Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και είναι η πρώτη μου γέννα γέννησα τον δεκεμβρη θηλαζωω αποκλειστικά η πρώτη μου περίοδος ήρθε τον προηγούμενο μήνα δηλαδή 16/4 και τώρα είμαι με δύο μέρες καθυστέρηση ελεύθερες επαφές φυσικά γιατθ θέλουμε και δεύτερο θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω η περίοδος με το θηλασμο έρχεται κάθε μήνα κανονικά η είναι ακανονιστη?  Πείτε μου εμπειρίες

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Margio18 είπε:

Καλημέρα μανούλες θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και είναι η πρώτη μου γέννα γέννησα τον δεκεμβρη θηλαζωω αποκλειστικά η πρώτη μου περίοδος ήρθε τον προηγούμενο μήνα δηλαδή 16/4 και τώρα είμαι με δύο μέρες καθυστέρηση ελεύθερες επαφές φυσικά γιατθ θέλουμε και δεύτερο θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω η περίοδος με το θηλασμο έρχεται κάθε μήνα κανονικά η είναι ακανονιστη?  Πείτε μου εμπειρίες

Να σου ζησει το παιδάκι σου!! Εμενα πάντως είναι τωρα 7,5 μηνών ο μικρός μου κ 3 μηνες που έχω περίοδο είναι πολύ σταθερή, 37 μέρες τζαστ!

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Margio18 είπε:

Ίσως να φταίει ο θηλασμός θα περιμένω ακόμα λίγο και ίσως κάνω ένα τεστ έχω πόνους περίοδου εδώ και τρεις μέρες;  αλλά έρχονται και φεύγουν μετά 

Μπορεί να είναι κ λόγω των ορμονών η καθυστέρηση, μπορεί κ όχι..σου εύχομαι πάντως όταν κανεις τεστακι να δεις αυτές τις 2 γραμμουλες!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι τραβάμε για αυτά τα αγγελούδια..γτ είναι μικρά θαυματακια.. περαστικά κ από τον κοβιντ..εσύ τζόκερ να παίξεις, τι κέντα κ στο πρώτο κ τώρα... πονάει η κοιλιά μ κ μένα..Μ λέει γύρισε προς το πλάι να κοιμηθείς μην βολεύει..καλό το άλλο με το τοτο..πήγα να το κάνω με πέθανε..ναι κ εγώ αφού Μ παν ότι είναι καλά κ οι δύο ανασανα..γτ τρομαξαμε στην αρχή όταν μας είπαν θα τον πάμε σε άλλο νοσοκομείο..ότι πρέπει για τα παιδιά...
    • Και τι αντρακλες κοτζαμ παιδιά 😂 γατάκια 😂Μην τους φοβάσαι θα τα πάνε περίφημα είμαι σίγουρη έμαθαν από σποράκια που ήταν ακόμα να μάχονται.Αυριο το πρωί θα δει κι εμένα ο άντρας μου τον μικρό εγώ όχι ακόμα έχω κορονοιο κ δεν μου επιτρέπουν να ανέβω στην μονάδα.Με κορονοιο γέννησα την κόρη μου με κορονοιο τα αγοράκια μου έτσι για να μη χαλάσει η συνταγή.😂 Είμαι καλά όμως ένα συνάχι έχω μόνο.Τον μεγάλο τον έχουν κανονικά στο παιδιατρικό κ θα μου τον φέρνουν για θηλασμό με τις απαραιτητες προφυλαξεις μάσκα πλύσιμο χεριών κτλ ..Ειχα δύσκολο τοκετό (καισαρική)με πατούσαν στην κοιλιά κ πονούσα παααρα πολύ.Δεν ξέρω ίσως να μην με έπιασε καλά η επισκληριδιος.Μπηκα αργά στο χειρουργείο λόγω κοβιντ αύριο πρωί θα με σηκώσουν. Πονάω δεν με πιάνουν οι παυσιπονες κ δεν μπορώ ούτε κι εγώ να κλείσω μάτι. Κατα τ άλλα τρίς ευτυχισμένη.Μου έφυγε ένα βάρος που κουβαλούσα μήνες τώρα.  
    • Να μας ζήσουν οι αντρακλες μας..τον μικρό σίγουρα αύριο θα τον έχω κ μεγάλος τον στείλανε στο Ρίο γτ εδώ δεν έχουν για διασοληνωση οξυγόνου..αλλά Μ παν εκεί τον βοήθησε πάρα πολύ..μας έφυγε ένα άγχος με όλα αυτά να μην είναι κ εδώ.. τουλάχιστον είναι πολύ καλύτερα..πήγε κ άντρας Μ εκεί κ τ παν αύριο πρωί πάλι να πάει να τον δει.. τι να κάνουμε προωρακι αλλά πολύ καλά είναι Μ παν.. σιδερένια κ σε σένα.. καλότυχα κ γερά γεμάτα υγεία..πώς είσαι σηκώθηκες?έχω υπερένταση τώρα δε μπορώ να κοιμηθώ..
    • Κοριτσάκι μου γλυκό να σας ζήσουν τα αγοράκια σας να είναι γερά κ τυχερά στη ζωή τους. Θα ειναι μια χαρά σύντομα και οι δυο τους κ θα τους έχεις μέσα στην αγκαλιά σου.Μην τους φοβάσαι ξέρουν να μάχονται, αγωνιστές από την σύλληψη και πάντα νικητές!❤️ Να μας ζήσουν🩵🩵 Σου στέλνω αγκαλιά 🥰
    • Γειά σας κορίτσια! Αν κ λίγο ταλαιπωρημένη δε γινόταν να μη μοιραστώ τη χαρά μου μαζι σας.Το ταξίδι έφτασε  αισίως στο τέλος του  με πολλά σκαμπανεβάσματα,σκοτσέζικο ντους θα το έλεγα. Τα μπομπιράκια μου🩵🩵 γεννήθηκαν υγιέστατα 2700 κλ ο ένας κ 1920 ο αλλος.Ο μικρούλης μας μπήκε θερμοκοιτίδα καθαρα λόγω βάρους. Εύχομαι σε όλες σας με το καλό να γεννήσετε τα μωράκια σας να είναι υγιή καλότυχα κ ευλογημένα!❤️    
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...