Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη στο Διαβαλκανικό

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν  πρόσφατες εμπειρίες εξωσωματικής στο Διαβαλκανικό. Έκανα μια αναζήτηση στο forum αλλά δε βρήκα κάτι πρόσφατο.. Εκανε κπ κοπέλα εξωσωματικη εκει; Αποτέλεσμα; Εμπειρίες; Είναι η πρώτη μ προσπάθεια μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχυσεις.  Ο λόγος της εξωσωματικής είναι ανεξήγητη υπογονιμότητα. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Elenakii είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν  πρόσφατες εμπειρίες εξωσωματικής στο Διαβαλκανικό. Έκανα μια αναζήτηση στο forum αλλά δε βρήκα κάτι πρόσφατο.. Εκανε κπ κοπέλα εξωσωματικη εκει; Αποτέλεσμα; Εμπειρίες; Είναι η πρώτη μ προσπάθεια μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχυσεις.  Ο λόγος της εξωσωματικής είναι ανεξήγητη υπογονιμότητα. 

υπαρχει ενα γκρουπ που γραφουν τα κοριτσια που ειναι σε φαση εξωσωματικής (μελλοντικες μανουλες εξωσωματικης το λενε) καλυτερα γραψε εκει για να δουν το ερωτημα σου. Ειναι πολλα κορίτσια οπότε κάποια ίσως να έχει άποψη!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

υπαρχει ενα γκρουπ που γραφουν τα κοριτσια που ειναι σε φαση εξωσωματικής (μελλοντικες μανουλες εξωσωματικης το λενε) καλυτερα γραψε εκει για να δουν το ερωτημα σου. Ειναι πολλα κορίτσια οπότε κάποια ίσως να έχει άποψη!

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα γράψω εκεί!

• 3 years later...
στις On 8/5/2019 at 10:45 ΠΜ, ο/η Elenakii είπε:

Elenakii γειά σου! 🌷Τι συμπερανες τελικά για Διαβαλκανικό; Ποια είναι η εμπειρία σου; 

στις On 8/5/2019 at 9:45 ΠΜ, ο/η Elenakii είπε:

στις πριν 3 ώρες, ο/η Γιαννού είπε:

Elenakii γειά σου! 🌷Τι συμπερανες τελικά για Διαβαλκανικό; Ποια είναι η εμπειρία σου; 

Κορίτσια μου  καλησπέρα σας . Δεν ξέρω αν  μπορώ 100% να σας απαντήσω στις ερωτήσεις σας καθώς με πρόλαβε η εγκυμοσύνη πριν την εξωσωματική αλλά επισκέφτηκα και εγώ το κέντρο ύστερα από παρότρυνση της παιδικής μου φίλης όπου απέκτησε το παιδάκι της. 

Καθαρό, οργανωμένο και το τμήμα εμβρυολογικο πολύ εξειδικευμένο.  Αυτά μου έδωσαν σε εμένα και την φίλη μου την εντύπωση.  

Επίσης το προσωπικό φιλικό και γρήγορη ανταπόκριση  χρειαζόμουν χαρτιά για να καταθέσω στην ασφάλεια μου στην Γερμανία μαι αμέσως μας τα στείλανε.  

Σαν μειονέκτημα θα έβαζα τα κόστη. Όμως νομίζω και στα άλλα κέντρα ετσι έτσι είναι. Από προσωπική άποψη προτιμώ να πληρώσω αλλα να έχω αυτή την οργάνωση έπαιρνα τηλ και αμέσως έβρισκα κάποιον . Στη Γερμανία τρέχανε πάνω κάτω δεν είχαν ιδέα ποιος ποια σε ποιο δωμάτιο πάει κτλ σε αντίθεση με το διαβαλκανικο που υπήρχε ηρεμία δεν είδα κάποιον να ψάχνεται τι του γίνεται. 

Η φίλη μου καθημερινά ενημέρωση είχε για τα έμβρυα της τα οποία πολλά γίνανε βλαστοκυστες και ένα μωράκι. 😉 😉  τώρα έγινε 1. Και τα άλλα στην κρύο συντήρηση. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κορίτσια μου  καλησπέρα σας . Δεν ξέρω αν  μπορώ 100% να σας απαντήσω στις ερωτήσεις σας καθώς με πρόλαβε η εγκυμοσύνη πριν την εξωσωματική αλλά επισκέφτηκα και εγώ το κέντρο ύστερα από παρότρυνση της παιδικής μου φίλης όπου απέκτησε το παιδάκι της. 

Καθαρό, οργανωμένο και το τμήμα εμβρυολογικο πολύ εξειδικευμένο.  Αυτά μου έδωσαν σε εμένα και την φίλη μου την εντύπωση.  

Επίσης το προσωπικό φιλικό και γρήγορη ανταπόκριση  χρειαζόμουν χαρτιά για να καταθέσω στην ασφάλεια μου στην Γερμανία μαι αμέσως μας τα στείλανε.  

Σαν μειονέκτημα θα έβαζα τα κόστη. Όμως νομίζω και στα άλλα κέντρα ετσι έτσι είναι. Από προσωπική άποψη προτιμώ να πληρώσω αλλα να έχω αυτή την οργάνωση έπαιρνα τηλ και αμέσως έβρισκα κάποιον . Στη Γερμανία τρέχανε πάνω κάτω δεν είχαν ιδέα ποιος ποια σε ποιο δωμάτιο πάει κτλ σε αντίθεση με το διαβαλκανικο που υπήρχε ηρεμία δεν είδα κάποιον να ψάχνεται τι του γίνεται. 

Η φίλη μου καθημερινά ενημέρωση είχε για τα έμβρυα της τα οποία πολλά γίνανε βλαστοκυστες και ένα μωράκι. 😉 😉  τώρα έγινε 1. Και τα άλλα στην κρύο συντήρηση. 

Ευχαριστούμε πολύ για τις εμπειρίες που μοιραστηκες μαζί μας. Με το καλό το μωράκι σου! 🙏💖Εμείς κάναμε στο κέντρο αυτό μια σπερματέγχυση αποτυχημένη και ανακάλυψα εκ των υστέρων πως έχω χαμηλή ΑΜΗ. Με προβλημάτισε το γεγονός πως επέμενα η ίδια να κάνω την εξέταση και ο γιατρός σα να μη τη θεωρούσε σημαντική και με άφησε να προχωρήσω και να χάσω χρόνο. Τώρα στη διαδικασία για επιτροπή για εξωσωματική στο ιδιο κέντρο το ανακάλυψα αυτό με την amh και έχω προβληματιστεί μήπως δεν πρέπει να τους εμπιστευτώ. Έχω κι εγώ γνωστά μου άτομα που βοηθήθηκαν πολύ εκεί ενώ όλοι τους είχαν αποκλείσει τις ελπίδες, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Είμαι πια και σε μια φάση με λιγότερα ωάρια από όσα πίστευα και φοβάμαι μη χάσω κι αλλο χρόνο σε λάθος μέρος. 

στις πριν 23 ώρες, ο/η Γιαννού είπε:

Ευχαριστούμε πολύ για τις εμπειρίες που μοιραστηκες μαζί μας. Με το καλό το μωράκι σου! 🙏💖Εμείς κάναμε στο κέντρο αυτό μια σπερματέγχυση αποτυχημένη και ανακάλυψα εκ των υστέρων πως έχω χαμηλή ΑΜΗ. Με προβλημάτισε το γεγονός πως επέμενα η ίδια να κάνω την εξέταση και ο γιατρός σα να μη τη θεωρούσε σημαντική και με άφησε να προχωρήσω και να χάσω χρόνο. Τώρα στη διαδικασία για επιτροπή για εξωσωματική στο ιδιο κέντρο το ανακάλυψα αυτό με την amh και έχω προβληματιστεί μήπως δεν πρέπει να τους εμπιστευτώ. Έχω κι εγώ γνωστά μου άτομα που βοηθήθηκαν πολύ εκεί ενώ όλοι τους είχαν αποκλείσει τις ελπίδες, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Είμαι πια και σε μια φάση με λιγότερα ωάρια από όσα πίστευα και φοβάμαι μη χάσω κι αλλο χρόνο σε λάθος μέρος. 

Πάντα θα υπάρχει αυτό πάντα θα έχεις και θετικά και αρνητικά. 

Παίζει ρόλο και ο γιατρός.  Εγώ ήμουν με τον ταρλ. Και με ξεσκονισε στις εξετάσεις.  

Στην εξωσωματική κάνουν γενικά πιο πολλές εξετάσεις.  

Στη Γερμανία ούτε αυτό δεν κάνουν. Σπερματενχυση με κάνανε και το σπερμοδιαγραμμα ήταν για το ανάθεμα. Καλά αμη κτλ ούτε για δειγμα ούτε στην εξωσωματική ούτε ποτέ. Όλα τα έκανα τώρα που ήρθα Ελλάδα.  

στις πριν 23 ώρες, ο/η Γιαννού είπε:

Επίσης εάν δε σε βγάζει εμπιστοσύνη ο γιατρός είτε θα αλλάξεις γιατρο είτε κέντρο.  Με όλη την καρδιά μου στο λέω χρειάζεται να νιώθεις ασφάλεια. Πολλές φορές λέω και η φυσική σύλληψη ίσως να μην ερχόταν αν δεν άκουγα τον γιατρό να χάσω κάποια κιλακια να τρώω πιο υγιεινά και ο άντρας μου να πάρει κάποιες βιταμίνες.  

στις πριν 21 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Επίσης εάν δε σε βγάζει εμπιστοσύνη ο γιατρός είτε θα αλλάξεις γιατρο είτε κέντρο.  Με όλη την καρδιά μου στο λέω χρειάζεται να νιώθεις ασφάλεια. Πολλές φορές λέω και η φυσική σύλληψη ίσως να μην ερχόταν αν δεν άκουγα τον γιατρό να χάσω κάποια κιλακια να τρώω πιο υγιεινά και ο άντρας μου να πάρει κάποιες βιταμίνες.  

Γενικά τον εμπιστεύομαι, μου το ενέπνευσε αυτό από την αρχή, το μόνο που δε μου άρεσε ήταν αυτό με την εξέταση που ίσως να φταίει και το γεγονός ότι στα κέντρα μιλας και λιγο με τον ένα και τον άλλο σαν σπασμένο τηλέφωνο και χαθηκαμε καπου στη μετάφραση, τι να πω; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...