Μετάβαση σε περιεχόμενο

Koritsia genaw!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 112
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Με το καλο!!!Σου ευχομαι να εχεις εναν γρηγορο και ευκολο τοκετο και συντομα να χαμογελας με το μωρακι σου στην αγκαλια σου!Μην χασεις ουτε στιγμη της διαδικασιας ,ειναι υπεροχη!Ενα αληθινο θαυμα στο οποιο εισαι ο βασικοτερος μαρτυρας!Φιλακια!

Δημοσίευση

Με το καλο!!!Σου ευχομαι να εχεις εναν γρηγορο και ευκολο τοκετο και συντομα να χαμογελας με το μωρακι σου στην αγκαλια σου!Μην χασεις ουτε στιγμη της διαδικασιας ,ειναι υπεροχη!Ενα αληθινο θαυμα στο οποιο εισαι ο βασικοτερος μαρτυρας!Φιλακια!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Με το καλο σου ευχομαι και να ειστε ολοι οικογενειακως γεροι και δυνατοι!Για το νεο μελος της οικογενειας ευχομαι να ειναι γερο και τυχερο!Φιλια και Καλο Πασχα νε εχετε!

Δημοσίευση

Με το καλο σου ευχομαι και να ειστε ολοι οικογενειακως γεροι και δυνατοι!Για το νεο μελος της οικογενειας ευχομαι να ειναι γερο και τυχερο!Φιλια και Καλο Πασχα νε εχετε!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Koritsia sas euxaristw oles apo ta vathi tis psixis mou gia oles avtes tis omorfes sas euxes kai euxomai kai egw oti kalitero se esas kai stis oikogenies sas.

Se oses prospathite na apoktisete moraki na eiste panta me thetiki skepsi kai na kserete panta pos o epimenon nika!Pote na min ta vazete kato!!! Sintoma oles me ena moraki stin koilitsa!!!

Stis kopeles pou einai egkues euxomai ola na pane kala kai na genisete me ena pono... kai stis kopelitses pou idi exete morakia sas euxomai na ta dite na megalonoun opos epithimite, me ugeia kai panw apo ola me tin dikia sas agapi kai storgi.

Koritsia me exete voithisei se para polla themata kata tin diarkia tis egkumosinis mou kai sas ofilw ena poli MEGALO EUXARISTW!!!

H kathe mia sas me ksexoristo tropo kai gnosi me exete voithisei na mathw para polla pragmata.

Mou exoun apominei 5 meres apo tin pio simantiki mera tis zois mou,gia emena kai fisika kai gia ton sizigo mou.

Elpizw filenades na pane ola kala giati exw anxothei para poli!!!:S Alla pisteuw pos molis parw stin agkalia mou auto to mikroskopiko plasmataki tha perasoune ola kai ta anxoi kai oi fovoi.....!:cheer:

Sas euxaristw kai pali!!!

filakia :kiss: :kiss: :kiss:

xxxxxxxxxx

• Απαντήσεις

• Πολύ κατατοπιστικό το άρθρο! Σ ευχαριστώ πολύ 💕💕💕💕 Πόσο δίκιο έχεις στην τελευταία παράγραφο... Και το εκτιμώ πολύ που το αναφέρεις, ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη μαμά που έχω τύψεις, που νιώθω πελαγωμένη απ την τόοοοοση πληροφορία και τα "πρέπει", αλλά βοηθάει πολύ να μας υπενθυμίζουμε, ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε καθημερινά 🙏 Στα νέα της αναζήτησης κατσικίσιου γάλακτος, ΕΥΡΗΚΑ κορίτσια! χαχα Καλά και πάλι η τιμή είναι πάνω από διπλάσια του αγελαδινού, αλλά αρκετά πιο προσιτή τλχ! 2,79Ε/λ παρακαλώ! κι είχαν και πρόβειο λίγο πιο τσιμπημένο, αλλά πήρα ένα μπουκάλι να το δοκιμάσουμε. Ωστόσο, δε νομίζω να το αντικαταστήσω πλήρως το αγελαδινό, λόγω τιμής κυρίως επειδή ο δικός μου πίνει 500-600μλ τη μέρα. Σκέφτομαι να κάνω εναλλαγές, και να το καθιερώσω όταν μειώσουμε σε 1 φορά γάλα. Πήρα και γιαούρτια κατσικίσιο + πρόβειο γιατί τα βρήκα κι αυτά σε μισή τιμή απ το συνηθισμένο ΒΙΟ μαγαζί που πηγαίνω. Ωραία, άλλη μια ρεαλιστική μέρα στον κόσμο της γονεϊκότητας που έφαγα 2 ώρες σχεδόν να ψάχνω για κατσικίσιο γάλα και να κάνω και εναλλαγή στα παιχνίδια στο δωμάτιο 😂😂😂 
    • Ο γιατρός πιθανόν να μου πει ότι ισχύουν αλλα όρια για την εγκυμοσύνη και ελπίζω δλδ...την Παρασκευή θα πάω κ θα σας πω... πάντως θεωρητικά κ βάση των ορίων είμαι πάνω από τα όρια ...μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες...γνκ όμως γνωρίζω ότι έχουν ρίξει τα όρια...κ στη χοληστερίνη πχ κλπ...
    • Τι κάνετε κορίτσια εγώ πήγα έκανα την εξέταση σήμερα που είχα υπέρηχο μαστού .. με πήρε λίγο από τα μούτρα εκεί ο γιατρός που πήγα έγκυος να κάνω την εξέταση αυτήν αλλά τέλος πάντων όλα καλά μου είπε … εσείς τι κάνετε; 
    • Εγώ, να σας πω την αλήθεια, επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη τον πρώτο καιρό ταλαιπωρήθηκα πολύ με τον θηλασμό, δεν είχα το μυαλό να σκεφτώ τις ραγάδες. Έβαζα μόνο την ειδική κρέμα στην τομή της καισαρικής και τις κρέμες για το στήθος. Τώρα αναλόγως πώς θα πάει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...