Εγώ δεν είχα σε καμία εγκυμοσύνη κάτι το ιδιαίτερο, ούτε αναγουλες ούτε να μου μυρίζουν άσχημα ούτε τίποτα. Κούραση είχα αλλά τα καλοκαίρια που εντάξει με τη ζέστη έτσι κ αλλιώς δεν παλεύεται. Έκανα βλακεία όμως δεν έπαιρνα καθόλου βιταμίνες κ το φολικό στη χάση κ στη φεξη οπότε δεν είχα ενέργεια. Τώρα που τα ξεκίνησα κανονικά και καθημερινά νομίζω με βοηθάνε! Αρχές Οκτωβρίου βάλαμε τη β επιπέδου
Δεν βαριέσαι.... Παθαίνεις και μαθαίνεις!!! Και όταν προέρχεσαι από εξωσωματική πολλοί βρίσκουν και πατάνε και εκμεταλλεύονται! Σημασία έχει τέλος καλό όλα καλά!!!!❤️
Το καλό είναι πως υπάρχει βελτίωση στον ύπνο σας και κοιμάται αμέσως χωρίς αγκαλιά και αυτό καλ.. εντάξει τώρα ένα διάστημα να κάνετε και λίγο συγκοιμηση φαντάζομαι δεν είναι κακό είναι μικρά ακόμα θα το βρείτε είμαι σίγουρη ☺️
Έχω λίγα συμπτώματα γιατί την ώρα κουράζομαι εύκολα λίγη ταχυκαρδία λίγο το στομάχι μου τέτοια για την ώρα είμαι πάνω κάτω στα ίδια συμπτώματα μετά τις προηγούμενες μικρές διαφορές μόνο .. δυστηχως μετά την 7 εβδ αρχίζει το πάρτυ με του εμετούς τουλάχιστον στις προηγούμενες δύο αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα έχω και σε αυτήν
εσυ πως είσαι από συμπτώματα;
Τέλεια μια χαρά οπότε είσαι στην αναμονή κ συ! Έχεις συμπτώματα; Οι προηγούμενες εγκυμοσύνες σου έμοιαζαν ή ήταν διαφορετικές;
Είναι λίγο καλύτερα... Εκεί που ξυπνούσε 5 φορές ξυπναει 3 και κοιμάται αμέσως, χωρίς αγκαλιά. Ανά 4 ώρες θα τον κάνω κ γάλα δλδ 2 γεύματα μέσα στη νύχτα... Με βλέπω για συγκοιμηση στο δωμάτιο του ομως
@annie!Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, έχω ακούσει πολλά για αυτό λίγο αγχώνομαι. Αλλα ειλικρινά θελω απλα να είναι καλα τα αποτελέσματα και ας πονέσω, να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω.