Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απαρηγόρητο κλάμα τα βράδια


Guest

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες! Χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω ένα μωράκι σχεδόν 4μιση μηνών, αύριο μπαίνουμε στην 21η εβδομάδα. Από την αρχή που γεννήθηκε είχαμε γκρίνια τα απογεύματα αλλά την αναμενόμενη σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει και έχω συζητήσει με άλλες μανούλες. Εδώ και μερικές εβδομάδες όμως, συγκεκριμένα από την 16η, συμβαίνει το εξής: η μικρή κλαίει απαρηγόρητη μόλις νυχτώσει. Να σημειώσω εδώ ότι θηλάζει αποκλειστικά και μεγαλώνει πολύ καλά, σύμφωνα με τον παιδίατρο και φυσικά με το πώς τη βλέπουμε και εμείς καθημερινά. Όλη μέρα είναι πολύ καλή, χαμογελαστή και υπερδραστήρια!!! Δεν κοιμόμαστε πολύ βέβαια αλλά κοιμόμαστε τη νύχτα οπότε δεν πειράζει. 

Το θέμα μου λοιπόν είναι αυτό το απαρηγόρητο κλάμα. Αρχικά νόμιζα ότι περνούσε άλμα ανάπτυξης. Λέω οκ θα περάσει. Ηρεμούσε με αγκαλίτσα και βόλτα γύρω γύρω στο σπίτι μετά από κάμποση ωρα. Στήθος δεν ήθελε καθόλου. Φτάσαμε και στην περιβόητη 17η εβδομάδα και εκεί κλάμα τρελό, περάσαμε και τη 19η και εκεί φτιάχνει λίγο η κατάσταση. 3-4 νύχτες ήταν ήρεμη και χαμογελαστή πριν κοιμηθεί για βράδυ. Μετά ξανά τα ίδια. Πριν 3 μέρες είχε πάλι ηρεμήσει για 3-4 νύχτες και από χθες μου κάνει πάλι τα ίδια με τη διαφορά ότι δεν ηρεμεί με τίποτα!!! Τι αγκαλίτσα την έχουμε συνεχώς, τι βολτουλα γύρω γύρω στο σπίτι, τι τραγούδια λέμε, τι της μιλάω ήρεμα με αγάπη, τι την βάζω να φάει (και τρώει λίγο).... Ο, τι και να κάνω κλαίει με λυγμούς χωρίς να ηρεμεί. Μετά φυσικά τα παίζει από το κλάμα και κοιμάται. Μιλάμε για 1 με 2 ωρες κλάμα, ε;;;
Έχει περάσει καμία μανούλα κάτι παρόμοιο;;; Πώς το ξεπέρασε;; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να ηρεμήσει;;; 
Οποία βοήθεια θα είναι πολύ χρήσιμη. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υποθέτω ότι το μωρό σου δεν έχει κάτι παθολογικό καταρχήν γιατί αν είχε κάτι τέτοιο θα έκλαιγε όλη την ημέρα και όχι μόνο την νύχτα. Είναι επίσης αρκετά μεγάλο για να έχει κολικούς εντέρου αλλά και πάλι δεν αποκλείεται και εντελώς αυτό γιατί έτσι όπως το περιγράφεις το περνάμε και εμείς αλλά είμαστε ενός μήνα και θεωρούμε ότι είναι κολικοί. Εσύ θηλάζεις αποκλειστικά και από ότι θυμάμαι είσαι χορτοφάγος. Μίλησες με την παιδίατρό σου μήπως την πειράζει κάτι από αυτά που τρως; Δεν ξέρω, ιδέες ρίχνω στο τραπέζι προς συζήτηση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα @KONSTANTIA! Αρχικά, σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Ναι, όπως τα λες είναι, θηλάζω αποκλειστικά και είμαι χορτοφάγος. Επειδή η μικρή μου πέρασε κολικούς, θυμάμαι πως ήταν η τότε κατάστασή της και πως μάζευε τα ποδαράκια της και έκανε τόξο το σώμα της κλπ. Τώρα δε θυμίζει τίποτα από κολικούς παρά μόνο το συνεχές και απαρηγόρητο κλάμα. Όταν ξεκίνησε να μου το κάνει αυτό, μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε ότι μάλλον είναι άλμα ανάπτυξης και θα περάσει. Επειδή θα πάμε για εμβόλιο την Πέμπτη, είπα να μη τον πάρω τηλέφωνο αφού σε λίγες μέρες θα μας δει από κοντά. Τηλεφωνικά, και αυτός, μου είχε πει ότι μάλλον δεν έχει κάτι παθολογικό αφού όλη μέρα είμαστε σούπερ. Τώρα θα τον ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα να την ενοχλεί κάτι που έχω φάει αν και κάθε μέρα τρώω διαφορετικά πράγματα....

Την πιάνει μόλις νυχτώσει. Πριν λίγες εβδομάδες που νύχτωνε πιο αργά την έπιανε κατά τις 21:00. Τώρα ξεκινάει κατά τις 20:00. Σκέφτομαι ειλικρινά μήπως απλά φοβάται-δεν της αρέσει-τη νύχτα. Μετά από αυτό το κλάμα κοιμάται κανονικά όπως μήνες ολόκληρους τώρα. Ξυπνάει για να φάει και κοιμάται πάλι αμέσως. Μπορεί απλά να είναι κάπως γκρινιαρικο το μωρό μου και να της βγαίνει τη νύχτα;;; Τι να πω; Γι'αυτό δημιούργησα αυτό το θέμα μήπως υπάρχει κάποια μανούλα που πέρασε το ίδιο στην ηλικία που είμαστε εμείς. 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Angelmammy μήπως νυστάζει????και εμένα κλαίει επειδή νυστάζει αν δεν έχει κοιμηθεί κοντά στις 8....βέβαια πολλές φορές προσπαθώ να την κοίμησω και από τα ούλα που πονάνε δε κοιμάται οπότε κλαίει μέχρι να κάνουμε μπάνιο και μετά ηρεμεί!δοκίμασε μήπως κοιμηθεί έστω και λιγάκι μπας και ηρεμήσει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 λεπτά, ο/η stasa199 είπε:

@Angelmammy μήπως νυστάζει????και εμένα κλαίει επειδή νυστάζει αν δεν έχει κοιμηθεί κοντά στις 8....βέβαια πολλές φορές προσπαθώ να την κοίμησω και από τα ούλα που πονάνε δε κοιμάται οπότε κλαίει μέχρι να κάνουμε μπάνιο και μετά ηρεμεί!δοκίμασε μήπως κοιμηθεί έστω και λιγάκι μπας και ηρεμήσει..

Σίγουρα νυστάζει!! Αφού τρίβει τα μάτια της σαν τρελή. Αλλά δεν κοιμάται. Και αν είμαστε βόλτα και κοιμηθεί, με το που μπούμε σπίτι ξεκινάει το κλάμα. Και μπάνιο δοκιμάσαμε αλλά όπως έχουμε πει... εμάς αναζωογονείται, δεν ηρεμεί. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!Να χαίρεσαι το μωράκι σου ☺️ !!! Η δικιά μου ειναι λιγο πιο μικρή (16 εβδ.+2 ημ.), θηλαζουμε αποκλειστικα και κοιμομαστε μαζι στο κρεβατι απο την αρχή. Πάντα γκρινιαζε το βραδακι, αλλα την τελευταία εβδομαδα είχε απίστευτη γκρίνια/κλαμα, ειδικα απο τις 19:00 και μετα. Περα απο το άλμα ανάπτυξης αυτών των εβδομαδων και τα "δοντια" που μας εχει πει ο παιδίατρος οτι εχει εδω και καιρό, διαβασα καπου ότι στους 4 μήνες αλλαζει ο τρόπος που κοιμουνται τα μωρά και κάποια εχουν αναγκη απο τις 6-7 να αποφορτιζονται απο τα ερεθισματα που πήραν μεσα στην ημερα και να κοιμούνται νωριτερα. Έτσι, απο εκει που την εκανα μπανιο 8.30, ταιζα 9 και κοιμοταν 10-10.30, τις τελευταίες 2 μερες σταματαμε τα παιχνιδια κλπ στις 7, κανουμε μπανιο, πηγαίνουμε στο κρεβατι για τάισμα και υπνο απο τις 8, κοιμαται 8.30-9 και ειναι πολυ καλύτερα για αυτην. Μισοξυπνάει με κλειστα ματια μεσα στη νυχτα 2-3 φορες να φάει (χωρίς κλάματα), αλλα σε δεκα λεπτα εχει τελειώσει και την εχω βαλει παλι για υπνο. Μηπως να δοκιμασεις και εσυ νωριτερα τον υπνο;Αν δεν κοιμαστε μαζι δεν θα είναι δυσκολο. 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Vicky_t να χαίρεσαι το μωράκι σου!!! Εμείς αν κάνουμε μπάνιο πριν τον ύπνο αργούμε πολύ να κοιμηθούμε γιατί η μικρή ξαγρυπναει, δε χαλαρώνει. Κάνουμε μπάνιο μεσημεράκι.

Κι εγώ πιστεύω ότι προσπαθεί να φτιάξει πρόγραμμα να κοιμάται πιο νωρίς από μόνη της, γιατί εκεί που κοιμόταν στις 11 εδώ και λίγες μέρες το πήγε 10 και 2 μέρες (όχι συνεχόμενες) από τις 9. Εμείς κοιμόμαστε μαζί αγκαλίτσα οπότε προς το παρόν κάνω υπομονή και ξαπλώνω μαζί της ο, τι ώρα κοιμηθεί. Μέχρι να μεγαλώσει λίγο και να τη βάζω στην κούνια της. Τη νύχτα από τις πρώτες μέρες που γεννήθηκε ξυπνάει με κλειστά ματάκια για να φάει χωρίς φασαρία και κλάματα και κοιμάται αμέσως. 

Η απογευματινή/βραδινή γκρίνια δε με ανησυχεί και είναι αναμενόμενη μιας και τα περισσότερα μωράκια έχουν. Έχω διαβάσει πολύ γι' αυτην και γιατί την έχουν. Αυτό που με στεναχωρεί είναι το απίστευτο κλάμα με λυγμούς που δε σταματά. Δε νομίζω να είναι άλμα ακόμα γιατί πόσες εβδομάδες κρατάει πια;;;;

Θα δω τι θα μας πει και ο παιδίατρος και απ'ότι φαίνεται μόνο υπομονή μπορώ να κάνω. Μιλάμε από το κλάμα γίνεται μπλε κόκκινη και το σώμα της σανίδα!!!! Το μαναρακι μου! Τι παθαίνει;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια το βράδυ που σας μισό ξυπνάνε μονο για θηλασμο αλλάζετε πάνα? 

Και εμένα έχει αρχισει να θέλει  να κοιμάται νωρίτερα αλλά για λίγο!Κατά τις 10 πάμε για ύπνο και πάλι δε μπορώ να φύγω από δίπλα της!θα την δοκιμάσω στην κούνια της από περιέργεια ένα βράδυ να δω πως θα πάει!Επίσης όταν κοιμάται έξω μπορεί να κοιμηθεί και 2 ώρες!!!!Στο σπίτι με το ζόρι 45 λεπτά!Επίσης το μπάνιο το βράδυ νομίζω πως τους κάνει καλό....Στην αρχή μπορεί να τα αναζωογονεί αλλά τα μωράκια θέλουν ρουτίνα...πλέον η δικιά μου δε μπορεί να χαλαρώσει χωρίς μπάνιο!εδώ μια μέρα της έκανα πρωί γιατί έκανε εμετό και λερωθηκε και μετά κοιμήθηκε!

@Angelmammy δοκίμασε να της κάνεις κάτι που την χαλαρώνει Μασαζακι και νανουρίσματα η ότι την ηρεμεί μήπως δεις βελτίωση !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Angelmammy Μήπως περναει νωρίτερα το αλμα της 22ης-25ης εβδομάδας;Γιατι στο wonder weeks εχει ως σημάδι και το πιο συχνο και παρατεταμένο κλάμα.

@Sofi90 23/5 και το δικο σου;Τι καλά!Να το χαιρεσαι!!!Αχ αυτο το sleep regression!Τωρα καλυτερα ειναι ομως... Μονο τους θηλασμους δεν λεει να μειώσει. Μεσα στην ημερα ειναι καθε μια με μιάμιση ωρα στο στήθος...Αν κάνει δίωρο, κανω πάρτυ ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@stasa199 έτσι και κάνω να την αφήσω κάτω την ώρα που την πιάνει αυτό το πράγμα γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ!!! Αφού ούτε πάνα δεν μπορώ να την αλλάξω. Πόσο μάλλον να της κάνω μασάζ. Έτσι ήταν από τη γέννησή της όμως. Όταν κλαίει θέλει μόνο αγκαλιά και τίποτα άλλο. 

Όχι, εγώ έχω μήνες να της αλλάξω πάνα τα βράδια. Δε χρειάζεται γιατί έτσι ξυπνάει η δικιά μου. Απλά το πρωί αλλάζουμε μια πολύ βαριά πάνα. Δεν κάνει κακά της όμως τις νύχτες εμάς, ε;; Αν έκανε κακά της φυσικά θα την άλλαζα. 

@Vicky_t μπορεί να είναι και αυτό... Θα δούμε... Τι να πω; 

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ρώτησα γιατί εγώ της αλλάζω και σκεφτόμουν να το κόψω...εννοείται μόνο όταν έχει τσισα ...στον ύπνο δε μπορώ να την αλλάξω ξυπνάει!

Αχ βρε @Angelmammy είναι απαιτητικό το κοριτσάκι σου υπομονή!ελπίζω σύντομα να μας πεις ότι όλα πάνε καλά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μωράκι σου κορίτσι μου!!

Μια λέξη μόνο θα πω: δόντια!!!!

Και εμείς από 4,μηνών μόλις ηρεμήσαμε από τους κολικούς άρχισαν αυτα που περιγράφεις.κοιταγα και εγω αν τα ουλακια της έχουν φουσκώσει που μου έλεγαν αλλά δεν ήταν φουσκωμένα οπότε έλεγα δεν είναι δόντια.Ωσπου πήγαμε στη παιδίατρο της είπα τη κατάσταση και αφού αποκλείσαμε πολλά άλλα μου επιβεβαίωσε πως όντως έβγαζε δόντια και ας μην είναι φουσκωμένα τα ούλα της.Οι ρίζες βγαίνουν από πολύ νωρίς και δεν φαίνονται και πονάνε.

Καλή δύναμη ευχομαι και υπομονή!!!!

Εμείς τώρα ηρεμήσαμε!Η μικρή μου στις 20/9 γίνεται 2, χρονών!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mamaioannas είπε:

Να σου ζήσει το μωράκι σου κορίτσι μου!!

Μια λέξη μόνο θα πω: δόντια!!!!

Και εμείς από 4,μηνών μόλις ηρεμήσαμε από τους κολικούς άρχισαν αυτα που περιγράφεις.κοιταγα και εγω αν τα ουλακια της έχουν φουσκώσει που μου έλεγαν αλλά δεν ήταν φουσκωμένα οπότε έλεγα δεν είναι δόντια.Ωσπου πήγαμε στη παιδίατρο της είπα τη κατάσταση και αφού αποκλείσαμε πολλά άλλα μου επιβεβαίωσε πως όντως έβγαζε δόντια και ας μην είναι φουσκωμένα τα ούλα της.Οι ρίζες βγαίνουν από πολύ νωρίς και δεν φαίνονται και πονάνε.

Καλή δύναμη ευχομαι και υπομονή!!!!

Εμείς τώρα ηρεμήσαμε!Η μικρή μου στις 20/9 γίνεται 2, χρονών!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Λες ε;;; Τρίβει συνεχώς τα ούλα της με τα χεράκια της και καμιά φορά μου γραπωνει το δάχτυλο και τρίβει με το δικό μου δάκτυλο τα ούλα της αλλά δε φαντάστηκα ότι μπορεί από τώρα να πονάει έτσι. Μου δίνεις πολύ κουράγιο με το μήνυμά σου. Σ'ευχαριστώ! 

Κι εσένα βράδυ την έπιανε ή όλη μέρα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Angelmammy Αφου τριβει και ούλα, πολύ πιθανο να ειναι πονος απο τα δοντια, οπως ειπε η @Mamaioannas. Η δικιά μου ξεκίνησε απο 2,5 μηνων το τριψιμο, έχουν ασπρισει τα ούλα της κατω μπροστα και βαζει και χερια και παιχνιδια στο στομα με μανία. Το κλαμα εχει ενταθεί αυτόν τον μηνα, αλλα είναι ολοημερο, οχι μόνο βραδυ... Καλη δύναμη!!!Ο,τι και να ειναι θα περασει!

@Mamaioannas Να χαιρεσαι το παιδάκι σου!Απο τότε που ξεκινησε το κλάμα της μικρής σου λογω δοντιων μεχρι που "εσκασε" το πρωτο δοντι πόσος καιρός περασε;Ελπιζω λιγος, για να παρουμε κουράγιο! 

@stasa199 Κι εγω όπως η @Sofi90 την αλλαζω το βραδυ... με συνοπτικές διαδικασίες και στα τυφλα γιατι αν κοιταχτούμε στα ματια καήκαμε χαχα!Επίσης, ουτε εγω σηκώνομαι οταν ξαπλωνουμε μαζι, γιατί μετα γινεται χαλασμος. Να χαιρεσαι το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!!

Γκρινιαζε σχεδόν όλη μέρα και τη νύχτα πραγματικά υπέφερε.... Μετά που έσκασε το δοντακι δεν ηρέμησε γιατί μου τα έβγαζε σχεδόν το ένα πίσω από τ άλλο....!!!!καλό κουράγιο κορίτσια μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Sofi90 δύσκολο πολύ!!! Πήγαμε βόλτα και στην επιστροφή έκλαιγε σε όλο το δρόμο. Αφού αναγκαστικά την κρατούσε ο άντρας μου αγκαλιά κι εγώ από πίσω με το καρότσι. Μόλις μπήκαμε σπίτι δεν ηρεμούσε με τίποτα. Αγκαλίτσα και τραγουδάκια, μετά από μια ώρα ακριβώς έφαγε και τώρα κοιμάται. Μου ξύπνησε πριν λίγο με κλάμα αλλά κοιμήθηκε αμέσως. Πολύ στενοχωριέμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Πρέπει να πονάει πολύ το μικράκι μου. Νωρίς στα βάσανα βρε παιδί μου, από τους κολικούς πήγαμε στα δόντια. Ουφ!!! 

Εσάς έχουν πρηστεί και έχουν ασπρίσει κιόλας. Εμάς όχι ακόμα.. δε θέλω να φανταστώ τι θα περάσουμε λίγο πριν σκάσουν μύτη τα πρώτα δοντάκια. Διάβασα ότι εκεί πραγματικά υποφέρουν (5-6 μέρες πριν) και μόλις σκίσουν το ούλο πάει ο πόνος... μέχρι το επόμενο δοντάκι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Vicky_t σε ευχαριστώ πολύ και εσύ τη δικιά σου!!

Και  εμάς τα ούλα λευκά και πρησμένα!γκρίνια και κλάμα όλη μέρα και τη νύχτα!και σκέφτομαι εδώ εμείς δεν αντέχουμε τον πονοδοντο πως να αντέξουν αυτά μια σταλιά μωρά???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Angelmammyκαλησπέρα! Μάρσιπο έχεις? Εγώ κάποιες φορές που την εχει πιάσει κυρίως μετά την απογευματινή βόλτα και δεν ηρεμεί την βαζω στον μάρσιπο χορευουμε λιγο και χαλαρώνει κατευθείαν!εχεις και ελεύθερα χέρια! Πριν λίγο καιρό δεν ήθελε το καρότσι της καθόλου, ξεκινουσαμε τη βολτα με μάρσιπο και όταν χαλάρωνε την έβαζα στο καρότσι. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 ώρες, ο/η MissMary είπε:

@Angelmammyκαλησπέρα! Μάρσιπο έχεις? Εγώ κάποιες φορές που την εχει πιάσει κυρίως μετά την απογευματινή βόλτα και δεν ηρεμεί την βαζω στον μάρσιπο χορευουμε λιγο και χαλαρώνει κατευθείαν!εχεις και ελεύθερα χέρια! Πριν λίγο καιρό δεν ήθελε το καρότσι της καθόλου, ξεκινουσαμε τη βολτα με μάρσιπο και όταν χαλάρωνε την έβαζα στο καρότσι. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε.

Καλημέρα!!! Ναι, έχω μάρσιπο και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά για τις δουλειές και τις κοντινές βόλτες μας (για τις μακρινές παίρνουμε καρότσι) αλλά ποτέ όταν κλαίει. Έτσι και τη βάλω μέσα όταν κλαίει ή γκρινιάζει, σκούζει σα να τη σφάζω!!! Γενικά όταν κλαίει δε θέλει τίποτα άλλο παρά αγκαλίτσα. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου, γυρίσαμε από το γιατρό. Αποκλείσαμε όλα τα άλλα ενδεχόμενα και καταλήξαμε στα δόντια. Και τα δέκατα που μας έκανε είναι από εκεί. Άγνωστο το πότε θα βγάλει βέβαια αλλά η γενική της εικόνα είναι πάρα πολύ καλή οπότε δεν ανησυχούμε. Μας είπε ότι μπορεί να πάρει μήνες αυτή η κατάσταση και να οπλιστούμε με υπομονή. 

Ηρέμησα κι εγώ! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Angelmammy είπε:

Κορίτσια μου, γυρίσαμε από το γιατρό. Αποκλείσαμε όλα τα άλλα ενδεχόμενα και καταλήξαμε στα δόντια. Και τα δέκατα που μας έκανε είναι από εκεί. Άγνωστο το πότε θα βγάλει βέβαια αλλά η γενική της εικόνα είναι πάρα πολύ καλή οπότε δεν ανησυχούμε. Μας είπε ότι μπορεί να πάρει μήνες αυτή η κατάσταση και να οπλιστούμε με υπομονή. 

Ηρέμησα κι εγώ! 

Αντε μπραβο! Οταν ξερεις οτι φταιει κατι συγκεκριμενο...το βλεπεις αλλιως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...