Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και είναι η πρώτη μου γέννα γέννησα τον δεκεμβρη θηλαζωω αποκλειστικά η πρώτη μου περίοδος ήρθε τον προηγούμενο μήνα δηλαδή 16/4 και τώρα είμαι με δύο μέρες καθυστέρηση ελεύθερες επαφές φυσικά γιατθ θέλουμε και δεύτερο θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω η περίοδος με το θηλασμο έρχεται κάθε μήνα κανονικά η είναι ακανονιστη?  Πείτε μου εμπειρίες

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Margio18 είπε:

Καλημέρα μανούλες θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και είναι η πρώτη μου γέννα γέννησα τον δεκεμβρη θηλαζωω αποκλειστικά η πρώτη μου περίοδος ήρθε τον προηγούμενο μήνα δηλαδή 16/4 και τώρα είμαι με δύο μέρες καθυστέρηση ελεύθερες επαφές φυσικά γιατθ θέλουμε και δεύτερο θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω η περίοδος με το θηλασμο έρχεται κάθε μήνα κανονικά η είναι ακανονιστη?  Πείτε μου εμπειρίες

Να σου ζησει το παιδάκι σου!! Εμενα πάντως είναι τωρα 7,5 μηνών ο μικρός μου κ 3 μηνες που έχω περίοδο είναι πολύ σταθερή, 37 μέρες τζαστ!

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Margio18 είπε:

Ίσως να φταίει ο θηλασμός θα περιμένω ακόμα λίγο και ίσως κάνω ένα τεστ έχω πόνους περίοδου εδώ και τρεις μέρες;  αλλά έρχονται και φεύγουν μετά 

Μπορεί να είναι κ λόγω των ορμονών η καθυστέρηση, μπορεί κ όχι..σου εύχομαι πάντως όταν κανεις τεστακι να δεις αυτές τις 2 γραμμουλες!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @pennaki λυπάμαι πολυ για την εξέλιξη αυτή. Σοκ. Δεν το περίμενα με τίποτα. Ευχομαι να ήταν μια χρωμοσωμικη ανωμαλία και όχι κάτι πιο σύνθετο κορίτσι μου. Τι πλάνο σου έχει δώσει ο γιατρός για περαιτέρω έλεγχο; 
    • Δεν εχω αλλες αντιδράσεις κοριτσια. Πλεον παμε για το 26. Πρέπει να το χωνέψω κι να παω παρακάτω. Ο γιατρος ήδη μου ειπε τα επόμενα βήματα, βεβαια εγω εχω χεστει πανω μου. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι απέτυχα μαζι του σε διάφορα επίπεδα, ενώ ο συγκεκριμένος φημίζεται για δύσκολες περιπτώσεις.  Δεν ξερω τι παει τόσο λαθος. Ιδια ακριβώς περίπτωση. Το ίδιο εζησα χθες βραδυ. Απλα εγω ειχα τον 1ο υπέρηχο αυριο. Δεν προλαβα. Εμένα η αιμορραγία δεν σταμάταγε. Ανα 20 λεπτά γέμιζα τις τεράστιες σερβιέτες. Οι νοσοκόμες ηταν πολυ ευγενικές χθες το βράδυ αν και δεν καναμε τιποτα. Τωρα που το εζησα, μάλλον ειναι συχνή η αποβολή στο 1ο τριμηνο. Δεν το γνώριζα γιατι με τόσα χρόνια υπογονιμοτητας δεν ειχα μεινει ποτε εγκυος.
    • Αχ, βρε κορίτσια, πόσο λυπάμαι με τις εξελίξεις που διαβάζω... Πραγματικά... Έτσι ήμουν και γω τον Δεκέμβρη του 2022. 1 εμβρυάκι, 4ΑΑ, καλές χοριακές, αναμονή για τον πρώτο υπέρηχο... και μετά μια αιμορραγία στα ξαφνικά την οποία την ελέγξαμε, αλλά που τελικά στον υπέρηχο που είχαμε προγραμματίσει απλά επιβεβαιώσαμε ότι μας είχε φύγει εκείνη την καταραμένη νύχτα του Δεκέμβρη. Είναι σοκ να μη βλέπεις τίποτα, έναν άδειο σάκο. Και να πρέπει να πείσεις το μυαλό και το σώμα σου ότι δεν εγκυμονεί πια. Σας στέλνω πολλές νοερές αγκαλιές. Κρατάτε γερά, εκτονωθείτε, κλάψτε, μην κρατήσετε τίποτα μέσα σας. Και σιγά σιγά θα βρείτε τη δύναμη για να συνεχίσετε τον αγώνα. 🙏
    • Τι μου θυμισες! Τη μερα που πηγαινα να γεννησω ( διακοπη κυησης 24 εβδ) ηταν μια βροχερη μερα κ στο βαθος ειχε βγει το ουρανιο τοξο..ο αντρας μου ειχε πει θα ερθει κ σε εμας το ουρανιο τοξο. Περασαμε πολλα αλλα ηρθε! Κ θα ερθει για εσενα κ ολα τα κοριτσια. Εχεις εμβρυα κ θα τους δωσεις την ευκαιρια που τους αξιζει δε σημαινει οτι ολα θα εχουν προβλημα! Ειναι σημαντικο αυτο ..εχεις εμβρυα κ προχωρας αμεσα..συν οτι ειχες εγκυμοσυνη...μενεις εγκυος! 
    • Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες, Ξέρω ότι προτείνεται να μη φοράει κάποιο παιδί παπούτσια από άλλο παιδάκι, αλλά επειδή έχω πολλά ζευγάρια από τις δίδυμες ανηψιές μου, σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχουν γονείς που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη και θα τα χρειάζονταν ακόμα και φορεμένα. Τα έχω έχω χωρίσει σε 3 πακέτα (1 αθλητικό, 1 πέδιλο κλειστό στα δάκτυλα, 1 πέδιλο ανοιχτό στα δάκτυλα). Ωστόσο έχουν και αρίθμηση αν θέλει κάποια να διαλέξει κάποιο από αυτά ή και όλα. Μπορώ να τα στείλω οπουδήποτε με box, με δικά μου έξοδα, για αυτό το λόγο μου είναι δύσκολο να στέλνω ένα-ένα ξεχωριστά. Σας γράφω και κάποια σχόλια για κάθε ζευγάρι: 1. Έχουν φορεθεί μόνο 2-3 φορές. Νο21 2. Έχουν φορεθεί για ένα μήνα περίπου και έχουν μέτρια σημάδια χρήσης από την παιδική χαρά. Νο20 3.  Έχουν φορεθεί για δύο μήνες περίπου και έχουν ελαφρά σημάδια χρήσης.Νο21 4. Έχουν φορεθεί για 2 μήνες περίπου και έχουν ελαφρά σημάδια χρήσης κυρίως στον πάτο (ελαφρώς κίτρινος).Νο21 5.  Έχουν φορεθεί για ένα μήνα περίπου και έχουν μέτρια σημάδια χρήσης από την παιδική χαρά. Νο22 6. Έχουν φορε΄θεί ελάχιστα απλά η μικρούλα έχει φάει με τα δόντια της το κούμπωμα και έχει ξεβάψει.Νο21 7. Έχουν φορεθεί μόνο 2-3 φορές.Νο21 8. Έχουν φορεθεί για ένα μήνα περίπου και έχουν μέτρια σημάδια χρήσης από την παιδική χαρά. Νο21 9. Έχουν φορεθεί για ένα μήνα περίπου και έχουν μέτρια σημάδια χρήσης από την παιδική χαρά. Νο20   Θα χαρώ πολύ να πάνε σε οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...