Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!!!!!

Recommended Posts

Aν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία.

[size=4]

Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5. Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει ανα-παστεριωθεί 2 φορές. Σας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5 γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί. Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5. Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.

Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάχτε στον πάτο του μπουκαλιού. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5, ούτε ακόμα και με 3, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτο δεν το ηξερα παντως....

Ειχα ακουσει για τα κακαο αλλα για τα λευκα οχι...

Παντως εγω παιρνω το γυαλινο μπουκαλι της σχολης εδω στη Θεσ/νικη που δεν γραφει τιποτα απο κατω γιατι επιστρεφονται τα μπουκαλια.

Ειναι το μονο που θυμιζει γαλα και ειναι πιο πληρες απο ολα!!!!

ΣΚΑΡΛΕΤ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΞΑΝΑ ΠΑΣΤΕΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ.ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΤΑΞΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ 2.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.... ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ "ΦΛΑΣΙΑ" (ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ) ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ....

Thouli ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ MAIL ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ....

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΗ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.... ΕΓΩ Μ'ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ....ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ... ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.... ΜΟΝΟ ΠΑΤΟΥΣ ΜΟΥΚΑΛΙΩΝ/ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ....;) (ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ "ΜΑΓΚΕΣ" ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ....ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Ή ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΟΥ (ΜΕΓΕΘΗ ΕΝΝΟΩ)...

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ... 1 ΟΥΤΕ ΚΑΝ 2....

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ...."ΟΥΙΣΚΙ"....ΘΑ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ "SECOND/THIRD...κ.τ.λ. HAND"? :S:angry:

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΟΥ....ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ... ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕ ΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΥΠ'ΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ....:angry:

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.....

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.....ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

ΑΛΛΑ "ΚΟΛΠΑΚΙΑ"....

ΓΡΑΦΟΥΝ Π.Χ 1 2 4 5 (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ)

ΑΥΤΟ (ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ (ΑΝΑ)ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗΣ...

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΑΛΕΥΟΥΝ" ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ...:blink:

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!:P:S:angry: :angry:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ....

ΚΑΙ ΤΑ "ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ" ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!:angry:

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ....

SCARLET EMENA TO OLYMPOS ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ 2 3

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ ???

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.:dry:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ 4 !!!! ΕΛΕΟΣ

ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΤΕ ΠΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ.ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ!

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΛΛ ΟΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ??:S

Κοριτσια, διαβαζοντας αυτο το post μου κινησε την περιεργεια να το ελεγξω, και ψωνιζοντας στο super market ριχνω μια ματια στα υποτιθεμενα φρεσκα γαλατα γιατι μονο ετσι μπορω να τα χαρακτηρησω, και ολα ειχα αριθμο κυυριως 5, 4, λιγα με 3 και με πολυ πολυ ψαξιμο κανενα 2, το 1 ουτε για δειγμα σε γεματο ραφι νεας παραλαβης. τρελαθηκα.

αραγε το γαλα σε σκονη τι να γινεται αφου ληξη;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...