Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μ καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω... Κάνω προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι είχα περίοδο 4/4/19 μέχρι 10/4/19 ξεκίνησα από της 12/4 μέχρι 17/4ελευθερα έχω ενωχλησεις χαμηλά μια από δεξιά μια από αριστερά πονάει η μέση μου κ αν τεντοθω νιώθω τράβηγμα γυρνάει λίγο. Το στομάχι μου κ. Καμία φορά. Ζαλαδα να. Τονίσω ότι. Έκανα ελεύθερα κ 3 μέρες πριν μου έρθει περίοδος τι λέτε βρε αγάπες μου έχω ελπίδες??? 

Δημοσίευση

Ελενάκι 12 κ βέβαια έχεις ελπίδες αφού ήσουν στην ωορρηξία από τις ημερομηνίες πού περιγράφεις αλλά νομίζω είναι λίγο νωρίς για να έχεις συμπτώματα εγώ σου εύχομαι να έχεις γρήγορα θετικά αποτελέσματα.Ειμαι κ εγώ στην ίδια κατάσταση δηλαδή θέλω δεύτερο παιδάκι αλλά ακόμα φοβάμαι να πάρω την απόφαση βέβαια πήγα στο γιατρό κ έκανα προγεννητικό έλεγχο αλλά ακόμα διστάζω . Εύχομαι ότι καλύτερο.

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου  σίγουρα είναι νωρίς απλά κάπως περίεργα νιώθω κ δεν αγχωνομαι καθόλου τι να πω θα δείξει σε 2 εβδομάδες ❤️σου εύχομαι τα καλύτερα... Κ. Εγώ δυσκολεύτηκα να πάρω απόφαση για το δεύτερο δεν είσαι η μόνη απλά θέλεις λίγο χρόνο ακόμα σκέψου τα θετικά κ όλα θα έρθουν στην ώρα τους πάντως σου εύχομαι γρήγορα. Να το πάρεις απόφαση κ να είναι όλα εύκολα για. Εσενα?

Δημοσίευση

Καλό θα ήταν κ ένα κοριτσάκι βέβαια κ αγοράκι να είναι θα παίζουν καλύτερα κ θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Μακάρι να είναι γερά.Ο γιός μου βέβαια οταν τον ρωτάω μου λέει ότι θέλει αγοράκι ?

Δημοσίευση

Κοπέλα μου γερά να είναι κ ότι να ναι.. Εμένα ο δικός μ ακόμα δεν μιλάει λέει λίγα πράγματα είναι πολύ τεμπελακος... Αχ το γιαυρι μ να σου ζήσει κοπέλα μου να είναι γερό κ ευτυχισμένο❤️❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...