Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωορρηξία νωρίτερα;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

την 6η μέρα του κύκλου είχα ελεύθερη επαφή, και την 9η παρατήρησα λευκά κομμάτια στα ούρα. Την επόμενη μέρα(10η) είχα υγρά σαν αυτά της ωορρηξίας,όχι πάρα πολλά όμως. Με κύκλο 26 ημερών, ωορρηξία έχω συνήθως γύρω στη 12η μέρα. Μέχρι σήμερα, που είμαι στην 12η, δεν έχω παρατηρήσει άλλα υγρά, μετά από αυτά που είχα τη 10η μέρα. Υπάρχει περίπτωση να έγινε η ωορρηξία νωρίτερα; Ή αυτά τα λευκά μπορεί να είναι απ’το σπέρμα;

Ευχαριστώ

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Καλησπέρα,

την 6η μέρα του κύκλου είχα ελεύθερη επαφή, και την 9η παρατήρησα λευκά κομμάτια στα ούρα. Την επόμενη μέρα(10η) είχα υγρά σαν αυτά της ωορρηξίας,όχι πάρα πολλά όμως. Με κύκλο 26 ημερών, ωορρηξία έχω συνήθως γύρω στη 12η μέρα. Μέχρι σήμερα, που είμαι στην 12η, δεν έχω παρατηρήσει άλλα υγρά, μετά από αυτά που είχα τη 10η μέρα. Υπάρχει περίπτωση να έγινε η ωορρηξία νωρίτερα; Ή αυτά τα λευκά μπορεί να είναι απ’το σπέρμα;

Ευχαριστώ

Άμεεεε πως δεν μπορεί!! Μερικές φορές αλλάζει λίγο ο κύκλο μας δεν είναι στάνταρ οι μέρες ωορρηξίας!! Εσύ όμως συνέχισε να έχεις επαφές ποτέ δεν ξέρεις!! Καληηη επιτυχία!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Άμεεεε πως δεν μπορεί!! Μερικές φορές αλλάζει λίγο ο κύκλο μας δεν είναι στάνταρ οι μέρες ωορρηξίας!! Εσύ όμως συνέχισε να έχεις επαφές ποτέ δεν ξέρεις!! Καληηη επιτυχία!!

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει και καθόλου ωορρηξία αυτό το μήνα; Γιατί έχω ακούσει ότι γίνεται κι αυτό.

Επίσης, εάν υποθέσουμε ότι έγινε η ωορρηξία, ήταν τη πρώτη μέρα που έβλεπα τα λευκά στα ούρα, ή την επόμενη που είχα τα υγρά στο σκούπισμα;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Princess28 είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει και καθόλου ωορρηξία αυτό το μήνα; Γιατί έχω ακούσει ότι γίνεται κι αυτό.

Επίσης, εάν υποθέσουμε ότι έγινε η ωορρηξία, ήταν τη πρώτη μέρα που έβλεπα τα λευκά στα ούρα, ή την επόμενη που είχα τα υγρά στο σκούπισμα;

Αχ δυστυχώς υπάρχει και αυτή η περίπτωση!! Έτσι ήταν ο προηγούμενος κυκλος μου χωρίς ωορρηξία!! Κοίτα με τα υγρά δεν πολύ ξέρω γιατί δεν έχω καθόλου γενικά δεν την καταλαβαίνω την ωορρηξία!! Όμως κάνω τεστ ωορρηξίας και για πρώτη φορά είχα υγρά σαν νερό κάπως και κολλώδη την μετά που βγήκε θετικό το τεστ άρα λίγο πριν γίνει η ωορρηξία!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...