Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιασω- νεοτερες πληροφοριες


SIFOS

Recommended Posts

Κοριτσια,

καλημερα και καλη εβδομαδα.Ισως το θεμα να εχει ανοιχτει και παλιοτερα, αλλα καλο ειναι να μαθαινουμε τα τελευταια νεα.Αν καποια κοπελα εχει γεννησει προσφατα στο ιασω ας μας περιγραψει την εμπειρια της, αναφορικα με τις παροχες, τα δωματια και γενικα ο,τι αλλο σημαντικο συναντησε εκει.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sifos kalimera!Den eimai eguos oute manoula eimai stis prospatheies omws o giatros mou einai sto iasw opote k ekei tha gennisw!Prin 2 mines gennise mia gnwsti mou ekei k rwtisa gia ola auta pou les k mou eipe ta kalutera!

Polu prosoxi apo tis nosokomes kathara dwmatia genika emeine polu euxaristimeni!Vevaia exw akousei k kopeles pou den tous arese alla o kathenas exei ti gnwmi tou...Elpizw na voithisa filia..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σιγουρα βοηθησες...καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.οποια ξερει κ λεπτομερειες απο προσωπικη της εμπειρια ας μας ανοιξει τα ματια;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Εγώ να σας πω την αλήθεια, έχω μπερδευτεί πάρα πολύ σε ό,τι σχέση με το ΙΑΣΩ. Από τη μία πλευρά ακούς τα καλυτερα, από την άλλη τα χειρότερα! Δεν ξέρω τι να πιστέψω τελικά...

Σήμερα πάντως που έχω ραντεβού με το γιατρό μου, έχω προγραμματίσει να βάλω κάτω τη μαία του και να της κάνω κάποιες ερωτήσεις που σημειώνω κατά διαστήματα στο τεφτέρι μου... Οπότε μπορώ να σας πω νεότερα άυριο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera!

Eimai stin 11 ebvomada kyisis

kai tha gennisw kai egw sto IASW...

I empeiria pou exw (apo to IASW)

einai 2 gynaikologikes epemvaseis pou ekana

prin 3 xronia kai prin 3 mines antoistixa

(idio xeirourgeio)...

Einai entypwsiaki i diafora sta timologia

((TRELES auksiseis stis IDIES paroxes,

pou den dikaiologei tin 3eti diafora!))

Episeis entypwsiako itan oti "fetos"

den eixan sapounakia gia to mpanio,

katargithikan oi pantoflitses tous

kai den exoun pleon mpournouzia gia to ntouz!!!

Akoma kai ta geumata itan pio "ftwxa" sygkritika...!

Epanalamvanw vevaia, xeirourgeio, OXI genna!

Par'ola auta o giatros mou einai ekei,

ton YPER-empistevomai kai den me apasxoloun

ola ta ypoloipa...

Allwste apo tous xeirourgous

tous anaisthisiologous

tis nosokomes kai olous

emeina eyxaristimeni... ((( kai tis 2 fores)))

Eksypiretisi "akrivou ksenodoxeiou"!!!

Elpizw na voithisa kapws Sifos mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΔΩΜΑΤΙΑ,ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ),ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ SUPER ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ,ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΑΝΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δειτε και αυτο το περασμένο θέμα

http://mammyland.com/index.php?option=c ... 4&id=22357

Εγώ γέννησα στις 12 Δεκεμβρίου στο Ιασώ με καισαρική.

Ολα καλά ειναι στο μαιευτήριο, δεν αμελουν να σε τσεκαρουν συχνά και να περνάνε οι νοσοκόμες και φυσικά εχεις ενδοσυνενόηση με τις κοπέλες ωστε να τις φωνάξεις για οτιδήποτε χρειαστείς.

Σου δίνουν σερβιέτες ΤΕΝΑ τεράστιες και ενα μεγεθος πιο μικρό, εναν αφρό για πλύση της ευαισθητης, πετσετες, σαπουνάκι... δεν θυμαμαι τωρα κάτι αλλο..

Φυσικά αλλάζουν σεντόνια και καθαρίζουν καθημερινά.

Το μυστικό για να εισαι πλήρως ευχαριστημένη εκεί ειναι να φωνάζεις τις μαιες για οτιδήποτε χρειαστείς. Μην περιμενεις δηλαδή απο μόνες τους να ειναι πάνω απο το κεφάλι σου.

Εγώ πλήρωσα 2900 για τις 4 μέρες με καισαρική σε 6κλινο.

Σου δίνουν και βαζελίνη, Penaten αφρόλουτρα και σαμπουαν για το παιδι, αυτά όλα στην τιμή μέσα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΙΑΣΩ,ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΦΑΓΗΤΟ ΤΕΛΕΙΟ,ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΑΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ annak ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ 2ΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 4400,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΙΚΤΕΡΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΑΛΛΑ 360

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ..

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ..

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..

ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ 6ΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ

ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ..

ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ..

ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ..

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ

ΖΗΤΑΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ..

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ

ΔΩΜΑΤΙΟ..

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ

ΚΟΥΡΑΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..

ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΕΛΑΓΑΜΕ..ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 2100 (Φ.Τ. ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ),ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..

ΑΥΤΑ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΕς ΚΑΙ ΑΨΟΓΕΣ.ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΗΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΛΙΝΗΚΗΣ ΜΟΥ ΝΙΛΗΣΑΝ ΠΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΣ/ΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΘΙΚΑ ΑΦΑΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ 2ο ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΕΙΜΕΝΩ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Ή ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΧΡΕΙΣΤΕΙΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS μου η εμπειρια μου ηταν πριν 2 χρονια, δεν ξερω αν σε ενδιαφερει τοσο παλια.

Παντως αν το διαβασεις ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη από ολους και από ολα, δεν ειχα κανενα παραπονο ουτε κατι με ενοχλησε στο παραμικρο.

Εμεινα 4 βραδια και ειχα ησυχο το κεφαλι μου για τα παντα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS έγραψε:

καμια αλλη μανουλα να μας πει την εμπειρια της;;;

κοριτσια αν εχετε χρονο μη μας ξεχνατε...

Sifos μου εγώ θα συμφωνήσω με την Babyboom, μάλλον κάπως περίεργη πρέπει να ειναι μια κοπέλα για να μην ειναι ευχαριστημένη.

Εσυ τι ακριβώς θέλεις να μάθεις? θα βοηθούσε να μας πεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια

ευχαριστω για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον σας.ειστε πολυ κατατοπιστικες.οσο για το τι θα ηθελα να μαθω η απαντηση ειναι μια:ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ κυριως ο,τι αφορα την καισαρικη διοτι αναγκαστικα ετσι θα γεννησω...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω γεννησα τον Αυγουστο στο Ιασω.Οντως ηταν ολα πολυ καθαρα ,το φαγητο καλό αλλα οχι ξενοδοχειου που ειχα ακουσει.Οσον αφορα την εξυπηρετηση απο τις 5 φορες που χρειαστηκα να ερθει καποια κοπελα στο δωματιο ηρθε μονο την μια.Να φανταστεις μου εφεραν το μωρο λερωμενο και της καλεσα να ερθουν να το αλλαξουν και δεν ηρθαν ποτε.Ισως να ετυχα την εποχη(οταν γεννησα γινοταν πανικο,πολλες γεννες και ελειψη προσωπικου)γιατι οι φιλες μου ειχαν μεινει ευχαριστημενες απο την εξυπηρετηση.Και δεν ειμαι καθολου παραξενη γενικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω Sifos μου για την καισαρική,

σου βάζουν ορό, σε ξυρίζουν ελαφρως γιατι η τομή ειναι στο σημείο που αναπτύσονται τρίχες ψηλά στο εφηβαιο.Σου κάνουν επισκληρίδιο (εκτος και αν πας με ολική), σου βάζουν καθετήρα και μπαίνεις κατευθείαν χειρουργείο. Εκει εχεις μπροστά σου ενα χαμηλό παραβάν, βλέπεις δηλαδή τα κεφάλια των γιατρών. Μεσα σε 10 λεπτά στο βγάζουν το παιδάκι, και αισθάνεσαι ότι αδειάζει η κοιλίτσα σου. Σου βάζουν το παιδί στο στηθος κ σου το αφήνουν λίγο να το χαρείς να ηρεμήσει κ αυτο..

Τον ορο και τον καθετήρα τα έχεις για 2 μέρες. Μετα στα βγάζουν όλα και εισαι άνετα. Την πρωτη μέρα δεν τρως τίποτα, πίνεις μόνο τσάι. Απο την επόμενη ξεκινάς με φιδε και βραστό κοτόπουλο και σιγα σιγα προσθέτονται και τα υπόλοιπα.

Ο γιατρός σου θα σου γράψει κάτι σε παυσίπονο να παίρνεις, εγώ είχα ενέσεις με τις οποίες δεν καταλάβαινα πραγματικά τίποτα απο πόνο. Σε άλλες δίνουν υπόθετα.

Η δευτερη μέρα ειναι λίγο δύσκολη γιατι θα έχεις κρυώσει απο την εγχείρηση και θα πονάς όταν ξυπνήσεις αλλά με τις παυσίπονες ειναι μια χαρά. Κάθε μέρα η μέρα παρα μέρα θα έρχεται ο γιατρός σου να σου κάνει αλλαγές στην γάζα. Μετα οταν πας σπίτι για λίγο καιρό ( εγώ το έκανα 10 μερες) φοράς γάζα μεσα απο το εσώρουχο εκει που είναι η τομή.

Η τομή δεν φαινεται καθόλου, μια πολύ αχνή γραμούλα θα έχεις στην αρχή.

μμμ τι άλλο.. δεν μου ερχεται κάτι άλλο τώρα αν έχεις κάτι στο μυαλό σου πεσμου..

Να σας πω και για το εξάκλινο επειδή με ρώτησε μια κοπέλα

Το εξάκλινο στο Ιασώ ειναι σαν τρικλινο δηλαδή 1 πόρτα οδηγεί σε ενα δωμάτιο με 3 κρεβατια και 1 μπανιο. Ο ενας τοιχος του δωματίου ειναι ανοιχτός και εκεί εχουν ενα παραβαν το οποίο σε χωρίζει απο τις άλλες 3 κοπέλες του εξάκλινου οι οποίες έχουν άλλη πόρτα και άλλο μπάνιο.

Δεν ειναι όλος ο τόιχος παραβαν. Εχει τοίχο δεξια αριστερά και στην μέση παραβαν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 08 ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΕΣ

ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.

ΤΙΣ ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ(ΑΦΑΝΤΕΣ) ΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑΣ.

ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ (2-3) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσια από θέμα χρημάτων τί γίνεται στο ΙΑΣΩ;;; Δεν έχω καταλάβει...

Είμαι ανάμεσα σε τρίκλινο και δίκλινο και αυτό γιατί θα πάρω κάποιο επίδομα από μια ομαδική ασφάλεια που μας έχουν κάνει από τη δουλειά. Διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να τους χαρίσω τόσα λεφτά!

Τί διαφορές έχουν αυτά τα 2 δωμάτια; Και στην τιμή επίσης... Είχα περάσει στις αρχές του χρόνου από εκεί και μου έδωσαν ένα τιμοκατάλογο, ο οποίος όμως μου φαίνεται ΠΟΛΥ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ...

Κάποια βοήθεια;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νοσηλευτηκα γυρω στον 1 μηνα στο Αρεταιειο το 2007

Εκει γνωρισα πολλες κοπελες που ειχαν γεννησει το πρωτο τους παιδι στο Ιασω και ακουσα πολυ ασχημες εντυπωσεις κυριως απο εκεινες που αντιμετωπισαν προβληματα στην εγκυμοσυνη τους και νοσηλευτηκαν εκει

Ακουγα συνεχεια τη φραση "το ξενοδοχειο Ιασω"

Οι αρνητικες τους εντυπωσεις αφορουσαν τοσο στη συμπεριφορα των νοσηλευτριων οσο και στην υποδομη του νοσοκομειου παντα σε συγκριση με το κοστος της νοσηλειας

Πολλες αναφορες για ταισμενα μωρα με ξενο γαλα και για εντονη προτροπη για συμπληρωμα

Μου εκανε εντυπωση πως οσες ειχαν εμπειρια και απο το Λητω και απο το Ιασω ηταν φανατικα υπερ του Λητω

Ελαχιστες ηταν ευχαριστημενες απο το Ιασω

Η γνωμη μου ειναι πως αν τυχει και ολα πανε καλα σε μια εγκυμοσυνη και σε μια γεννα ολα τα νοσοκομεια ειναι οκ

Οταν δημιουργουνται προβληματα εκει φαινεται το νοσοκομειο πώς λειτουργει σαν υποδομη

Αν ειχα τα χρηματα θα πηγαινα στο Λητω που απο φετος(οπως πληροφορηθηκα τυχαια απο τη νομαρχια) στηριζει και επισημα το μητρικο θηλασμο και γενικα μονο καλα εχω ακουσει...

Σορυ αν κουρασα και βγηκα λιγο εκτος θεματος..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

IOANNOULI ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ

ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΞΥ 6ΚΛΙΝΟΥ, 4ΚΛΙΝΟΥ, 3ΚΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΛΙΝΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΓΑΛΕΣ..

ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΛΩΝ

ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 6ΚΛΙΝΟΥ) ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ!!ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ.

ΑΝ ΠΧ ΤΟ 3ΚΛΙΝΟ ΕΧΕΙ 3.000 ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ 4.000..

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ..

ΑΠΛΑ ΣΤΟ 3ΚΛΙΝΟ ΕΧΕΙ 3 ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ 2!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας δώσω ένα παράδειγμα:

Λέει ότι σε ΦΤ το δίκλινο είναι 2850 + 730 για υγεινομικό υλικό, εργαστηριακές και ιατρικές εξετάσεις και φαρμακευτική αγωγή.

Ενώ το τρίκλινο είναι 2090 + 730 για υγεινομικό υλικό, εργαστηριακές και ιατρικές εξετάσεις και φαρμακευτική αγωγή.

Η διαφορά μου φαίνεται πολύ μικρή... Και όχι και τόσο πιστευτή να πω την αλήθεια......... :huh:

BabyBoom, σε αυτά να προσθέσω και άλλα 1000 ή αυτά εννοούσες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Apis mou exeis toso dikio...

I babyboom

kai i eley8eria

apantisan pws prepei na eisai parakseni

gia na min meineis eyxaristimeni

allaaaaaaaa mallon den einai etsi!!!

Kapote to ksenodoxeio Iasw

itan 5 *****

me xaroumeno proswpiko,

sideromena sentonia

kai kala ekpaideumenes kopeles...

Twra, vasismeno sto onoma

kai sta kala gyalismena patwmata

den dinei oute petsetoula gia to ntouz

((an den zitiseis 2 fores!))

Egw pantws auta antimetwpisa

XWRIS NA EIMAI PARAKSENI,

kai as gennisw ekei to mwraki mou

logo iatrou...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

και γω γεννησα στο ιασω στης 12 δεκεμβριου μπηκα σε 4κλινο υπεροχο δωμματιο γιατι ηταν σαν να εισαι σε 2κλινο πληρωσα 3600 γιατι γεννησα με καισαρικη και ειναι πιο ακριβα απο τον φυσιολογικο τοκετο η αναισθησια ειναι 1000 ευρω και το υγειονομικο υλικο δεν περιλαμβανεται στην τιμη του δωμματιου αντιθετα με το 6κλινο που καποιοες εξετασεις και καποιο υλικο ειναι στην τιμη αυτο βεβαια δεν το καταλαβα αλλα δεν πειραζει αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολοι ηταν πολοι καλοι οι κοπελες τρεχαν συνεχεια ανα πασα στιγμη για οτι ηθελες και το φαγητο ηταν πολυ καλο αφησαν και την μητερα μου να κοιμαται αν θελει εκει τουλαχιστον για τις πρωτες ωρες λογω καισαρικης.και οπως ειπε και η ερη και σερβετιες σου δινουν και ενα σαπουνι για πλησεις απο κατω και διαφορα για το μωρακι σου και σου δειχνουν πριν φυγεις πως να το ντυσεις πως να το αλλαξεις και πως να το κανεις μπανακι εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια κι'εγω στο ΙΑΣΩ γεννησα τον ιουνιο του 2008. Ειμαι υπερ ευχαριστημενη, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποια κοριτσια δεν ειναι...:dry:

Εγω πηγα σε μονοκλινο στον 8 οροφο και πραγματικα ηταν αρκετα τα χρηματα,αλλα αυτο το ρυθμιζει ο καθενας αναλογα με την τσεπη του, γιατι καπου διαβασα οτι δεν αξιζει να πας σε αλλο δωματιο περαν του 6κλινου. Λοιπον αξιζει και παρααξιζει...:lol:

Ηταν ολα πεντακαθαρα, καθε μερα αλλαγη σεντονιων, ειχα και πετσετουλα και σαπουνακι και παντοφλιτσες (αλλα φυσικα ειχα τις δικες μου μαζι, δεν περιμενα να μου δωσουν εκεινοι), το φαι ηταν καλλιτερο κι'απο ξενοδοχειου και με μενου οπου εγω επελεγα τι να μου φερουν την αλλη μερα, και φυσικα τα κοριτσια στον οροφο ευγενεστατα και εξυπηρετικοτατα...:)

Και δωρακια για το μωρακι μου εκαναν πολλα και μου ελυναν ολες τις αποριες που ειχα.:)

Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο ζητας απο ενα μαιευτηριο...:huh:

Το μωρο το φερνουν οταν εχει επισκεπτηριο για να το δουν και οι επισκεπτες σου, γιατι γι'αυτο εχουν ερθει. Αν θες να θηλασεις τους βγαζεις εξω. Και ενας λογος που αξιζει το μονοκλινο ειναι αυτος...;)

Τελος παντων...

Αν κατσεις να το κοσκινησεις θα βρεις κατι που δεν θα σ'αρεσει... το θεμα ειναι η ουσια...;)

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ ρε παιδια νομιζω ότι με τοσες κοπέλες εκει μέσα να φωνάζουν όλες τις μαίες για διάφορα πράγματα, ειδικότερα την ώρα που μοιράζουν τα μωρά, ε ειναι λογικό και μια μαια να ξεχάσει να ερθει ακριβώς την ώρα που της είπες οτι το μωρό θέλει άλλαγμα.. Σε μενα δεν ετυχε αυτο, οποτε ο μικρός μου τα εκανε κ τον ειχα στο δωματιο τον παιρνανε τον καθαρίζανε κ μου τον φερνανε πίσω. Επίσης τυχαινε πολλές φορές που μου τον φερναν για να φαει αυτος να κοιμάται καθόλη την ώρα που τον ειχα στο δωμάτιο. Ερχόταν η ώρα να τα πάρουν κ ή μου τον αφήνανε αν ειχε ξυπνήσει για να φάει ή μου τον φερνανε μόλις ξυπνούσε ανεξαρτήτως ώρας..

Θέλω να διευκρινήσω λίγο το θέμα περι παραξενιάς.. Απλά νομίζω ότι ειδικά τις πρώτες μέρες της λοχείας είμαστε όλες υπερευαίσθητες κ οξύθημες λόγω αλλαγής των ορμονών κ της συναισθηματικής μας φόρτισης.

Εγώ ήμουν σε 6κλινο και δεν υπήρξε ούτε μια κοπέλα που να μην ξεσπάσει σε κάποια στιγμή σε κλάματα, σε φωνές..

Οταν απομακρυνθούμε απο το μαιευτήριο νομίζω ότι τα βλέπουμε όλα διαφορετικά..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...