Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @christiiina πόσο σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες! Είναι πολύ βοηθητικό.. σιγά σιγά φτάσαμε και στη β επιπέδου και τα λόγια σου με βοήθησαν πολύ! Προσπαθώ πολύ, το πάω μέρα μερα και κάθε φορά αναμένω το ραντεβού με το γιατρό. Μου συνέστησαν να έχω λιγότερο άγχος φαντάσου απο τα ξεφυσηματα.. σε ευχαριστώ και πάλι και να χαίρεσαι τον μπεμπακο σου!! 🩵💙🩵💙
    • Μακάρι, μόνο θετικά νέα🩵💕 κι εγώ σε δύο εβδομάδες λόγω τραχήλου, γι αυτό τα ραντεβού είναι πιο συχνά.. να μην κουράζεσαι, να είσαι ψύχραιμη, να μειώσεις κατά το δυνατόν το περπάτημα και όλα θα πάνε καλά. Θα σου πούνε και στον υπέρηχο λογικά, αλλά εφόσον δεν σου συνέστησε κάτι για τώρα, μείνε ψύχραιμη, αισιόδοξη και προσπάθησε να προσέχεις όσο γίνεται για να δεις αν θα έχει μείνει σταθερός! ❤️🍼
    • Μπράβο κορίτσι μου τέλεια ολα καλά και με εσένα! Να συνεχίσουμε όλες μας έτσι τόσο θετικά ..! ❤️❤️👶👶 Εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό μου σε δύο εβδομάδες παλι αλλά θα πάω και λίγο νωρίτερα να μετρήσουμε πάλι τον τράχηλο γιατί ο γιατρός στην β επιπέδου μου τον μέτρησε 20 ΣΟΚ! Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη!!! 
    • Ευχαριστώ κοριτσια για τις απαντήσεις!! Maria_mtx εύχομαι να πάνε όλα καλά! Μπήκες στην τελική ευθεία!!  Tokyo προς το παρόν παίρνω μαγνησιο και utrogestan για τον τράχηλο και σαλοσπιρ για τις μητριαιες αρτηρίες. Ελπίζω να με κρατήσουν σε μια σταθερή κατάσταση και να πάνε όλα κατ ευχήν!
    • Ετσι ακριβώς και η ανηψιά μου! 10 χρονών και την απασχολούσε αποκλειστικά όσο ήταν εδώ. Δυστυχώς όμως, μένουμε μακριά.  Γενικά θεωρώ πως μέχρι τα 2.5 δεν θα ζηλέψουν ιδιαίτερα με το νέο μέλος. Ίσως σε μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας να έχουν πιο έντονα συναισθήματα, δεν ξέρω. Πάντως ο μικρούλης σου, σίγουρα θα χαρεί πολύ που θα έχει το αδερφάκι του, λόγω του ότι θα είναι αρκετά μικρός πιστεύω θα το δει σαν νέα απασχόληση και θα λειτουργήσει καλά!  Εγώ τώρα θα πάρω και ένα βιβλίο που νομίζω σας είχα αναφέρει, «τι θα μάθω στο αδερφάκι μου» για προετοιμασία, γιατί η μικρή βιβλιοφάγος μου, επηρεάζεται πολύ από τα βιβλία. Μέχρι τώρα πάντως, όλη την ώρα έρχεται να δώσει φιλί στο νινί στη κοιλιά και πάνω στο παιχνίδι όμως το νινί τρώει και καμία κλωτσιά 🤣 Βρε κορίτσια εγώ ακόμη δεν την νιώθω! Τι πράγμα κ αυτό; 🤣 εκεί που στις 15 βδομάδες λέω με κλώτσησε, τελικά σίγουρα ήταν κάτι άλλο! Και προχθές στον γιατρό, ενώ κουνιόταν ασταμάτητα δεν ένιωθα το παραμικρό, παρόλο που κοιτούσε προς τα έξω. Ο γιατρός είπε, ότι με τον πλακούντα έτσι, μπορεί να φτάσω και 24 εβδομάδων για να νιώθω. Θα δείξει…
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...