Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας,

Αντιμετωπίζετε ως γονείς προβλήματα με τον ύπνο σας ή τον ύπνο του μωρού σας; Γνωρίζετε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου;

Είμαι σπουδάστρια του Family Sleep Institute και προκειμένου να ολοκληρώσω τις σπουδές μου θα πρέπει να πραγματοποιήσω την τελική μου εργασία, για την οποία θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Ψάχνω να βρω τρεις (3) οικογένειες που έχουν παιδιά τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών και είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ύπνο του παιδιού τους είτε επιθυμούν να αλλάξουν ορισμένα σημεία ώστε να βελτιώσουν τον ύπνο του μωρού τους, για να τους παρέχω δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη. Μετά την επιλογή των τριών οικογενειών θα εξετάσω το παρόν πρόγραμμα ύπνου που ακολουθούν και μετά θα το συγκρίνω με τις ανάγκες του παιδιού ανάλογα με την ηλικιακή του ομάδα. Μαζί με τους γονείς θα δουλέψουμε για να εντοπίσουμε το πρωταρχικό πρόβλημα και ύστερα να βρούμε την ιδανική λύση για κάθε οικογένεια βάσει των αναγκών των γονέων και των παιδιών. Πιστεύω πως υπάρχει μια αιτία και μια ιδανική λύση για κάθε πρόβλημα στον ύπνο και είμαι πρόθυμη να δουλέψω σκληρά με τους γονείς για να παρέχω στις οικογένειές του έναν υγιή και αναζωογονητικό ύπνο.

Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και να συζητήσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μου με προσωπικό μήνυμα και να με ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί.

Με εκτίμηση,

Λεζέ Μαρίνα

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Rena92 @annie! @Elk Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια!!! Δέχομαι την μπεμπεδοσκονη με ανοιχτές αγκάλες!!! Με το καλο και εσείς να πάρετε να μωρακια σας αγκαλια!!! @evaa__ Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Καλά αποτελέσματα να έχετε στις εξετάσεις σας και με το καλο να πάτε σε πρόκληση και να γίνει το θαυμα!!
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! Εύχομαι να είστε όλες καλά.. @Ioanna6 εύχομαι να μην ξανά δεις αίμα.. σίγουρα είναι πολύ αγχωτικό!!! Από δω και πέρα όλα να κυλήσουν ομαλά και όμορφα 🙏🙏🙏 λοιπόν στα δικά μου νέα να σας πω πως βγήκαν και οι αιματολογικές της αυχενικής και τελικά θα πρέπει να παίρνω το Σαλοσπίρ σίγουρα μέχρι την β επιπέδου και μετά βλέπουμε. Μου είπε πως υπάρχει μια αιμάτωση στην δεξιά πλευρά της μήτρας και αυτό προμηνύει προεκλαμψία. Εχω αγχωθεί είναι η αλήθεια… επίσης, δεν ξέρω αν κάποια άλλη κοπέλα το έχει, έχω πολλές δύσπνοιες και λαχανιάζω πολύ εύκολα. Ο γιατρός μου επιμένει πως είναι λόγω στρες αλλά εγώ το έχω από την αρχή της εγκυμοσύνης και διάβασα στο ίντερνετ πως είναι σημάδι της προεκλαμψίας.. αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι για αυτά τα συμπτώματα…. επισης, ο γιατρός μου μου έκανε συζήτηση για τον τοκετό.. θεωρεί πως θα πρέπει να πάμε προγραμματισμένα αυτή τη φορά αφού υποστηρίζει πως ο τοκετός θα εξελιχθεί πιο γρήγορα. Εδώ να σας πω πως με το καλό θα γεννήσουμε πάλι στην Αθήνα.. ωστόσο μένουμε 4 ώρες μακριά και στην πρώτη γέννα έφυγα βράδυ για να πάω στο μαιευτήριο με πόνους.. επομένως εκεί το στηρίζει και στο ότι αυτή την φορά μπορεί να μην προλάβουμε… εμένα πάντως δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα🤔
    • Αμάν! Ο δικός μου είναι 1,5. Να τον ξεκινήσω φροντιστήριο προετοιμασίας για το Νηπιαγωγείο από τώρα; 😂 Θα τρελαθουμε τελείως μου φαίνεται...
    • Την έκανα λόγω ηλικίας και επειδη ήθελε ο άντρας μου πιο πολύ. Όμως όταν βγαίνουν όλα καθαρά, νιώθεις καλύτερα 💪
    • Γεια σας κορίτσια! Να ρωτήσω όσες κατά την εγκυμοσύνη σας κάνατε ενέσεις ηπαρίνης, μέχρι πότε τις κάνατε; Ενώ μου είχε πει η αιματολογος μέχρι 36η βδομάδα τώρα μου είπε μέχρι να γεννησω. Και μάλιστα και για 40 μέρες μετα. Αν μπω με πρόκληση μια μέρα πριν την κόβω, αν όμως σπάσουν τα νερά νωρίτερα τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση; Θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο από βδομάδα αλλά αγχώθηκα όσο να ναι. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...