Μετάβαση σε περιεχόμενο

Trul

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  13
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

6 Neutral

Σχετικά με Trul

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Trul

  Χαμηλη αμη

  Όχι μπορεί να είναι το σπέρμα καλό αλλά να υπάρχει κατακερματισμός.δεν φαίνεται από το σπέρμοδιάγραμμα.κ δηλαδή να γονιμοποιεί κ μετά να μην εξελίσεται... εμείς την κάναμε κ αυτήν την εξέταση για να είμαστε σίγουροι..ο γιατρός μας είπε δηλαδή.. καλύτερα να κάνεις όλες τις εξετάσεις από πριν..όπως κ υστεροσκοπηση.για να πας σίγουρη εκεί...
 2. Trul

  Χαμηλη αμη

  Η FSH 12 είναι στο ανώτατο όριο.τωρα τι επιρρεαζει δεν γνωρίζω ...Ριρίκα έχει κάνει ο άντρας σου μια εξέταση που λέγεται κατακερματισμός σπέρματος? Είναι σημαντική εξέταση γιατί αν υπάρχει κατακερματισμός σπέρματος μπορεί να το γονιμοποιεί κ μετά να μην εξελίσεται το σπέρμα γιατί υπάρχει κατακερματισμός..
 3. Trul

  Χαμηλη αμη

  Είμαι από Θεσσαλονίκη εγώ..στο embryo lab πήγα ..ο γιατρός μου ήταν ο Χριστοφορίδης.
 4. Trul

  Χαμηλη αμη

  Επίσης ξέχασα να σου πω ότι εμένα λόγο χαμηλής AMH ο γιατρός μου δεν μου έδειχνε μεγάλες δόσεις φαρμάκων γιατί πίστευε ότι όπως κ να χει δεν μπορώ να κάνω πολλά αυγά.επερνα 150μοναδες μόνο.επειδη έκανα μόνο δύο ωάρια εκ των οποίων το ένα ήταν καλό του ζήτησα να μου αυξήσει την δόση κ μου είπε ότι δεν θα σου την αυξήσω γιατί τόσα αυγά έχεις τόσα περνούμε κ κάμοια φορά μουλαρωνει ο οργανισμός με μεγάλες δόσεις .επίσης η μία ωοθήκη δεν ανταποκρινόταν καθόλου.αλλα ένα καλό αυγό χρειάζεσαι μόνο ! Ένα και καλό! Άντε με το καλό!
 5. Trul

  Χαμηλη αμη

  Από 7 μέχρι 12.5 έφτανε ανάλογα τον κύκλο.ξερεις δεν είναι πάντα ίδια η fsh ανάλογα με τον κύκλο αλλάζει... είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Κ γω δεν το πίστευα αλλά έγινε! Άντε να μας πεις νέα!!
 6. Trul

  Χαμηλη αμη

  Κ μη ξεχνάς δεν έχει σημασία η ποσότητα αλλά η ποιότητα.εγω έκανα σε κάθε διέγερση από δύο ωάρια κ προχωρούσε μόνο το ένα ..έκανα δύο διεγέρσεις με διάλειμμα τριών μηνών να ξεκουραστούν οι οωθηκες μου ήταν οδηγία της βελονιστριας αυτό.κ ακόμη κ όταν είχα μαζέψει τα δύο έμβρυα τα κατεψυξα για να ξεκουραστώ τον οργανισμό μου γιατί δεν το καταλαβαίνεις αλλά ο οργανισμός δίνει όλα τα γκάζια να παράξει ότι καλύτερο μπορεί.κ μετά τα βάλαμε κ τα δυο κ έπιασε το ένα κοριτσάκι!! Μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε!!!υπομονή!!
 7. Trul

  Χαμηλη αμη

  Και γω κοπέλα είμαι 41 χρόνων με ΑΜΗ μετρημένη πριν τρία χρόνια 0.58 μην στεναχωριέσαι η ΑΜΗ δείχνει ότι δεν έχεις μεγάλο απόθεμα αλλά η ποιότητα των ωαρίων σου μπορεί να είναι καλή. Εγώ με αυτήν την ΑΜΗ έκανα τρεις αποτυχημένες προσπάθειες σπερματεκχυσης κ έμεινα έγκυος με την πρώτη εξωσωματική.ο γιατρός μου μου είπε ότι μπορεί να μείνεις έγκυος κ με ΑΜΗ 0.1 οπότε μην αγχώνεσαι αν όλες οι ορμόνες είναι καλές κ του συζύγου σου.εγω στην εξωσωματική έκανα κ εντατικό βελονισμό τρεις μήνες πριν που βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων κ πολύ καλή διατροφή. Έκανα κ υστεροσκοπηση για να δουν μέσα την μήτρα αν όλα είναι καλά..είχα μια χρόνια φλεγμονή που έφυγε με αντιβίωση.εμεινα εντελη με την πρώτη εξωσωματική κ τώρα είμαι 18.5 εβδομάδων έγκυος!! Όλα καλά θα πάνε μόνο μην αγχώνεσαι.ξερω είναι δύσκολο αλλά είναι πολύ σημαντικό.κ γω προσπαθούσα πολλά χρόνια κ μου φαινόταν σαν όνειρο αυτή η στιγμή αλλά τελικά έφτασε!! Καλή επιτυχία!!!
 8. Άντε τι ωραία πέρασε ο καιρός σου!! Θα περάσει κ ο δικός μου που θα πάει..είναι η όλη αγωνία σε συνδυασμό με την πλήρη ακινησία ..αλλά αξίζει τον κόπο!
 9. Τώρα 18 κ 4 ημέρες.ο τράχηλος μου ήταν 17 mm. Εσύ σε ποια βδομάδα είσαι?όλα καλά με το πεσσο?
 10. Trul

  Nipt

  Όλα καλά θα πάνε! Θα σου πουν και το φύλο!
 11. Trul

  Nipt

  Εγώ την έκανα τη nipt στη Θεσσαλονίκη στο καρυο λόγο ηλικίας 41. Έκανα το μεσαίο πακέτο που κοστίζει 580.ολα πήγαν ..και τώρα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.καντο όλα καλά θα πανε
 12. Trul

  Embruolamb

  Εγώ έχω μια μπουμπού στην κοιλίτσα μου τώρα 18 εβδομάδων που μου την χάρισε το embryo lab! Είμαι 41 χρόνων κ είχα επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια!! Όλοι οι γιατροί πολύ καλοί και οι μαίες πολύ καλές! Σου εύχομαι τα καλύτερα! Έκανα κ βελονισμό εγώ πριν μπορεί να βοηθησε!
 13. Γεια σας, πριν τρεις μέρες έκανα περίδεση τραχήλου με τραχήλο 1.7 mm . , Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα αυστηρή ξάπλα . έχει κάνει κάμοια άλλη κοπέλα περίδεση με θετικό αποτέλεσμα να μου δώσει λίγο θάρρος, ???? Ευχαριστώ!!
×
×
 • Προσθήκη...