Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα, 

λεγομαι Κωνσταντινα και θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για τα προϊοντα για την φροντιδα της επιδερμιδας του μωρου με ατοπικη δερματιτιδα. Λογω του μικρου μου, που ειναι 16 μηνων, ψαχνω μια ολοκληρωμενη σειρα περιποιησης (αφροντουζ, σαμπουαν, λαδι μπανιου, κρεμα σωματος, κρεμα προσωπου) μεταξυ των frezyderm atropel, frezyderm holistic, bepanthol sensidem eczema, mustela stelatopia και la roche posay lipikar.

Τι εχετε χρησιμοποιησει εσεις κ απο ποια προϊοντα μεινατε (ή οχι) ευχαριστημενες; 

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Μόνο την τελευταία χρησιμοποίησα και δεν μπορώ να πω ότι είδα ιδιαίτερο χαίρι. Ο μικρός μου είχε κοκκινίλες και στα 2 μάγουλα, σας έγκαυμα κάπως το οποίο ΕΥΤΥΧΩΣ πέρασε από μόνο του όταν έγινε 1 έτους χωρίς να αφήσει σημάδια. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η KONSTANTIA είπε:

Καλησπέρα! Μόνο την τελευταία χρησιμοποίησα και δεν μπορώ να πω ότι είδα ιδιαίτερο χαίρι. Ο μικρός μου είχε κοκκινίλες και στα 2 μάγουλα, σας έγκαυμα κάπως το οποίο ΕΥΤΥΧΩΣ πέρασε από μόνο του όταν έγινε 1 έτους χωρίς να αφήσει σημάδια. 

Σε ευχαριστω! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...