Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας.... Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε για μωράκι ..... Μετά από μια Βιοχημική κύηση... Πριν 12 μέρες μου τελείωσε η περίοδος και από τότε κάνουμε μέρα παρά μέρα ελεύθερα... Εχθές όμως για κάποιο λίγο πήγα τουαλέτα και είχα λίγο αίμα στο σκούπισμα... Υπάρχει περίπτωση να είναι αίμα εμφυτευσης τόσο σύντομα??? 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Katerina1993 είπε:

Γειά σας.... Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε για μωράκι ..... Μετά από μια Βιοχημική κύηση... Πριν 12 μέρες μου τελείωσε η περίοδος και από τότε κάνουμε μέρα παρά μέρα ελεύθερα... Εχθές όμως για κάποιο λίγο πήγα τουαλέτα και είχα λίγο αίμα στο σκούπισμα... Υπάρχει περίπτωση να είναι αίμα εμφυτευσης τόσο σύντομα??? 

Καλησπερα κοριτσι μου και καλή επιτυχία εύχομαι σύντομα να έρθει το μπεμπέ! Καταρχάς μετά από βιοχημική ο δρόμος για το μπεμπέ είναι πολύ κοντά! Εχθές όμως που είδες το αίμα σε πια μέρα του κύκλου σου ισουν!??? Και τι κύκλο έχεις? 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλή επιτυχία εύχομαι σύντομα να έρθει το μπεμπέ! Καταρχάς μετά από βιοχημική ο δρόμος για το μπεμπέ είναι πολύ κοντά! Εχθές όμως που είδες το αίμα σε πια μέρα του κύκλου σου ισουν!??? Και τι κύκλο έχεις? 

Στην 12η....Δεν έχω σταθερό κύκλο... Αν και συνήθως είναι 34  μέρες... 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Katerina1993 είπε:

Αίμα στην ωορηξια? Δεν μου έχει ξανατυχει..... 

Εμένα σε μια ωορρηξία ξαφνικά μου έτυχε και μετά κατά καιρούς βλέπω λίγο ροζ στο σκούπισμα.μακαρι να είναι εγκυμοσύνη αλλά ποτέ έκανες ωορρηξία και πότε να γίνει και η εμφύτευση μέσα σε 12 ημέρες 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η vivika10 είπε:

Εμένα σε μια ωορρηξία ξαφνικά μου έτυχε και μετά κατά καιρούς βλέπω λίγο ροζ στο σκούπισμα.μακαρι να είναι εγκυμοσύνη αλλά ποτέ έκανες ωορρηξία και πότε να γίνει και η εμφύτευση μέσα σε 12 ημέρες 

Εμείς συνεχίζουμε τις προσπάθειές και ότι είναι να γίνει θα γίνει.... Ευχαριστώ για την απάντηση..   

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η vivika10 είπε:

Συγνώμη πάλι που σε ρωτάω. .  Υπάρχει περίπτωση να έγινε εκείνη την ημέρα ή ωορρηξία!? Γιατί η θερμοκρασία μου εκείνη την ημέρα ήταν 36.1 και σήμερα πήγε 36.5...και αν ναι την ίδια μέρα ξημερώματα κάναμε ελεύθερα και το βράδυ είδα το αίμα... Λες να έχω ελπίδα? 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Katerina1993 είπε:

Συγνώμη πάλι που σε ρωτάω. .  Υπάρχει περίπτωση να έγινε εκείνη την ημέρα ή ωορρηξία!? Γιατί η θερμοκρασία μου εκείνη την ημέρα ήταν 36.1 και σήμερα πήγε 36.5...και αν ναι την ίδια μέρα ξημερώματα κάναμε ελεύθερα και το βράδυ είδα το αίμα... Λες να έχω ελπίδα? 

Με τις θερμοκρασίες δεν έχω ιδέα τι γίνεται δεν ασχολήθηκα πότε για να ξέρω,αν ήταν ωορρηξία σίγουρα έχεις πιθανότητες,(Και εγώ υπέθεσα για ωορρηξία λογο το ότι ήσουν στη 12η μέρα του κυκλου)υπομονή μέχρι την αναμενόμενη περίοδο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...