Μετάβαση σε περιεχόμενο
Μαρίνα Λεζέ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΝΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Recommended Posts

Γεια σας,

Αντιμετωπίζετε ως γονείς προβλήματα με τον ύπνο σας ή τον ύπνο του μωρού σας; Γνωρίζετε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου;

Είμαι σπουδάστρια του Family Sleep Institute και προκειμένου να ολοκληρώσω τις σπουδές μου θα πρέπει να πραγματοποιήσω την τελική μου εργασία, για την οποία θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Ψάχνω να βρω τρεις (3) οικογένειες που έχουν παιδιά τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών και είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ύπνο του παιδιού τους είτε επιθυμούν να αλλάξουν ορισμένα σημεία ώστε να βελτιώσουν τον ύπνο του μωρού τους, για να τους παρέχω δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη. Μετά την επιλογή των τριών οικογενειών θα εξετάσω το παρόν πρόγραμμα ύπνου που ακολουθούν και μετά θα το συγκρίνω με τις ανάγκες του παιδιού ανάλογα με την ηλικιακή του ομάδα. Μαζί με τους γονείς θα δουλέψουμε για να εντοπίσουμε το πρωταρχικό πρόβλημα και ύστερα να βρούμε την ιδανική λύση για κάθε οικογένεια βάσει των αναγκών των γονέων και των παιδιών. Πιστεύω πως υπάρχει μια αιτία και μια ιδανική λύση για κάθε πρόβλημα στον ύπνο και είμαι πρόθυμη να δουλέψω σκληρά με τους γονείς για να παρέχω στις οικογένειές του έναν υγιή και αναζωογονητικό ύπνο.

Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και να συζητήσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μου με προσωπικό μήνυμα και να με ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί.

Με εκτίμηση,

Λεζέ Μαρίνα

 

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites
Η συζήτηση αυτή είναι πολύ παλιά. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να απαντήσετε, τότε καλύτερα να ξεκινήσετε μία νέα συζήτηση!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...