Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αααα εσύ είσαι μικρούλα μωρέ μόνο εγώ είμαι η γηραιά κυρία του γκρούπ 🤣 Ααααα πόσο δύσκολο αυτό βρε κορίτσι μου δεν μπορώ να φανταστώ στεναχώρια που θα έχεις περάσει... Σε ποια εβδομαδα γινόταν αυτό; Η αδερφή μου είχε μια στην 8η εβδομάδα και είχαμε στεναχωρεθει πολύ αλλα μετά έμεινε ξανά και έκανε το μωράκι της  Ναι έχω τρία και τώρα αυτό το μικράκι ήρθε απρόσμενα, έχουμε αγχωθει με τον άντρα μου με τα οικονομικά πως θα τα βγάλουμε πέρα, μόνο αυτό μας κρατάει λίγο αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε. Άλλωστε στις μέρες μας ποιος δεν έχει το άγχος των οικονομικών. Αύριο έχουμε τον πρώτο υπέρηχο ναι αλλά μέχρι την αυχενική είμαι πολυυυυυυυ συγκρατημένη λόγω ηλικίας...
    • Χαχαχ καλό είναι το ζώδιο ναι!  Είμαι 34, αυτή η τέταρτη εγκυμοσύνη, οι άλλες δεν προχώρησαν (μια έκτοπη και δύο παλινδρομες). Οπότε καταλαβαίνεις από τη μια χαρά από την άλλη περίεργα!  Εσύ έχεις αλλά τρια ε; Τι ωραία θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια! Αύριο έχετε τον πρώτο υπέρηχο; 
    • Ω Θεέ μου αυτό δεν το είχα σκεφτεί.... Το ζώδιο. Χαχαχαχα είναι καλό λες;;; Εγώ έχω 28/11 ΠΗΤ αλλά στις άλλες μου γέννες είχε πάει παραπάνω ποτέ δεν ξέρεις. Απλά έτσι στο περίπου υπολογίζεις. Όχι την έκτη εβδομάδα προς το τέλος είχε τόσο και θυμάμαι είχα αγχωθει γιατί η κόρη μου είχε 125! Μιλάμε τρελή διαφορά. Είναι και ανάλογα πότε έγινε η σύλληψη, η εμφύτευση κτλ κτλ Εσύ πόσο χρονών είσαι;;
    • Άντε κορίτσι μου, με το καλό! Δεν πειράζει το νούμερο σημασία έχει η αύξηση έτσι κι αλλιώς. Είσαι πριν την καθυστέρηση;  Όσο για την περιοχή στον κόλπο, τρωγε γιαουρτακια, ρωτά αν μπορείς να πάρεις προβιοτικα και θα στρώσεις μπορεί να σου δώσει και κάτι ο γιατρός. Έχεις φαγούρα ή πόνο;  
    • 160 θα είχε λογικά 7-8 εβδομάδες ε; Νταξει άκυρος αυτός ο τρόπος πρόβλεψης φύλου 😆  Πάνω κάτω 26 Νοεμβρίου αλλά νομίζω θα αλλάξει ίσως γιατί ακόμα οι υπέρηχοι ξέρεις το βγάζουν μια έτσι μια αλλιώς το μικράκι, αλλά ναι τέλη Νοέμβρη! Τοξοτάρα 🫶🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...