Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ;ΘΗΛΑΖΩ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ,ΤΟ ΗΠΙΕ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ.ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ;TO ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loussila mou k egw to idio provlima exw...

8ulazw apokleistika k otan xreiastei na leipsw prepei

molis arxisei na 3ypnaei na tre3w amesws..

molis ths valw to mpimpero k mena anagouliazei,3inizei ta

moutrakia ths.de to 8elei me tpt.

makari na mas apanthsoun ti mporei na ftaei:unsure:

Βρε κορίτσια φυσικό είναι τί καλύτερο από το στήθος της μαμάς? που τα ηρεμεί και τα γεμίζει συναισθηματικά, τα νανουρίζει, τα γεμίζει ασφάλεια! Γιατί να θέλουν ένα τεχνιτό ψεύτικο πράγμα στο στόμα τους? ενώ αλλιώς ακούν και την καρδούλα της μαμάς και σκέφτονται: "αχ τι καλά που είναι η μανούλα μου κοντά μου"!:)

Γιατί δεν παίρνετε και τα μωρά σας μαζί, έτσι ώστε να τα θηλάσετε εκεί και τέλος το "πρόβλημα"! Εκτός και αν πηγαίνετε για δουλειά, τότε πάω πάσο!

Argi έγραψε:

Βρε κορίτσια φυσικό είναι τί καλύτερο από το στήθος της μαμάς? που τα ηρεμεί και τα γεμίζει συναισθηματικά, τα νανουρίζει, τα γεμίζει ασφάλεια! Γιατί να θέλουν ένα τεχνιτό ψεύτικο πράγμα στο στόμα τους? ενώ αλλιώς ακούν και την καρδούλα της μαμάς και σκέφτονται: "αχ τι καλά που είναι η μανούλα μου κοντά μου"!:)

Γιατί δεν παίρνετε και τα μωρά σας μαζί, έτσι ώστε να τα θηλάσετε εκεί και τέλος το "πρόβλημα"! Εκτός και αν πηγαίνετε για δουλειά, τότε πάω πάσο!

Συμφωνώ με αυτα που λεει η Argi !

Για περιπτώσεις ομως που πρέπει να λειψετε τοτε το μπουκάλι το δινει μονο καποιος αλλος ενω εσεις θα ειστε εκτος σπιτιου . Δεν μπορειτε δηλ να κανετε μονες σας προβες . Το μωρο σας μυριζει και αναρωτιεται γιατι δεν του προσφέρετε το στηθος . Αρα η εκπαιδευση θα γινει απο μπαμπά ή οποιον κρατάει το μωρό .

Θελει υπομονή και ηρεμία και αν δεν υπάρχει σοβαρος λογος (πχ να επιστρεψετε στην δουλεια ) για να μαθει το μωρο το μπουκάλι , στη θεση σας δεν θα το επεδιωκα .

Καλη επιτυχια ! :)

κοριτσακια θελει επιμονη και πολυ υπομονη...προσπαθειστε ενα γευμα να το δινετε με μπουκαλι...ελπιζω να τα καταφερετε

Τα περισσότερα μωρά εκπαιδεύονται στο μπουκάλι σε 3-4 μέρες

Θέλει υπομονή και ψυχραιμία από αυτόν που κρατά το μωρό. Αν το πρόσωπο που το κρατά νιώθει ανασφάλεια, ανησυχία κλπ το μωρό γίνεται νευρικό, αναζητά πιο έντονα τη μαμά του και είναι δύσκολο να συνεργαστεί.

loussilla mou ayto tha sou elega kai egw...bebaia min to adikeis pou thelei stithos...hehehehe...alla mia fora tin mera prospathise na tou to dineis apo to mpoukali...opote siga siga na to mathainei kiolas...em feygeis...em to taizei allos em kai me mpoukali...ti na kanei kai auto to psixouli..ola agnwsta tou einai:)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΑΣ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΕ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...

loussilla έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΑΣ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΕ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...

Το γάλα δεν σταματά ! Αν θηλάζεις το μωρο σου οποτε στο ζητά και δεν του δινεις συμπήρωμα , θα εχεις γαλα για οσο καιρο το θέλει το μωρο σου :)

Δεν κατάλαβα που βλεπει το προβλημα η παιδίατρος . Γιατι να μαθει το μωρο την πιπίλα ? Γιατι χρειαζεται μια πλαστικούρα στο στομα του μωρου ?

Μην νομιζεις οτι αν μαθει την πιπίλα θα μαθει και να πινει απο το μπουκαλι . Σε μερικά μωρά , ακομα και σε αυτα που δεν θηλάζουν , απλα δεν αρέσει η πιπιλα .

ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ. Οι πιπίλες όμως ΄κάνουν κακό στο μωρό και στο θηλασμό. Γιατί πρέπει να συνηθίσει το παιδί την πιπίλα; Το παιδί έχει το στήθος σου, τί την θέλει την πλαστική απομίμηση;

Πάντως το δικό μου παιδί που είναι σχεδόν δεκαπέντε μηνών δεν χρειάστηκε ποτέ να του δώσω μπιμπερό. Το παίρνω πάντα μαζί μου και το θηλάζω έξω, μέσα, πάνω, κάτω, εντός και επί τα αυτά! Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά σκέψου μήπως δε χρειάζεσαι πραγματικά μπιμπερό και υποκατάστατα. Αλλά ειδικά για την πιπίλα είναι κάτι άχρηστο αλλά και επικίνδυνο για τη στοματική και ψυχική υγεία του μωρού σου. (έχει συνδεθεί και με ελλειπή πνευματική ανάπτυξη).

ΞΑΝΑ : ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΑΡΣΙΠΟ; ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ...ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.

ΤΑ ΜΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΣ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ!

Ξεφεύγω λίγο από το θέμα: αλλά τί γίνεται που η μικρούλα μου -5 μηνών- πιπιλίζει τον αντίχειρά της? δεν είναι προτιμότερο να της δώσω πιπίλα? Εγώ είμαι κατά της πιπίλας και είχα πει να μην της δώσω καθόλου αλλά αυτή πολλές φορές βάζει το δάχτυλο στο στόμα και εμείς της το βγάζουμε και άντε πάλι από την αρχή......:(

Argi έγραψε:

Ξεφεύγω λίγο από το θέμα: αλλά τί γίνεται που η μικρούλα μου -5 μηνών- πιπιλίζει τον αντίχειρά της? δεν είναι προτιμότερο να της δώσω πιπίλα? Εγώ είμαι κατά της πιπίλας και είχα πει να μην της δώσω καθόλου αλλά αυτή πολλές φορές βάζει το δάχτυλο στο στόμα και εμείς της το βγάζουμε και άντε πάλι από την αρχή......:(

Argi μου καλησπέρα! Κι ο δικός μου ο μπέμπης πιπίλιζε το δάχτυλο του αλλά με πολλή υπομονή και επιμονή καταφέραμε να του το κόψουμε. Ξυπνούσαμε τη νύχτα όταν τον ακούγαμε και του βγάζαμε το δάχτυλο από το στόμα,αυτός το ξαναέβαζε και πάει λέγοντας. Μας πήρε περίπου 2 εβδομάδες αλλά ευτυχώς έκοψε αυτή τη συνήθεια. Καλή υπιμονή...

Argi και ο δικός μου για κάποιο διάστημα έβαζε τον αντίχειρα στο στόμα του (ή και όλο το χέρι ενίοτε!),συνήθιζα να τον βάζω στο στήθος όποτε τον έβλεπα και μπορούσα, αλλά σιγά σιγά το ξεπέρασε. Εφόσον δεν γίνεται συνεχώς και για παρατεταμένο διάστημα δεν είναι κάτι φοβερό και νομίζω ότι όλα τα παιδιά το ξεπερνούν, βέβαια δεν μπορείς να το αποφύγεις τελείως, ειδικά όταν πονάνε τα δοντάκια. Εθιστική είναι η πιπίλα και σίγουρα πιο επικίνδυνη. Άλλωστε στον αποκλειστικό θηλασμό ειδικά η πιπίλα αντενδείκνυται.

Εν τέλει το δάκτυλο είναι προτιμότερο από την πιπίλα και θα..περάσει μόνο του και σύντομα. Βάζε το όσο μπορείς στο στήθος, για να είσαι σίγουρη ότι καλύπτεται η ανάγκη του για πιπίλισμα (σημαντική και επιτακτική ανάγκη για τα παιδιά).

Argi έγραψε:

Και να της δωσεις πιστευεις οτι θα την δεχτει ? Εγω δεν νομιζω ....

Μην φοβασαι Argi μου ! Μας εχουν βομβαρδίσει οτι δεν πρεπει το μωρο να πιπιλά τα δαχτυλα του και δεν κοβεται το δαχτυλο και χιλιες δυο χαζομάρες ! Το καθε μωρο ειναι διαφορετικό και μοναδικό !

Εμενα παιρνει πιπίλα για λιγο πριν κοιμηθεί . Στη διαρκεια της μέρας ουτε της την δινω ουτε την ζητά , εχει τυχει ομως πολλες φορες να βάλει το δαχτυλο στο στομα . Ε και ? Μολις ειναι ετοιμη θα τα κοψει ολα !:)

Να φανταστείς και οι τρεις μας- εγώ, μπαμπάς και γιος μας 3,5 ετών- παραφυλαμε στην γωνία, που λένε, για να της βγάλουμε το δάχτυλο από το στόμα, μετά αρχίζει ένα κλάμα! καμμιά φορά της λέω "βγάλε το δαχτυλάκι από το στόμα" με κοιτά, γελά και το βγάζει!! αλλά μετά το ξαναβάζει!! θα επιμείνουμε βέβαια... ο επιμένων νικά!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...