.

Εσύ πόσα έχεις πάρει;

Καλησπέρα με το καλό κ εσύ ή β επιπέδου είδα έχεις την άλλη εβδομάδα μαζί πάμε χαχα!! Σύνολο έχω πάρει 6 και. Κάτι αλλά τον τελευταίου μήνα πείρα τρία και εκεί άρχισε να τσιναει χαχα! Kαι ναι όντος χωρίς φαΐ!! Εσύ έχεις πάρει? 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλησπέρα με το καλό κ εσύ ή β επιπέδου είδα έχεις την άλλη εβδομάδα μαζί πάμε χαχα!! Σύνολο έχω πάρει 6 και. Κάτι αλλά τον τελευταίου μήνα πείρα τρία και εκεί άρχισε να τσιναει χαχα! Kαι ναι όντος χωρίς φαΐ!! Εσύ έχεις πάρει? 

Ακριβώς!!! Κι εσύ με το καλό!!!

Εγώ είχα αρκετά χαμηλό βάρος και από τον τρίτο  μήνα είχα παρει ήδη 7 κιλά. Δεν έχει καθόλου εμετούς και έτρωγα μόνο μακαρόνια και ρυζι...οτιδήποτε άλλο δεν υπήρχε για μενα.

Τώρα στον 6ο πια έχω φτασει τα 11, αλλά ο γιατρός μου δεν δείχνει να έχει κανένα θέμα, του φαίνεται φυσιολογικό. Δεν ξέρω, δηλαδή αν ήμουν κάθε βράδυ με ένα κουτί πίτσα πόσα θα έβαζα????χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iroyla είπε:

Ακριβώς!!! Κι εσύ με το καλό!!!

Εγώ είχα αρκετά χαμηλό βάρος και από τον τρίτο  μήνα είχα παρει ήδη 7 κιλά. Δεν έχει καθόλου εμετούς και έτρωγα μόνο μακαρόνια και ρυζι...οτιδήποτε άλλο δεν υπήρχε για μενα.

Τώρα στον 6ο πια έχω φτασει τα 11, αλλά ο γιατρός μου δεν δείχνει να έχει κανένα θέμα, του φαίνεται φυσιολογικό. Δεν ξέρω, δηλαδή αν ήμουν κάθε βράδυ με ένα κουτί πίτσα πόσα θα έβαζα????χαχαχα

Ίσως για αυτό αν ξεκίνησες με λίγα κα γι αυτό δε λέει τίποτα εγώ είχα από πριν πολλά!! Και η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο μήνα περνεις κιλά με τον αέρα και μόνο χαχα!!  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 20 σύνολο και στον? Μέσα σε δύο εβδομάδες πείρα 7 κιλά!!! Και φοβάμαι πια να ανέβω στη ζυγαρια κύριος στου γιατρού χααχα α! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Mamounitsa είπε:

Ίσως για αυτό αν ξεκίνησες με λίγα κα γι αυτό δε λέει τίποτα εγώ είχα από πριν πολλά!! Και η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο μήνα περνεις κιλά με τον αέρα και μόνο χαχα!!  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 20 σύνολο και στον? Μέσα σε δύο εβδομάδες πείρα 7 κιλά!!! Και φοβάμαι πια να ανέβω στη ζυγαρια κύριος στου γιατρού χααχα α! 

Xaxaxax θα γεννήσουμε και θα τα χάσουμε!!!

Καλημέρα!!!!

Δημοσίευση
στις On 8/1/2020 at 12:37 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλησπέρα!!! Όχι 22 τ μηνα έχω ραντεβού γ β επιπέδου κ ν μ γράψει καμπύλη.. Για πείτε συμβουλές.., Δευτέρα έχω γενική αίματος κ ούρων εντάξει θ τ καταφέρω μ αυτό.. Αλλά η καμπύλη... Φφφ 😕

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Iroyla είπε:

Xaxaxax θα γεννήσουμε και θα τα χάσουμε!!!

Καλημέρα!!!!

Εγώ έχω πάρει 10.. Αλλά δν μ έχει πει τπτ κ εγώ ξεκίνησα με 46 κιλά.. Όταν βγήκε η Β χοριακη κ τωρα π ζυγιστηκα πριν 5 μέρες ημουν 56,500 τι ν πεις 😅 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...