Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλά πολύ πλάκα δεν έχει χααχα! Αλλά ολόκληρα μωράκια έχουμε μωρέ χαλάλι τους! Με το που γέννησα μετά τρις μερες που πήγα σπίτι κ ζυγιστικα είχα χάσει 10 κιλά! Τα άλλα φεύγουν λίγο αργά χαχα! 

Ουαου φεύγουν γρήγορα ε?! Δν είχα ιδέα ??

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mamounitsa είπε:

@Kate89  δεν ξέρω πως θα είναι με το κοριτσάκι γενικά νομίζω είμαι αγόρι μάνα αντε τώρα να αφήσω τα γαλάζια και να αρχίσω τα ροζ χάχα πάλι καλά το δωμάτιο το έβαψα λαχανι για να είναι ουδέτερο χάχα! @HaveFaith να δούμε είσαι η πρώτη θα γεννήσεις κ πρώτη!? Άρα είσαι 20η εβδομάδα ποτέ θα κάνεις είπες β επιπέδου!? @Antouanettaαντε με το καλό να πάρετε τα αποτελέσματα να ησυχάστε!! Το βραδινό χαλια και να σας πω μου άρεσε να κάθομαι καναπέ να βλέπω τηλεόραση και να σαβουριαζω χάχα κρίμα θα το υποστώ όμως γιατί δεν παλεύεται!!!! Εμείς έχουμε ακόμα για το ραντεβού μας μέρες ελπίζω να είναι καλά η μικρη μας μπουμπουκα!!! 

Ετσι όπως πάει το βλέπω να ανοίγω τον δρόμο και στις γέννες μας! Μέσα στις γιορτές πέφτει η Β επιπέδου όποτε λογικα θα μετατεθεί για μετα. Θα δούμε την επόμενη εβδομαδα που εχουμε ραντεβού. Απο ρούχα εγω εχω παρει 2 φόρμες H&M, 2 κολάν H&am (το ενα κανάλι βελουτε) και 1 κολάν PCP που τωρα έβγαλαν κολάν εγκυμοσύνης... αλλα για το μπεμπέ ειπαμε... έξυπνες αγορές μετα τις γιορτές στις εκπτωσεις ??

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Antouanetta είπε:

Ουαου φεύγουν γρήγορα ε?! Δν είχα ιδέα ??

Και γυμναστική κορίτσια αμέσως μολις επιστρέψουμε σπιτι και σωστή διατροφή και θα επανέλθουμε άμεσα! Εμένα η κοιλιτσα μου φαίνεται μια χαρα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η HaveFaith είπε:

Ετσι όπως πάει το βλέπω να ανοίγω τον δρόμο και στις γέννες μας! Μέσα στις γιορτές πέφτει η Β επιπέδου όποτε λογικα θα μετατεθεί για μετα. Θα δούμε την επόμενη εβδομαδα που εχουμε ραντεβού. Απο ρούχα εγω εχω παρει 2 φόρμες H&M, 2 κολάν H&am (το ενα κανάλι βελουτε) και 1 κολάν PCP που τωρα έβγαλαν κολάν εγκυμοσύνης... αλλα για το μπεμπέ ειπαμε... έξυπνες αγορές μετα τις γιορτές στις εκπτωσεις ??

Έβγαλε τ pcp εγκυμοσύνης?? Πάω Ν δω ??? αντε ωραία να δείτε τ μωράκι σας ???

Δημοσίευση

@HaveFaithναι φεύγουν γρήγορα τα. Πρώτα είχα πάρει σχεδόν 20 τα δέκα τα έχασα τις πρώτες τρις μερες τα έχασα ουσιαστικά ήταν το μωρό τα αμνιακό υγρά και ολα αυτα τα του σάκου χάχα μετά έχασα άμεσα αλλά 5 και τα άλλα 5 τα έχασα ένα χρόνο μετά δηλαδή λίγο πριν ξανά μείνω έγκυος χάχα! Οπωτε έκανα μια τρύπα στο νερό αλλά θα έχω τώρα ένα κοροτσαρο πρώτα ο Θεός!! Μετά θέλει γυμναστική τώρα για δίαιτά δεν θα πω γιατί κορίτσια ο θηλασμός είναι πείνα από μονος του χαχαχα! Σου φαίνεται η κοιλίτσα ε εμένα όχι τόσο θα σας στείλω φώτο να δείτε!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η HaveFaith είπε:

Και γυμναστική κορίτσια αμέσως μολις επιστρέψουμε σπιτι και σωστή διατροφή και θα επανέλθουμε άμεσα! Εμένα η κοιλιτσα μου φαίνεται μια χαρα!!!

Κ μένα φαίνεται αρκετά δν κρύβεται πια χάχα 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις με πήρε ο γιατρός.. Βρήκα τα πρώτα που δείχνει για down κτλ και είναι ενητικα υγιέστατο λέει ?? σ 10 μέρες τ τελικά... Κλαίω από χαρά ομως περιμένω κ τ τελικό! 

Εσείς τι κάνετε? 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Antouanetta είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις με πήρε ο γιατρός.. Βρήκα τα πρώτα που δείχνει για down κτλ και είναι ενητικα υγιέστατο λέει ?? σ 10 μέρες τ τελικά... Κλαίω από χαρά ομως περιμένω κ τ τελικό! 

Εσείς τι κάνετε? 

Καλημερα!!!Αφού βγήκαν αυτά καλά μη φοβάσαι τίποτα!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!

Για τον β' επιπέδου κλείσατε;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Iroyla είπε:

Καλημερα!!!Αφού βγήκαν αυτά καλά μη φοβάσαι τίποτα!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!

Για τον β' επιπέδου κλείσατε;

Κρατάω μικρό καλάθι η αλήθεια ν περιμένω τ τελικά! Σ ευχαριστώ πολύ! Όχι ακόμα θ μας πάρει γ τ τελικά αποτελέσματα πρώτα μας είπε! Έτσι κ αλλιώς είμαι 18κ1 δν μπορώ ν την κάνω ακόμα είναι νωρίς.. Εσύ έχεις κλείσει? 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Antouanetta είπε:

Κρατάω μικρό καλάθι η αλήθεια ν περιμένω τ τελικά! Σ ευχαριστώ πολύ! Όχι ακόμα θ μας πάρει γ τ τελικά αποτελέσματα πρώτα μας είπε! Έτσι κ αλλιώς είμαι 18κ1 δν μπορώ ν την κάνω ακόμα είναι νωρίς.. Εσύ έχεις κλείσει? 

Ναι, πριν λίγο έκλεισα για τις 15/01 στην Καλαμριά.

Ελπίζω όλα να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Iroyla είπε:

Ναι, πριν λίγο έκλεισα για τις 15/01 στην Καλαμριά.

Ελπίζω όλα να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

Τέλεια! Κ εγώ τ ίδιο ν είναι τ καλύτερα δώρα τ νέου έτους τ μωρακια μας ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Iroyla είπε:

Πραγματικά!!!Το νιώθεις καθόλου το μικρούλι σου?

Καταλαβαίνω κάτι σαν χτυπήματακια αλλά αμυδρά ακόμα.. Όταν γίνει κανονικά νομίζω θ τ καταλάβω στα σίγουρα χάχα εσύ? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antouanetta είπε:

Καταλαβαίνω κάτι σαν χτυπήματακια αλλά αμυδρά ακόμα.. Όταν γίνει κανονικά νομίζω θ τ καταλάβω στα σίγουρα χάχα εσύ? 

Είμαι στη 18η εβδομάδα, περισσότερο σαν γαργαλητο το νιώθω, αρκετά χαμηλά θα έλεγα!

Περιμένω πως και πως να το νιωσω εντονότερα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσαρες @Antouanettaδεν είχα αμφιβολία πως όλα θα ήταν τέλια απλά είπαν να σε ταλαιπορισουν λίγο!!! Όλα καλά με το καλό και οι επόμενες @Iroylaκαλός ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωρακι σου είσαι από Θεσσαλονίκη αν κατάλαβα καλά ε? Πητ ποτέ έχεις!? Αγοράκι η κοριτσάκι!??? Οι υπόλοιπες πως είστε!? Κοτόσουπα σήμερα που τεριαζσι με τον καιρό και το χάλια στομάχι μου χαχαχα! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες @Antouanettaδεν είχα αμφιβολία πως όλα θα ήταν τέλια απλά είπαν να σε ταλαιπορισουν λίγο!!! Όλα καλά με το καλό και οι επόμενες @Iroylaκαλός ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωρακι σου είσαι από Θεσσαλονίκη αν κατάλαβα καλά ε? Πητ ποτέ έχεις!? Αγοράκι η κοριτσάκι!??? Οι υπόλοιπες πως είστε!? Κοτόσουπα σήμερα που τεριαζσι με τον καιρό και το χάλια στομάχι μου χαχαχα! 

Καλημέρα!!!Καλώς σας βρήκα!!!

Ναι, από Θεσσαλονίκη είμαι! ΠΗΤ έχω στις 20 Μαίου και περιμένω αγοράκι, εσυ;;;

Είσαι κι εσύ από Θεσσαλονίκη;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Iroyla είπε:

Καλημέρα!!!Καλώς σας βρήκα!!!

Ναι, από Θεσσαλονίκη είμαι! ΠΗΤ έχω στις 20 Μαίου και περιμένω αγοράκι, εσυ;;;

Είσαι κι εσύ από Θεσσαλονίκη;

Μια χαρά πολύ καλά εγώ είμαι από εύβοια και είμαι 18+1! Και περιμένω κοριτσάκι! 

Δημοσίευση

@Antouanettaμπράβο μπράβο μπράβο κορίτσι μου είδες όλα καλά πήγαν!!! Έτσι θα είναι και τα υπόλοιπα!!

@Mamounitsaτι υπέροχη κοιλίτσα είναι αυτή;;; έρχεται ο κοριτσαρος!!

@Iroylaκαλώς ήρθες με το καλό και η δική σου πριγκίπισσα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kate89? είπε:

@Antouanettaμπράβο μπράβο μπράβο κορίτσι μου είδες όλα καλά πήγαν!!! Έτσι θα είναι και τα υπόλοιπα!!

@Mamounitsaτι υπέροχη κοιλίτσα είναι αυτή;;; έρχεται ο κοριτσαρος!!

@Iroylaκαλώς ήρθες με το καλό και η δική σου πριγκίπισσα!! 

Καλώς σας βρηκα!!!Περιμένω πρίγκιπα!!!Εσύ πόσων εβδομάδων είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Iroyla είπε:

Καλώς σας βρηκα!!!Περιμένω πρίγκιπα!!!Εσύ πόσων εβδομάδων είσαι;

Ωχ συγγνώμη δεν διάβασα σωστά!! Εγώ είμαι 18+6 αύριο μπαίνω στην 19η με το καλό και έχω αγοράκι επίσης.. Να τα χαιρόμαστε τα αγοράκια μας! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kate89? είπε:

Ωχ συγγνώμη δεν διάβασα σωστά!! Εγώ είμαι 18+6 αύριο μπαίνω στην 19η με το καλό και έχω αγοράκι επίσης.. Να τα χαιρόμαστε τα αγοράκια μας! 

Πιο μπροστά εσεις!!! Τι ωραία!!! Υγεία να χουμε ολοι και με το καλό τα μωράκια μας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...