Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Η ΑΜΗ σου είναι όντως χαμηλή. Εγώ όμως είχα χαμηλότερη (0.3ng ή 2.3 pmol)  στα 36-37. Είχα πολύ καλη fsh κ κυρίως μεγάλο αριθμό ωαρίων στον υπέρηχο που τελικά είναι κ το πιο βασικό. Παρόλα αυτά όσο κ να προσπάθησα δεν μπόρεσα να συλλάβω φυσιολογικά με τπτ. Κατέληξα σε εξωσωματική που όμως πέτυχε με την πρώτη κ έχω πια δύο παιδιά.  Η βασική μου συμβουλή είναι μην χάνεις χρόνο!!! Συνέχισε την προσπάθεια μεν αλλά επισκεψου κ ειδικό υπογονιμότητας. Φτάνοντας το χρόνο επαφών να έχεις ήδη έτοιμα τα πάντα από εξετάσεις κ διαδικασίες. Αυτό έκανα εγώ τουλάχιστον κ μόνο σε καλό μου βγήκε γιατί όσο περνάνε τα χρόνια μόνο πιο δύσκολα γίνονται όλα.  Εννοείται βασικό σε όλα αυτά να έχει ελεγχθεί κ ο σύντροφός σου ότι από πλευράς του είναι όλα οκ! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κ σύντομα να έχεις το μωρό που επιθυμείς!
    • Παίρνεις χημειοπροφύλαξη; Δηλαδή χαμηλή δόση (το 1/3 συνήθως) αντιβιοτικού καθημερινά ως πρόληψη; Μήπως θα έπρεπε να το συζητήσετε και αυτό το ενδεχόμενο;
    • Υπομονή είμαστε στο τέλος 🙏🏼🤭 για τις καούρες εγώ τρώω λίγο γιαούρτι το βράδυ κ με βοηθάει αλλά είναι κ στον οργανισμό. Σε καθεμία μας βοηθάνε διαφορετικά πράγματα!  ειναι πολύ θετικό να έχεις πόνους κ συσπάσεις αυτό μειώνει τον κίνδυνο για καισαρική (για αδυναμία εξέλιξης του τοκετού) άρα πάρτο θετικά 💪🏽💪🏽💪🏽 απολαύστε τις τελευταίες μέρες αλήθεια και ας φαίνεται περίεργο που το λέω γιατί σίγουρα θα σας λείψει η κοιλίτσα ❤️    
    • Προς το παρόν με βολεύει! Και μόνο που δεν έχεις όλο το βάρος στα χέρια και μπορείς να έχεις το ένα χέρι ελεύθερο νομίζω ότι βοηθάει στην καθημερινότητα. Άντε κορίτσια με το καλό οι βαφτίσεις σας!! Εμείς κάναμε ονοματοδοσία! Δεν θέλουμε να κανουμε βάφτιση . Λογικά θα κάνουμε κάποιο επίσημο τραπέζι - πάρτυ σαν γνωριμίας με συγγενείς και φίλους να γιορτάσουμε την ύπαρξη του, έτσι κάτι τέτοιο. Δεν το έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου!  Μιας κ είπατε για κιλά... Πώς είστε;; Εμένα δεν με πειράζουν τόσο τα κιλά σαν αριθμός αλλά ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑΑΑΑ!!! Δεν την αντέχω άλλο!! Θα φύγει ποτέ;;; Βάζετε τίποτα για σύσφιξη κτλ;;;
    • Μακάρι να δει κορίτσι μου τι γίνεται αλλά κ να δει διαστολή ή να μην δει δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν φτάνεις ή όχι. Αρα οπλισου με πείσμα κ υπομονή κ βοήθησε τον εαυτό σου. Μπορείς τώρα να σηκώνεσαι ;; Ή πονάς; Ώστε να αρχίσεις καθίσματα, ασκήσεις περπάτημα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς άλλο! Ο μόνος τρόπος είναι να βοηθήσεις εσύ το σώμα σου όσο πιο πολύ μπορείς αρκεί να είσαι σε θέση βέβαια!  Κ φυσικά αυτό παίζει ρόλο κ στο γεγονός ότι αν μπεις με πρόκληση να αποφύγεις την καισαρική! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...