Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εργαζόμενες μαμάδες τις συμβουλές σας!!!


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες... Σε ένα μην επιστρέφω στην δουλειά μετά από άδεια τοκετού... Έχουμε μπει κ στο φαγητό θέλω καμία συμβουλή εγώ αγχωθεί πολύ γιατί θα μου την κρατάει η πεθερά μου θα την πηγαίνω εγώ σπίτι της δέκα λεπτά απόσταση.. Δεν ξέρω πολυ ταλαιπωρία μου φαίνονται όλα κ θέλω Καμία συμβουλή με το φαγητό... Θα πρέπει να της πάρω καρεκλάκι φαγητού κ για το αυτοκίνητο σε περίπτωση που χρειαστεί να βγει έξω... Το φαγητό μου είπε η παιδίατρος όχι αλεσμενο πολύ ώρα θα πρέπει να το αλέθω όταν είναι να φάει κ εγώ δεν το ήξερα πήρα θερμό φαγητού τη κικο ο οποίος είναι κ πολύ μικρός οπότε για καμιά βόλτα δεν μπορούμε να πάμε... Επίσης Καμία από εσάς πήγαινει το παιδί της στην μαμά ή πεθερά της στο σπίτι της;; δεν ξέρω επειδή θα αλλάξει περιβάλλοντος πως θα το πάρει... Αλλιώς εδώ σπίτι της με την κούνια της κ όλα αυτά... Δεν ξέρω αγχώνομαι πάρα πολύ... Οποία συμβουλή θα με βοηθήσει πολύ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό θα είναι να κάνεις μια προσαρμογή στο παιδί. Ξεκίνα ένα μήνα πριν πας στη δουλειά. Στην αρχή μένε μαζί της στη γιαγιά, έπειτα άφηνε την μια ώρα,εταιρία δύο κλπ. 

Ολα καλά θα πάνε! Όλες έτσι ανησυχούμε στην αρχή κ είναι λογικό. 

Σίγουρα καρεκλακι αυτοκινήτου. Μπορεί να χρειαστεί να την μεταφέρουνε κάπου. 

Επίσης τι καρεκλακι φαγητού είναι πολύ βολικό για μια γιαγιά που δεν έχει της ίδιες αντοχές με τη μαμά. Δηλ μπορούν να κάθονται όλοι μαζί στο τραπέζι, να πλένει η γιαγια πιάτα κ τι παιδί να κοιτάει κλπ. 

Πάντως θα ξεσκάσεις λίγο κι εσύ! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όσον αφορά το φαγητό, μπορείς να το μαγειρέυεις εσύ και να το αλέθει η γιαγιά πριν το ταίσει προσθέτωντας το ανάλογο λαδάκι φρέσκο για το εντεράκι του. Μην αγχώνεσαι τόσο, όλες οι μανούλες τα ίδια τραβάνε και όλα τα παιδάκια μια χαρά προσαρμόζονται αρκεί εμείς να μην μεταφέρουμε το άγχος μας σε αυτά. Εγώ το κάνω αυτό με την πεθερά μου από τον 6ο μήνα και με την μητέρα μου από τον 4ο. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ... Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ με την προσαρμογή να την πηγαίνω από τώρα... Το ξέρω όλες μαε αγχωνοναστε πολύ στην αρχή...να σε ρωτήσω την πήγαινες εσύ στο σπίτι της πεθερας σου;;; βόλεψε από θέμα ύπνου;;; σκέφτομαι πως μόλις της δίνω γάλα που κοιμόταν τώρα που θα την πηγαίνω εκεί θα ξυπνάει μέσα έξω στο αυτοκίνητο κ μετά δεν ξέρω κατά πόσο θα κοιμάται.. Κ αν δεν κοιμηθεί θα έχει τέτοια γκρίνια κ δεν θα φάει κιόλας μετά... Εδώ έχει την σειρά της την κούνια της.. Αυτό με αγχώνει πολύ... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...