Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα,

Λείστε μου μια απορία, αδιαθέτησα προχτές στις 26 Γενάρη, με ροή αίματος κανονική θα έλεγα και από την στιγμή που αδιαθέτησα μέχρι και σήμερα το πρωί και πριν σηκωθώ από το κρεββάτι, παίρνω την θερμοκρασία μου με ειδικό θερμόμετρο και δείχνει 37,2. Ξέρω ότι μόλις αδιαθετήσεις πέφτει η θερμοκρασία...να είμαι κρυωμένη δεν νομίζω...και ώρες..ώρες νιώθω φούντωση, έξαψη και ζεσταίνομαι, που εγώ είμαι "κρυουλιάρα". Άλλα συμπτώματα βέβαια δεν έχω..μόνο λίγο οι θηλές μου πονάνε...Τελοσπάντων θα περιμένω και αύριο να δω αν θα έχω πάλι δέκατα και θα επικοινωνήσω με τον Γιατρό μου. Απλώς θέλω να μου πει αν κάποια από εσάς έχει συναντήσει τέτοια περίπτωση...

Συγνώμη αν σας κούρασα:cheer:

Δημοσίευση

Καλύτερα να πας στο γιατρό σου,γιατί -απ'ότι ξέρω- τα συμπτώματα πρησμένου στήθους,υποχωρούν ΑΜΕΣΩΣ μόλις αδιαθετήσεις.

Να σου πω μόνο ότι η πεθερά μου ΚΑΙ στα 3 της παιδιά είχε περίοδο ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ στους 3 πρώτους μήνες ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

Γεια σου!!

Λοιπον το ιδιο ακριβως ειχα κι εγω ,τωρα πριν κατι μερες που μου ηρθε με καθυστερηση η περιοδος(και χωρις καθολου συμπτωματα μονο πρισμενο στηθος που κρατησε αρκετα και μετα)1η φορα μου συνεβη αυτο και ημουν σχεδον σιγουρη οτι κατι ειχα αλλα...δυστηχως....ετσι κι εγω δεν εμεινα σε αυτο μετραγα την θερμοκρασια μου και ειχα 36.9-37 και ειπα δεν μπορει κατι γινεται οποτε εκανα και μια χοριακη και σιγουρευτηκα πως τιποτα :-(

Ευχομαι να εισαι η εξαιρεση και κατι να γινεται!!!!!ΤΟ ευχομαι πραγματικα!κοιταξε το...ετσι εκανα κι εγω δεν πτοηθηκα καθολου...χα χα!

Φικακια και δεν μας κουρασες καθολου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...