Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ ζήτησα γεύση λεμόνι, έπρεπε να το πιω σε πέντε λεπτά και αγχώθηκα και το ήπια γρήγορα. Για ένα 20λεπτο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, ζαλιζομουν και ανέβαιναν οι γουλιες για να ξερασω. Η μικροβιολόγος μου είπε αν τα βγάλω, ακυρώνεται η εξέταση και να πάω άλλη μέρα να την επαναλάβω.. οπότε επιστράτευσα όλο το κουράγιο, έκλεισα μάτια γιατί το δωμάτιο γυρνούσε, τα μωρά χόρευαν σε ρυθμούς έκστασης, και σφιχτηκα και τα κράτησα κάτω... Μια άλλη κυρία αντίστοιχα που την έκανε παράλληλα με εμένα ήταν κομπλέ. Είναι ανάλογα τον άνθρωπο πιστεύω πως σου σκανε τα συμπτώματα...
    • Συγγνώμη που ξαναρωτάω αλλά εννοείς ότι έμπαινε στον έναν ώμο ε? Μετά που βάρυνε το μωρό άλλαξες ή σε βόλευε?
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια..!! Όχι δεν μας είπε τπτ για φύλο, βασικά δεν ξέρω αν είδε κάτι και απλά δεν θέλησε να μας το πει γιατί είναι ακόμη πολύ νωρίς. Εγώ να πω την αλήθεια πιστεύω κοριτσάκι θα είναι.. αν ήταν αγοράκι ίσως έβλεπε κάτι και το ανέφερε, αλλά αυτή δεν είπε τπτ.! Γερό να είναι το μπουμπουκάκι μας και ότι θέλει ας είναι, η μαμά θα το σγαπάει το ίδιο.!!! 🤗
    • Πάντως σήμερα το απόγευμα τα άφησα και τα 2 στον μπαμπά και βγηκα και ήπια 2 μπύρες. Ναι μεν πήγα για δουλειά με τον σύλλογο του σχολειου αλλά τους είπα να συναντηθούμε έξω και ξεσκασα. Όλοι έπιναν καφέ και εγώ μπύρες,γελασανε οι υπόλοιποι!
    • Πω πω κοριτσια αν υπάρχει κανένα νέο να. Ας στείλετε…. Είσαστε τοσο κοντά σε ημέρες!!! Μου φαίνεται απίστευτο ότι επιτέλους μπήκε ο Σεπτέμβρης !!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...