Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενοχλήσεις


Ελενακι12

Recommended Posts

Κορίτσια μ καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω... Κάνω προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι είχα περίοδο 4/4/19 μέχρι 10/4/19 ξεκίνησα από της 12/4 μέχρι 17/4ελευθερα έχω ενωχλησεις χαμηλά μια από δεξιά μια από αριστερά πονάει η μέση μου κ αν τεντοθω νιώθω τράβηγμα γυρνάει λίγο. Το στομάχι μου κ. Καμία φορά. Ζαλαδα να. Τονίσω ότι. Έκανα ελεύθερα κ 3 μέρες πριν μου έρθει περίοδος τι λέτε βρε αγάπες μου έχω ελπίδες??? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενάκι 12 κ βέβαια έχεις ελπίδες αφού ήσουν στην ωορρηξία από τις ημερομηνίες πού περιγράφεις αλλά νομίζω είναι λίγο νωρίς για να έχεις συμπτώματα εγώ σου εύχομαι να έχεις γρήγορα θετικά αποτελέσματα.Ειμαι κ εγώ στην ίδια κατάσταση δηλαδή θέλω δεύτερο παιδάκι αλλά ακόμα φοβάμαι να πάρω την απόφαση βέβαια πήγα στο γιατρό κ έκανα προγεννητικό έλεγχο αλλά ακόμα διστάζω . Εύχομαι ότι καλύτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου  σίγουρα είναι νωρίς απλά κάπως περίεργα νιώθω κ δεν αγχωνομαι καθόλου τι να πω θα δείξει σε 2 εβδομάδες ❤️σου εύχομαι τα καλύτερα... Κ. Εγώ δυσκολεύτηκα να πάρω απόφαση για το δεύτερο δεν είσαι η μόνη απλά θέλεις λίγο χρόνο ακόμα σκέψου τα θετικά κ όλα θα έρθουν στην ώρα τους πάντως σου εύχομαι γρήγορα. Να το πάρεις απόφαση κ να είναι όλα εύκολα για. Εσενα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό θα ήταν κ ένα κοριτσάκι βέβαια κ αγοράκι να είναι θα παίζουν καλύτερα κ θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Μακάρι να είναι γερά.Ο γιός μου βέβαια οταν τον ρωτάω μου λέει ότι θέλει αγοράκι ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου γερά να είναι κ ότι να ναι.. Εμένα ο δικός μ ακόμα δεν μιλάει λέει λίγα πράγματα είναι πολύ τεμπελακος... Αχ το γιαυρι μ να σου ζήσει κοπέλα μου να είναι γερό κ ευτυχισμένο❤️❤️❤️❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...