Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ;;ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΡΙΛΑΞ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

Ανθη μου απο το jumbo το πηρα!!Ναι γυρω στα 40 ευρω...Το ενα απο τα παιχνιδακια παιζει και μουσικουλα!!Και μπορει να ειναι σταθερο η να κουνιεται στο μηκος η στο πλατος για να κοιμαται!!Μπεμπουλα κι εμενα μ αρεσει που ειναι τοσο φωτεινο!!Να και η θεα που εχει απο το παραθυρο!!!

Δημοσίευση

mom 3 το Δωματιο ειναι υπεροχο!!!!!!!!!Πολυ μου αρεσει...και το χρωμα των επιπλων και ολα....Μπραβο σας!

Με το καλο να υποδεχτειτε το νινακι σας!!!!Να σου ζησουν τα παιδακια σου παντα γερα...κι εσεις το ιδιο να τα χαιρεστε!

Σας ευχομαι καθε ευτυχια και να ειστε παντα δεμενοι και αγαπημενοι!!!

Δημοσίευση

Καλλη μου καλημερα και με το καλο σου ευχομαι!!Εγω το δωματιακι το ξεκινησα στις αρχες του 7ου μηνα και τις αγορες μου τις εκανα απο τον 6ο μηνα!Βεβαια κρεβατακι και συρταριερα ειχα απο τα πρωτα μου παιδια αλλα ολα τα αλλα τα πηραμε απο την αρχη εκτος απο λευκα ειδη!Παντως καλο ειναι να ετοιμαζεσαι με τα ρουχα και τα πλυσιματα σιδερωματα απο τωρα ωστε οταν θα εχεις βαρυνει στν 8ο και 9ο να μην εχεις αυτο το αγχος....Μπορεις να τα παραγγειλεις απο τωρα τα επιπλακια και ετσι κι αλλιως θα σου ερθουν μετα απο 15 με 20 μερες οποτε ταχτοποιεις και τα πραγματα του μωρου τα οποια στο μεταξυ θα εχεις πλυνει!Αλλωστε και τα επιπλακια θελουν μια μικρη καθαριοτητα και οταν τα ετοιμασεις τα σκεπαζεις με σεντονια και κλεινεις το δωματιο του παιδιου ωστε να μη σκονιστουν!Ετσι δε θα εχεις τελευταια στιγμη να τρεχεις !!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...