Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ εγκυμοσύνης χωρίς γραμμή!;;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Παίρνω εδώ κι τρεις μήνες τα inofert και από τότε έχω σταθερό κύκλο στις 29 ημέρες! Σήμερα είναι 31η ημέρα και περίοδο δεν έχω. Είχα χθες και προχθές λίγα πονάκια περιόδου έρχονταν και έφευγαν όχι συνεχόμενα. Έκανα σήμερα ένα τεστ first step και δεν είχε δείξει καν γραμμή ότι λειτουργεί το τεστ, η γραμμή ουι λειτουργεί φάνηκε μετά από 15-20 λεπτά . Το τεστ λειτουργεί σωστά ή όχι; Να πάρω άλλο;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lilipan είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Παίρνω εδώ κι τρεις μήνες τα inofert και από τότε έχω σταθερό κύκλο στις 29 ημέρες! Σήμερα είναι 31η ημέρα και περίοδο δεν έχω. Είχα χθες και προχθές λίγα πονάκια περιόδου έρχονταν και έφευγαν όχι συνεχόμενα. Έκανα σήμερα ένα τεστ first step και δεν είχε δείξει καν γραμμή ότι λειτουργεί το τεστ, η γραμμή ουι λειτουργεί φάνηκε μετά από 15-20 λεπτά . Το τεστ λειτουργεί σωστά ή όχι; Να πάρω άλλο;

Κανε αλλο απο αλλη εταιρία .Κι εμενα μου εχει βγει ετσι.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Lilipan είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να είσαι καλά για τις απαντήσεις. Άρα αυτά τα τεστ είναι προβληματικά;;

Τι να σου πω ..Μια φορα εκανα και δεν εμφανιζόταν η γραμμή ελέγχου ..Οχι του αποτελέσματος αλλα ουτε ελέγχου..Κατι δε λειτουργει σωστα σ αυτα.Κανε ενα αλλο για πιο σιγουρα.Σ ευχομαι θετικο!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Lilipan είπε:

Άλλες γνώμες κορίτσια από αυτά τα τεστ τα first step?

Ούτε εγω έχω ακούσει τα καλύτερα!! Πήγαινε πάρε ένα αξιόπιστο (clear blue) η ακόμη καλύτερα κάνε χοριακη!!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Ούτε εγω έχω ακούσει τα καλύτερα!! Πήγαινε πάρε ένα αξιόπιστο (clear blue) η ακόμη καλύτερα κάνε χοριακη!!

Πήρα ένα της clear blue, βέβαια θα περιμένω δυο τρεις ημέρες ακόμα μην απογοητευτώ χαχα! Με τα inofert είχατε εμπειρία ;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilipan είπε:

Πήρα ένα της clear blue, βέβαια θα περιμένω δυο τρεις ημέρες ακόμα μην απογοητευτώ χαχα! Με τα inofert είχατε εμπειρία ;;

Θα σου δείξει καλέ με καθυστερηση!! Εγώ όχι παίρνω τα glucofree για να σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nikol19 είπε:

Πήρα το διπλό, δεν είχα θέμα.. απλά η θετική γραμμή ήταν πάρα πολύ θολή (όσο που φαινόταν) έτσι πηγα αμέσως για χοριακή..

καλή τύχη!

;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...