Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δυσκολιεσ Στον Αποθηλασμος

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Έχω μια μπεμπουλα 5 μηνών. Θηλάζω αποκλείστηκα απο την πρώτη μερα. Μπιμπερό χρειάστηκε να δώσω λίγες  φορές με δικό μου γαλα πάντα. Το δεχόταν μεχρι και το δεύτερο μήνα περίπου . Πρεπει να εργαστώ σύντομα και πλέον νιώθω οτι έχω κουραστεί απο το κομμάτι του θηλασμού. Η μικρή μου λοιπον δεν δέχεται με τιποτα το μπουκάλι. Έχω αλλάξει δυο διαφορετικά γάλατα και έχω δοκιμάσει 5 διαφορετικά μπιμπερό. Έχω δοκιμάσει και το δικό μου γαλα αλλα με το που μπαίνει στο στόμα της το μπουκάλι κλαίει σπαρακτικά. Τι να κανω? Πως θα μάθει το μπουκάλι? Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για το χρονο σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσι μου να χαίρεσαι τ μωράκι σου. Κ γω τα ίδια είχα όταν αποφάσισα να αποθηλασω.  Στην αρχή προσπάθησα να της δώσω  μπουκάλι μετά τ β3αδινο μπάνιο αλλά Δ τ έπαιρνε με τπτ. Στις 12 π ξυπνούσε κ ήθελε γάλα προσπάθησα να της τ δώσω ξανά που ούτως ή άλλως ήταν σχεδόν κοιμισμένη. Την είχα αγκαλιά κ την κουνουσα να νανουριστει κ έτσι της τ έδωσα κ τ πήρε. Έκανε 2 3 φορές πίσω τ κεφάλι αλλά επέμενα κ τ πήρε. Για κάνα 2 βράδια θήλαζα μετά τ μπάνιο της κ κοιμόταν έδινα μπουκάλι στις 12 κ μετά πάλι θήλαζα. Μ2τα από 2 μέρες έβαλα μπουκάλι κ εκεί τα ξημερώματα που θηλάζε τ πήρε αμέσως. Αφού καθιέρωσα κ εκείνο υ γεύμα με μπουκάλι τέλος έκοψα κ τ θηλασμό πριν τον ύπνο. Σου εύχομαι σύντομα να βρεις κ συ τ τρόπο.

στις On 8/7/2019 at 12:44 ΠΜ, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου να χαίρεσαι τ μωράκι σου. Κ γω τα ίδια είχα όταν αποφάσισα να αποθηλασω.  Στην αρχή προσπάθησα να της δώσω  μπουκάλι μετά τ β3αδινο μπάνιο αλλά Δ τ έπαιρνε με τπτ. Στις 12 π ξυπνούσε κ ήθελε γάλα προσπάθησα να της τ δώσω ξανά που ούτως ή άλλως ήταν σχεδόν κοιμισμένη. Την είχα αγκαλιά κ την κουνουσα να νανουριστει κ έτσι της τ έδωσα κ τ πήρε. Έκανε 2 3 φορές πίσω τ κεφάλι αλλά επέμενα κ τ πήρε. Για κάνα 2 βράδια θήλαζα μετά τ μπάνιο της κ κοιμόταν έδινα μπουκάλι στις 12 κ μετά πάλι θήλαζα. Μ2τα από 2 μέρες έβαλα μπουκάλι κ εκεί τα ξημερώματα που θηλάζε τ πήρε αμέσως. Αφού καθιέρωσα κ εκείνο υ γεύμα με μπουκάλι τέλος έκοψα κ τ θηλασμό πριν τον ύπνο. Σου εύχομαι σύντομα να βρεις κ συ τ τρόπο.

Σ´ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου.. θα το δοκιμάσω και αυτο τι να πω.. σου ζήσει το παιδάκι σου!! ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...