Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 548
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η xrisanthi είπε:

εχω καποιες φορες σαν ελαγφρια πονακια περιοδου κ τραβηγματα δεξια.... επισης το στηθος μ μια ποναει πολυ μια λιγοτερο μια καθολου κ παλι απ την αρχη....

Nomizw to xeirotero mou einai to sththos ponaei polu kapoies fores 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σωτ εφη είπε:

Nomizw to xeirotero mou einai to sththos ponaei polu kapoies fores 

κ εμενα καποιες φορες δεν μπορω ν το ακουμπησω οπως εχθες κ καποιες αλλες ποναει ελαχιστα οπως σημερα ..το μονο σταθερο ειναι πως εχουν αλλαξει χρωμα οι θηλες κ μεγεθος το περιγραμμα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

δεν ξερω δεν θυμαμαι αν ηταν γραμμενη στις εξετασεις μ... τι ακριβως ειναι αυτο?

Einai klhronomikh astheneia mesogeiakh anaimia(stigma) kai kustikh inwsh einai oi pio suxnes sthn ellada emas o giatros mas evale ki emena k ton antra mou na kanoume

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σωτ εφη είπε:

Einai klhronomikh astheneia mesogeiakh anaimia(stigma) kai kustikh inwsh einai oi pio suxnes sthn ellada emas o giatros mas evale ki emena k ton antra mou na kanoume

για στιγμα ειχαμε κανει την προηγουμενη φορα δεν ειχαμε...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σωτ εφη είπε:

Nai twra pleon kanoun kai auth rwta ton giatro sou... emeis den kaname plhrh elegxo vevaia meta apo polu skepsh

θα τν ρωτησω αν κ νομιζω πως αν τ θεωρουσε απαρατητο θα μας τ ελεγε ισως ν μ βαλει ν την κανω αργοτερα...

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Σωτ εφη είπε:

Twra tha akouseis kardoula e? Egw den to pisteua akoma dld den to pisteuw nomiza pws einai h dikh mou xaxaxaxa

ναι θελω να πιστευω πως οταν θα παω θα ακουσω εχει ανεβει αρκετα η χοριακη μ εχθες π εκανα ηταν 12,260 κ οταν θα παω θα ειμαι 7 εβ κ 3 ημερων..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η xrisanthi είπε:

ναι θελω να πιστευω πως οταν θα παω θα ακουσω εχει ανεβει αρκετα η χοριακη μ εχθες π εκανα ηταν 12,260 κ οταν θα παω θα ειμαι 7 εβ κ 3 ημερων..

E nai sigoura egw 6w 3d thn akousa

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σωτ εφη είπε:

@xrisanthi pws pas? Pote pas giatro?

καλησπερα κοριτσι μ καλα λεω... μια ποναει το στηθος μια δεν ποναει εχω μπεζ- καφετι εκκρισεις μερα παρα μερ στο σκουπισμα κ φουλ αγχος για αυριο π πω γιατρο...εσυ?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σωτ εφη είπε:

Egw exw thn allh tetarth giatro perimenw na paw na mou pei hmeromhnies gia auxenikh... sththos asta na pane k twra arxisame foul anagoula kai anakalupsa pws sto mwro den aresoun ta makaronia me kima xaxaxa

ααχχαχα αυτα ειναι πωπω καταλαβα εφαγες μακαρονια κ ειχες εξαγωγη???? ποσο εισαι τωρα?

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

ααχχαχα αυτα ειναι πωπω καταλαβα εφαγες μακαρονια κ ειχες εξαγωγη???? ποσο εισαι τωρα?

2 fores efaga makaronia me kima kai tis 2 ekana katathesh sthn toualeta...mallon o kimas ftaiei... 8w 2d kata ta alla koul den exw kati fovero tha me eixe piasei twra... esu?

Δημοσίευση

2 fores efaga makaronia me kima kai tis 2 ekana katathesh sthn toualeta...mallon o kimas ftaiei... 8w 2d kata ta alla koul den exw kati fovero tha me eixe piasei twra... esu?

εγω τιποτα απολυτως... μονο το στηθος π μια ποναει μια οχι δεν εχω τιποτα αλλο κ αυτες τις εκκρισεις μπεζ-καφε π εχω π δεν ξερω ποτε θα σταματησουν κ αν....εμετους κ τετοια δεν εχω τουλαχιστον οχι ακομη.... ειμαι 7w κ 2d...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σωτ εφη είπε:

Ωραια θα εχουμε καλη εγκυμοσυνη αν κι εσυ δεν εχεις ξεφυγει ακομα λενε μεχρι 8η αν δεν εμφανιστουν δεν εμφανιζονται καθολου για να δουμε

να σ πω την αληθεια απ την μια λεω παλι καλα π δεν εχω απ την αλλη θα ηθελα ν εχω για να αισθανομαι κ λιγο εγκυος!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η xrisanthi είπε:

να σ πω την αληθεια απ την μια λεω παλι καλα π δεν εχω απ την αλλη θα ηθελα ν εχω για να αισθανομαι κ λιγο εγκυος!!!

Πιστεψε με δε θες ειναι απαισιο να κανεις εμετο... μολις φουσκωσει λιγο η κοιλιτσα να δεις τι εγκυος θα αισθανεσαι...

Δημοσίευση

Πιστεψε με δε θες ειναι απαισιο να κανεις εμετο... μολις φουσκωσει λιγο η κοιλιτσα να δεις τι εγκυος θα αισθανεσαι...

η κοιλια μ εχει πριστει πολυ μαλλον λογο δυσκοιλιοτητας κ προγεστερονης!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...