Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια με ανεπάρκεια / περίδεση τραχήλου???

Recommended Posts

Γεια σας, πριν τρεις μέρες έκανα περίδεση τραχήλου με τραχήλο 1.7 mm . , Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα αυστηρή ξάπλα . έχει κάνει κάμοια άλλη κοπέλα περίδεση με θετικό αποτέλεσμα να μου δώσει λίγο θάρρος, ???? Ευχαριστώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 ώρες, ο/η Trul είπε:

Γεια σας, πριν τρεις μέρες έκανα περίδεση τραχήλου με τραχήλο 1.7 mm . , Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα αυστηρή ξάπλα . έχει κάνει κάμοια άλλη κοπέλα περίδεση με θετικό αποτέλεσμα να μου δώσει λίγο θάρρος, ???? Ευχαριστώ!!

Γεια σου! Εγώ ήταν να κάνω περίδεση στις 23 εβδομαδες με τράχηλο 2,5 αλλά τελικά μου έβαλαν πεσσό... Ξέρω όμως πολλές κοπέλες που έχουν κάνει περίδεση κι έχουν πάει όλα καλά μέχρι τέλους! 

Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;

στις πριν 6 ώρες, ο/η geosid81 είπε:

Γεια σου! Εγώ ήταν να κάνω περίδεση στις 23 εβδομαδες με τράχηλο 2,5 αλλά τελικά μου έβαλαν πεσσό... Ξέρω όμως πολλές κοπέλες που έχουν κάνει περίδεση κι έχουν πάει όλα καλά μέχρι τέλους! 

Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;

Τώρα 18 κ 4 ημέρες.ο τράχηλος μου ήταν 17 mm. Εσύ σε ποια βδομάδα είσαι?όλα καλά με το πεσσο? 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Trul είπε:

Τώρα 18 κ 4 ημέρες.ο τράχηλος μου ήταν 17 mm. Εσύ σε ποια βδομάδα είσαι?όλα καλά με το πεσσο? 

Τώρα είμαι 33+1 και έχω βάλει τον πεσσό εδώ και 2 μήνες! Έχει κρατήσει μια χαρά μέχρι τώρα κι έχω να φανταστείς και συσπάσεις και παίρνω χάπια. Απλά εμένα δε μου έκαναν περίδεση γιατί ήταν επικίνδυνο στην εβδομάδα που ήμουν...Βέβαια ξάπλα και πάλι ξάπλα,δεν πάω πουθενά.

Μια χαρά θα τα πας κι εσύ με λίγο προσοχη!

στις πριν 7 ώρες, ο/η geosid81 είπε:

Τώρα είμαι 33+1 και έχω βάλει τον πεσσό εδώ και 2 μήνες! Έχει κρατήσει μια χαρά μέχρι τώρα κι έχω να φανταστείς και συσπάσεις και παίρνω χάπια. Απλά εμένα δε μου έκαναν περίδεση γιατί ήταν επικίνδυνο στην εβδομάδα που ήμουν...Βέβαια ξάπλα και πάλι ξάπλα,δεν πάω πουθενά.

Μια χαρά θα τα πας κι εσύ με λίγο προσοχη!

Άντε τι ωραία πέρασε ο καιρός σου!! Θα περάσει κ ο δικός μου που θα πάει..είναι η όλη αγωνία σε συνδυασμό με την πλήρη ακινησία ..αλλά αξίζει τον κόπο! 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Trul είπε:

Άντε τι ωραία πέρασε ο καιρός σου!! Θα περάσει κ ο δικός μου που θα πάει..είναι η όλη αγωνία σε συνδυασμό με την πλήρη ακινησία ..αλλά αξίζει τον κόπο! 

Να ξέρεις πως η περίδεση είναι πιο αποτελεσματική από τον πεσσό! Μια χαρά θα τα πας και θα περάσει ο καιρός απλά θέλει υπομονή μεγάλη,ξέρω οτι δεν είναι εύκολο αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει!!!???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
    • Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...