Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 7:54 ΠΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Εγω ακοκα δεν το εχω νιωσει το νινι αραια και που νομιζω πως ειναι αλλα αν δε φαω κλωτσια δε το περνω αποφαση χχαα!! 9 μερουλες ακοκα για να δω κ εγω το νινι κ δεν κρατιεμαι!! Εγω δεν ςχω σηκωθει ακομα τεμπελιαζω μιας κ ο μικρος ακοκα κοιμαται!!!!!! Ασχετο για πρωινο ρι τρωτε???

Expand  

Για πρωινό, συνήθως τρώω κάτι ψωμοειδες με κάποιο ειδος τυριου(συνήθως μοτσαρελα που είναι πιο ουδέτερη ως γεύση). Τον σίδηρο τον παίρνω το μεσημέρι,γτ το πρωί παίρνω T4. 

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 10:09 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Εγώ για στενό ελαστικό θ πάω με καμία παγιετα ?? 

Λάμψη γ τις γιορτές βρε παιδί μ! 

Expand  

Το hm βγάζει κάτι ωραία φορέματα.θα δω πως θα μαι εκείνες τις μέρες κ αναλόγως μπορεί να πάρω κάτι. Από χαπάκια, παίρνω Τ4, φυλλικο, σίδηρο κ ασβέστιο. 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 10:09 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Εγώ για στενό ελαστικό θ πάω με καμία παγιετα ?? 

Λάμψη γ τις γιορτές βρε παιδί μ! 

Expand  

??? άμα εισαι της παγιετας τότε δώστου να καταλάβει! Εγω είμαι πιο χαλαρή φάση όποτε δεν νομίζω να πάρω τίποτε το ιδιαίτερο για γιορτές! Στο site της ZARA έχει section με MUM collection και έχει κάποια ρουχαλάκια αρκετά ωραία. Βέβαια τα έχουν μόνο online αλλά έχει μια λειτουργία μέσα στο site που σε βοηθάει πολυ να βρεις μέγεθος... Αλλιώς πάνε πάρε ενα φόρεμα NIDODILEDA κρουαζε με στρας με παγιετα με την Αρτα και τα Γιάννενα! ??☃️

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 9:19 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Ααα κτλβα ναι αυτό τ έχω νιώσει κ εγώ νομίζω μια μέρα.. Τώρα έτσι όπως τ περιέγραψες κ είναι φυσιολογικό αυτό? 

Expand  

Φυσιολογικο ειναι αλλα δεν θελουμε να γινεται πολλες φορες ρην ημερα γιατι θα υπαρδει γι αυτο πινουκε ρο μαγνησιο

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες τις μανουλες!! Όσο για τα ρούχα μη το συζητάτε... Εγώ θα γίνω κουμπάρα τον άλλο μήνα και υπάρχει μια απογοήτευση.... Δεν εχω ιδέα τι θα βάλω!! Τώρα που θα έρθω Ελλάδα θα ψάξω κάτι αλλά... Δύσκολα! ????

Δημοσίευση
  στις On 14/12/2019 at 9:04 ΠΜ, ο/η Kate89? είπε:

Καλημέρα!!! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες τις μανουλες!! Όσο για τα ρούχα μη το συζητάτε... Εγώ θα γίνω κουμπάρα τον άλλο μήνα και υπάρχει μια απογοήτευση.... Δεν εχω ιδέα τι θα βάλω!! Τώρα που θα έρθω Ελλάδα θα ψάξω κάτι αλλά... Δύσκολα! ????

Expand  

Μπες στο Ίντερνετ, θα βρεις πολλά επίσημα!

???

Δημοσίευση
  στις On 14/12/2019 at 9:04 ΠΜ, ο/η Kate89? είπε:

Expand  

Κουμπαρα σε γάμο;;; Αν ναι τοτε εγω ψηφίζω με χίλια φορεμα NIDODILEDA κρουαζε! Ειναι ολα τα λεφτα και φοριέται και γιορτές και το βάζεις και μετα ανετα. Ειχα παρει πέρυσι για τον γάμο του αδερφού μου και θα το βάλω και φέτος της γιορτές. Επίσης μπήκα ήδη φορέματα στη ZARA αν θες κατι πιο φθηνό και εχει κατι ωραία κοντα ομως σε τετράγωνη γραμμή που μπορούν να φορεθούν εύκολα με ενα χοντρό καλσον. Μπες και δες! Θα στειλω και φωτο για όσες ενδιαφέρονται για γιορτινό λουκ με πούλιες όπως η @Antouanetta ?

2839AA05-84A9-45D6-A28B-97C6FF999145.png

DB66B813-10C7-4F7F-8254-A0A728F169EA.png

4B45EC0C-8ED5-4E2F-BC0A-16D99F755C93.png

566B9D2F-A889-48FA-8D64-62B4D5B3D89D.png

Δημοσίευση
  στις On 14/12/2019 at 10:41 ΠΜ, ο/η Rouri είπε:

Κορίτσια, διαβάζω σε παλιότερες δημοσιεύσεις στο φόρουμ ότι μπορείς να παρεις χρήματα από το ΙΚΑ για εξετασεις α κ β επιπεδου. Ισχύει κ τώρα; 

Expand  

Δεν τ ξέρω αυτό... Αλλά εξαρτάται που τις κάνεις τις εξετάσεις? 

Δημοσίευση
  στις On 14/12/2019 at 11:02 ΠΜ, ο/η Rouri είπε:

https://parents.org.gr/forum/topic/30994-epistrofi-chrimaton-apo-ika-gia-vepipedoy/

Εδώ το διάβασα. Βέβαια είναι παλιο

Expand  

Δν ξέρω εμένα ειναι κ ιδιωτικός ο γιατρός αλλά κ πάλι δν λέει γ κανένα πόσο ούτε καν σεβαστό.. Γν ασχοληθώ παραπάνω. 

Γ τ πρωινό εγώ καφεδάκι οπότε νιώθω ότι θέλω, χυμό φυσικό, φτιάχνω μπολ με βρώμη γάλα φράουλες μπανάνες, και σάντουιτς.. Παίρνω σίδηρο τ πρωί κ μετά από μισή ώρα κάνει Ν φάω.. Αυτά! Προσπαθώ ν τρώω καλά βασικά τ πρωί.. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Οπως σας ειχα πει, ειχα αποβολη στους 4.5 μηνες λογω ανεπάρκειας τραχηλου τον Απριλιο. Εμεινα ξανα εγκυος 3 μηνες μετα. Εκανα περιδεση 19/11. Πηγα στο προγραμματισμενο μου ραντεβού στις 12/12 και βλέπουμε πως η περιδεση ανοιξε κ πως ο αμνιακος σακος ηταν στον κόλπο. Δεύτερη αποβολη στους 4.5 μηνες και αυτη........... Εχασα ενα αγορακι και ενα κοριτσάκι... 

Δημοσίευση
  στις On 15/12/2019 at 9:56 ΠΜ, ο/η Mom2Be είπε:

Καλησπέρα. Οπως σας ειχα πει, ειχα αποβολη στους 4.5 μηνες λογω ανεπάρκειας τραχηλου τον Απριλιο. Εμεινα ξανα εγκυος 3 μηνες μετα. Εκανα περιδεση 19/11. Πηγα στο προγραμματισμενο μου ραντεβού στις 12/12 και βλέπουμε πως η περιδεση ανοιξε κ πως ο αμνιακος σακος ηταν στον κόλπο. Δεύτερη αποβολη στους 4.5 μηνες και αυτη........... Εχασα ενα αγορακι και ενα κοριτσάκι... 

Expand  

Έλα ρε κορίτσι μου.. Αλήθεια στεναχωριέμαι να ακούω μανουλες να έχουν περάσει τέτοια άσχημα γεγονότα. Έκανες είπες περιδεση τον Νοέμβρη, γιατί όχι νωρίτερα; ο γιατρός σου το λέει;; 

Δημοσίευση
  στις On 15/12/2019 at 10:31 ΠΜ, ο/η Kate89? είπε:

Έλα ρε κορίτσι μου.. Αλήθεια στεναχωριέμαι να ακούω μανουλες να έχουν περάσει τέτοια άσχημα γεγονότα. Έκανες είπες περιδεση τον Νοέμβρη, γιατί όχι νωρίτερα; ο γιατρός σου το λέει;; 

Expand  

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! Δεν υπάρχουν λόγια για να σου πούμε.

Δημοσίευση
  στις On 14/12/2019 at 11:12 ΠΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Δν ξέρω εμένα ειναι κ ιδιωτικός ο γιατρός αλλά κ πάλι δν λέει γ κανένα πόσο ούτε καν σεβαστό.. Γν ασχοληθώ παραπάνω. 

Γ τ πρωινό εγώ καφεδάκι οπότε νιώθω ότι θέλω, χυμό φυσικό, φτιάχνω μπολ με βρώμη γάλα φράουλες μπανάνες, και σάντουιτς.. Παίρνω σίδηρο τ πρωί κ μετά από μισή ώρα κάνει Ν φάω.. Αυτά! Προσπαθώ ν τρώω καλά βασικά τ πρωί.. 

Expand  

Κι εγώ το ίδιο, καλά, υγιεινά κι όσο πιο ελαφριά...

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω κάτι...εχθές το βράδυ ένιωθα οτι είχα αρκετά έντονο πόνο στη μήτρα, σταδιακά και περιστασιακά  βέβαια και κάποια τσιμπήματα. Ο γιατρός μου είπε οτι είναι φυσιολογικό, αλλά θορυβήθηκα κάπως! Πέρασε αρκετά γρήγορα και σήμερα δεν νιώθω κάτι.

Σας τυχαίνει καθόλου;

Δημοσίευση
  στις On 15/12/2019 at 10:31 ΠΜ, ο/η Kate89? είπε:

Expand  

Ηταν καλη περιοδος τότε για περιδεση. Μπορεις μεχρι 16-17 εβδομαδες νομιζω. Ο γιατρός μου λεει πως ειναι φυσιολογικο. Ο τραχηλος μ έχει αυτη την ταση. Την περιδεση την κανεις για να νιωθεις λιγο πιο ασφαλης αλλα αμα πει να γίνει μια δυνατη συσπαση η κατι τοτε σπαει. Ρωτησαμε κ αλλους γιατρους και σε Κυπρο και Ελλαδα και μας είπαν το ιδιο. Οταν με το καλο ηρεμησω θα το ψαξω καλα το θεμα.... 

Δημοσίευση
  στις On 16/12/2019 at 9:46 ΠΜ, ο/η Mom2Be είπε:

Ηταν καλη περιοδος τότε για περιδεση. Μπορεις μεχρι 16-17 εβδομαδες νομιζω. Ο γιατρός μου λεει πως ειναι φυσιολογικο. Ο τραχηλος μ έχει αυτη την ταση. Την περιδεση την κανεις για να νιωθεις λιγο πιο ασφαλης αλλα αμα πει να γίνει μια δυνατη συσπαση η κατι τοτε σπαει. Ρωτησαμε κ αλλους γιατρους και σε Κυπρο και Ελλαδα και μας είπαν το ιδιο. Οταν με το καλο ηρεμησω θα το ψαξω καλα το θεμα.... 

Expand  

Σου εύχομαι ειλικρινά γρήγορα να έχεις την απόλυτη ευτυχία!

Δημοσίευση
  στις On 16/12/2019 at 6:58 ΠΜ, ο/η Iroyla είπε:

Κι εγώ το ίδιο, καλά, υγιεινά κι όσο πιο ελαφριά...

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω κάτι...εχθές το βράδυ ένιωθα οτι είχα αρκετά έντονο πόνο στη μήτρα, σταδιακά και περιστασιακά  βέβαια και κάποια τσιμπήματα. Ο γιατρός μου είπε οτι είναι φυσιολογικό, αλλά θορυβήθηκα κάπως! Πέρασε αρκετά γρήγορα και σήμερα δεν νιώθω κάτι.

Σας τυχαίνει καθόλου;

Expand  

Μ είχαν πει ότι αν είσαι κ στην αλλαγή τ μήνα κάποιες φορές είναι πιο έντονα τ συμπτώματα.. Αλλά ν ρωτάς τον γιατρό σ γτ κ εμένα πρώτη εγκυμοσύνη δεν ξέρω τι είναι φυσιολογικό όλα μ φαινόταν καινούρια κ είμαι συνέχεια γτ ένιωσα αυτό κ εκείνο.., μ είχε πει ότι μεγαλώνει η μήτρα κάποια πονακια είναι φυσιολογικά.. 

Δημοσίευση

Καλημέρα σ όλες! Μόλις με πήραν από την κλινική βγήκαν κ τα τελικά της αμνιο και όλα είναι τέλεια ?????❤️ Αχ δν εκρω αν έχω ξανά χαρεί τόσο ίσως οτνα είδα τ τεστ εγκυμοσύνης τόση χαρά χάχα. Καλή εβδομάδα ν έχουμε φιλάκια στα μπέμπακια μας! 

Δημοσίευση
  στις On 16/12/2019 at 10:05 ΠΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Μ είχαν πει ότι αν είσαι κ στην αλλαγή τ μήνα κάποιες φορές είναι πιο έντονα τ συμπτώματα.. Αλλά ν ρωτάς τον γιατρό σ γτ κ εμένα πρώτη εγκυμοσύνη δεν ξέρω τι είναι φυσιολογικό όλα μ φαινόταν καινούρια κ είμαι συνέχεια γτ ένιωσα αυτό κ εκείνο.., μ είχε πει ότι μεγαλώνει η μήτρα κάποια πονακια είναι φυσιολογικά.. 

Expand  

Κι εγώ έτσι ξέρω!!!Αν πονούσα και σήμερα εννοείται πως θα έπαιρνα, αλλά με καθησυχάζει που δεν νιώθω κάποια ενόχληση,

Δημοσίευση
  στις On 16/12/2019 at 9:46 ΠΜ, ο/η Mom2Be είπε:

Expand  

Να το ψάξεις βέβαια... Ξέρω κορίτσια με περιδεση που γέννησαν υγιέστατα μωράκια οπότε πιστεύω ότι θα βρεις λύση και εύχομαι να είναι πολύ πολύ σύντομα. 

Δημοσίευση
  στις On 16/12/2019 at 10:06 ΠΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Καλημέρα σ όλες! Μόλις με πήραν από την κλινική βγήκαν κ τα τελικά της αμνιο και όλα είναι τέλεια ?????❤️ Αχ δν εκρω αν έχω ξανά χαρεί τόσο ίσως οτνα είδα τ τεστ εγκυμοσύνης τόση χαρά χάχα. Καλή εβδομάδα ν έχουμε φιλάκια στα μπέμπακια μας! 

Expand  

Ημουν σίγουρη ότι θα ήταν καλά το μπουμπούκι σου.. Συγχαρητήρια λοιπόν όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος!! 

Δημοσίευση
  στις On 16/12/2019 at 10:08 ΠΜ, ο/η Iroyla είπε:

Κι εγώ έτσι ξέρω!!!Αν πονούσα και σήμερα εννοείται πως θα έπαιρνα, αλλά με καθησυχάζει που δεν νιώθω κάποια ενόχληση,

Expand  

Όταν είναι υποφερτός ο πόνος είναι νορμάλ.. Φοβόμαστε και είναι λογικό αλλά πρέπει να σκεφτούμε τις αλλαγές που γίνονται εκεί μέσα. ?

Δημοσίευση
  στις On 16/12/2019 at 10:33 ΠΜ, ο/η Kate89? είπε:

Όταν είναι υποφερτός ο πόνος είναι νορμάλ.. Φοβόμαστε και είναι λογικό αλλά πρέπει να σκεφτούμε τις αλλαγές που γίνονται εκεί μέσα. ?

Expand  

Ακριβώς!!! Όλα καλά να πάνε κορίτσια μου σε όλες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...