Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι αν είναι 0,66 ng είναι χαμηλή όντως. Απλά έτσι όπως γράφτηκε δεν φάνηκε καλά. 😉
    • Καλημερα κοριτσι μου, εχω ανοιξει και εγω (ειδικα τα ηλεκτρονικά ωορρηξιας αλλα κ εγκυμοσυνης) αλλά πραγματικά δε βγαζεις ακρη! Καταρχην ειναι παρα πολυ νωρις για να βγει θετικο το τεστ σου και αν ειχε ανιχνευσει την ορμονη θα εβγαζε την ένδειξη στην οθονη. Ποσες μερες εισαι άπο την ωορρηξια; Σου προτεινω να προσπαθήσεις παλι την Τριτη ή την Τεταρτη! Σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικο! 
    • Καλημέρα. Κοίτα να δεις, η γνώμη μου είναι να επισκεφθείς έναν γιατρό εξειδικευμένο στην υποβοηθούμενη για να πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και να σε βάλει σε σωστά βήματα για να πετύχεις. Εγώ στα 37,5- 38 πήγα απευθείας για εξωσωματική, από δική μου επιθυμία βέβαια, επειδή αγχώθηκα λόγω ηλικίας. Αλλά στην πορεία ανακάλυψα κι εγώ χαμηλή ΑΜΗ (6pmol) και FSH γύρω στο 11. Προσωπικά πέτυχα με την πρώτη εμβρυομεταφορά, αλλά τα δεδομένα της ΑΜΗ φάνηκαν στον υπέρηχο, όπου πάντα είχα λίγα ωοθυλάκια. Με υπομονή και μερικές ωοληψίες τα καταφέραμε. Δεν λέω ότι πρέπει να κάνεις εξωσωματική απαραιτήτως, απλά σου λέω τι έκανα εγώ με παρόμοιες τιμές στην ίδια ηλικία με σένα. Καλό είναι να μην χάσετε χρόνο προσπαθώντας απλώς με φυσικές επαφές. Σπέρμα έχετε ελέγξει; Ο θυρεοειδής, ναι, πρέπει να είναι ρυθμισμένος. Η τιμή της fsh  σου είναι πολύ υψηλή, όμως θα σου δώσει ένα χαπάκι και θα πέσει γρήγορα. Θέλει λίγη παρακολούθηση μέχρι να ρυθμιστεί. Για να είναι ασφαλής η σύλληψη τον θέλουμε ιδανικά κάτω από 2. Θα στα πουν κι οι γιατροί αυτά. Απλά μην το αφήσετε, αν θέλετε σύντομα παιδάκι.
    • Η αμη της κοπέλας είναι χαμηλή για την ηλικία της καθώς είναι 0,66 ng. Δεν είναι η συνήθης για 38 ετών. Ίσως μπερδεύτηκες με τη μονάδα μέτρησης. @Ngsofia θα σε βάλει σε σειρά η γιατρός σου κι όλα θα πάνε καλά, μία εικόνα για τα αποθέματα είναι η αμη, τίποτα περισσότερο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...