Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφέ υγρά πριν την αναμενόμενη περίοδο

Chris24

Recommended Posts

Καλημέρα σας! ..Είχα ερωτική επαφή με το σύζυγό μου στις 6 Απριλιου . Η  προηγούμενη μου περίοδος ήταν 22-28 Μάρτη και η αναμενόμενη μου είναι στις 19 Απριλίου.. χθες 16 Απριλίου είδα αίμα και νόμισα αδιαθετησα αλλά τελικά οχι και σήμερα  βλέπω κάποια καφέ και ροζ υγρά ..Είναι φυσιολογικό? Ο κύκλος μου είναι σχεδόν πάντα σταθερός και πέρασα και πρώτη εγκυμοσύνη χωρίς πρόβληματα.. Πονάει λίγο η κοιλια μου και το στήθος μου είναι λίγο φουσκωμένο..Να σας πω ότι πριν λίγες μέρες έπινα αντιβίωση λόγω ουρολοίμωξης..  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα.Περιμενε την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου κ δες αν θα αδιαθετήσεις κανονικα.Αλλιως αν εχεις καθυστερηση κανε ένα τεστακι.Εμενα προσωπικα οποτε ειχα τετοιο θεμα ηταν απλα διαταραχή κ αδιαθετουσα κανονικα.Ομως μπορει να είναι κ εγκυμοσυνη.

στις πριν 38 λεπτά, ο/η RaniaMln είπε:

Καλησπέρα.Περιμενε την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου κ δες αν θα αδιαθετήσεις κανονικα.Αλλιως αν εχεις καθυστερηση κανε ένα τεστακι.Εμενα προσωπικα οποτε ειχα τετοιο θεμα ηταν απλα διαταραχή κ αδιαθετουσα κανονικα.Ομως μπορει να είναι κ εγκυμοσυνη.

Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν είχα κάτι τέτοιο..πρώτη φορά το παθαίνω..θα περιμένω αναγκαστικά και αν δεν δω θα κάνω τεστ.. ευχαριστώ

στις πριν 4 ώρες, ο/η Chris24 είπε:

Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν είχα κάτι τέτοιο..πρώτη φορά το παθαίνω..θα περιμένω αναγκαστικά και αν δεν δω θα κάνω τεστ.. ευχαριστώ

Θα μπορούσε να είναι αιματάκι εμφύτευσης αν δν ήταν απ την ουρολοίμωξη γτ μου έχει τύχει!!,βγαίνει σαν μέρες!!Αν κάνεις κ κύκλους σχετικά μικρούς!!Περίμενε λίγο ακόμα κ κάνε τεστ ή χοριακή!!Σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!

στις πριν 14 ώρες, ο/η marillia είπε:

Θα μπορούσε να είναι αιματάκι εμφύτευσης αν δν ήταν απ την ουρολοίμωξη γτ μου έχει τύχει!!,βγαίνει σαν μέρες!!Αν κάνεις κ κύκλους σχετικά μικρούς!!Περίμενε λίγο ακόμα κ κάνε τεστ ή χοριακή!!Σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!

Χθες πάλι νόμιζα είδα περίοδο γιατί είχα λίγο αιματακι και από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα σκουπίζουμε και τίποτα..θα σκάσω!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Chris24 είπε:

Χθες πάλι νόμιζα είδα περίοδο γιατί είχα λίγο αιματακι και από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα σκουπίζουμε και τίποτα..θα σκάσω!

Καλησπέρα! Εγώ κορίτσι μου αυτό που περιγράφεις το έπαθα τον προηγούμενο μήνα. Στην 27η ημέρα το πρωί είδα καφε-ροζ υγρά και λέω αδιαθέτησα, μετα που πήγα τουαλέτα ήταν πεντακάθαρη και τελικά μου ήρθε την 29η ημέρα το βράδυ. Δε θα σου κρύψω οτι χάρηκα νομίζοντας οτι είμαι έγκυος αλλά τελικά δεν! Ακόμα αναρωτιέμαι τι ήταν γιατί και εγώ έχω σταθερό κύκλο και δεν μου είχε ξανασυμβεί. Ευχομαι εσύ να είσαι εγκυούλα!!! ❤️

στις πριν 20 ώρες, ο/η Nancaki88 είπε:

Καλησπέρα! Εγώ κορίτσι μου αυτό που περιγράφεις το έπαθα τον προηγούμενο μήνα. Στην 27η ημέρα το πρωί είδα καφε-ροζ υγρά και λέω αδιαθέτησα, μετα που πήγα τουαλέτα ήταν πεντακάθαρη και τελικά μου ήρθε την 29η ημέρα το βράδυ. Δε θα σου κρύψω οτι χάρηκα νομίζοντας οτι είμαι έγκυος αλλά τελικά δεν! Ακόμα αναρωτιέμαι τι ήταν γιατί και εγώ έχω σταθερό κύκλο και δεν μου είχε ξανασυμβεί. Ευχομαι εσύ να είσαι εγκυούλα!!! ❤️

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα τεστ όμως δεν έδειξε κάτι.. περίοδο ακόμα τίποτα και  λέω δεν γίνεται..πήγα μου πήρανε αίμα και τελικα είμαι έγκυος!!!  Είμαι 26 χρόνων και έχω ακόμα ένα κοριτσάκι 11 μηνών..ελπίζω να βγει αγοράκι χαχαχα

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Chris24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα τεστ όμως δεν έδειξε κάτι.. περίοδο ακόμα τίποτα και  λέω δεν γίνεται..πήγα μου πήρανε αίμα και τελικα είμαι έγκυος!!!  Είμαι 26 χρόνων και έχω ακόμα ένα κοριτσάκι 11 μηνών..ελπίζω να βγει αγοράκι χαχαχα

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτάααα! Μπράβο κορίτσι μου με το καλό και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!! ❤️

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Nancaki88 είπε:

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτάααα! Μπράβο κορίτσι μου με το καλό και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!! ❤️

Ευχαριστώ πολυ! Το ένιωθα ότι είμαι παρόλο που σήμερα περίμενα περίοδο κανονικά! Ευχαριστώ για την στήριξη!❤️

στις On 19/4/2019 at 11:41 ΠΜ, ο/η Chris24 είπε:

Ευχαριστώ πολυ! Το ένιωθα ότι είμαι παρόλο που σήμερα περίμενα περίοδο κανονικά! Ευχαριστώ για την στήριξη!❤️

Κοριτσι μου μου δινεις ελπιδες!! Ειχα παρομοια συμπτωματα 26-27 εβδομη μερα του κυκλου... λιγα καφε υγρα και σταγονες αιματακι. Ειμαι στην 36η τωρα κ ακομα δεν εχω αδιαθετησει. Εκανα και παρομοιο ποστ... τεστ αρνητικο με καθυστερηση και η ψυχολογια μου επεσε στα πατωματα.. Λες η χοριακη να εχει αλλη γνωμη? Ποσο βγηκε η δικη σου?

• 2 weeks later...
στις On 22/4/2019 at 4:41 ΜΜ, ο/η 'Αρυα είπε:

Κοριτσι μου μου δινεις ελπιδες!! Ειχα παρομοια συμπτωματα 26-27 εβδομη μερα του κυκλου... λιγα καφε υγρα και σταγονες αιματακι. Ειμαι στην 36η τωρα κ ακομα δεν εχω αδιαθετησει. Εκανα και παρομοιο ποστ... τεστ αρνητικο με καθυστερηση και η ψυχολογια μου επεσε στα πατωματα.. Λες η χοριακη να εχει αλλη γνωμη? Ποσο βγηκε η δικη σου?

Τι έγινε τελικά? Είσαι εγκυουλα? Εγώ δεν είχα κάνει χοριακη..εξέταση αίματος για θετικό η αρνητικό έκανα απλά για να μου φύγει το άγχος.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρές στις οικογένειες σας!!! Να περάσετε όμορφα και να χαρείτε τις κοιλίτσες σας!! Του χρόνου θα έχουμε τα μπεμπάκια μας και θα είναι όλα μαγικά!  Φιλιά πολ΄΄λά!!!
    • Αχ είναι τέλειο!!! Να το χαρεί η μπουμπού σου. Για το νούμερο, απλά τα 3-6 ίσως δεν προλάβεις να τα χρησιμοποιήσεις καθόλου λόγω εποχής.. σκέψου ότι θα πάρεις κάτι μακρυμάνικο το οποίο θα είναι αρκετά μεγάλο μάλλον για τον πρώτο καιρό και μετά θα αλλάξει η εποχή και θα θες καλοκαιρινά.. Εγώ απλά απέκλεισα τα newborn (50 εκ.) που θεωρώ είναι για πρόωρα..και τα 0-1 που είναι 56 εκ. δεδομένου ότι ένα μωράκι συνήθως γεννιέται περίπου 53-55 εκ. οπότε αυτά θα είναι για πολύ λίγο. Τα υπόλοιπα τα πήρα στο 0-3 δηλ. 60 εκ. και σε κάποιες εταιρείες 62 εκ. οπότε στην αρχή ίσως της είναι λίγο μεγάλα και μετά θα τα φορέσει τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα ή και κανένα μήνα μετά (πχ μέχρι το Μάιο) και τότε θα τις ψωνίσω τα επόμενα που θα θέλει σίγουρα καλοκαιρινά.  Τώρα βέβαια δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου και να κάνεις αγορές που δεν θα σε βολέψουν ή θα πάνε χαμένες, απλά σου λέω πως το σκέφτηκα εγ΄ώ..μπορεί να είμαι και λάθος, μιας και εμένα το πρώτο μου είναι και δεν έχω εμπειρία. 
    • Εγώ που είναι το πρώτο μου έχω πάρει τα εξής:  7 βαμβακερά φορμάκια ολόσωμα κάποια με ποδαράκι και κάποια χωρίς 3 βελουτέ φορμάκια ολόσωμα με ποδαράκι και για το σπίτι και για βόλτα & 2 πιο καλά  βαμβακερό υφαντό για βόλτες χωρίς πόδι 8 σετ παντελονάκι τύπου κολάν & μακρυμάνικο βαμβακερό ζιπουνάκι  1 παντελόνι τζινάκι (χαχα) &  μακρυμάνικο βαμβακερό ζιπουνακι 2 μπλούζες βαμβακερές 4 ζιπουνάκια κοντομάνικα για από μέσα (εδώ πρέπει σίγουρα να προσθέσω 7-10 ακόμα) 3 ζακετάκια βαμβακερά λεπτά για μέσα στο σπίτι ή για βολτούλες αν έχει καλό καιρό 2 ζακετάκια - μπουφανάκια για έξω αν έχει ψύχρα - αυτά είναι το ένα σε στυλ γουνάκι προβατάκι και το άλλο έχει από μέσα επένδυση γούνα - δεν είναι κανονικά μπουφάν αλλά είναι ζεστά.  15 καλτσάκια 5 κορδέλες (θα πάρω και άλλες σίγουρα..χαχα)  Δεν ξέρω ίσως πήρα αρκετά...αλλά πρώτον είναι το πρώτο  μου και δεν έχω τίποτα...δεύτερον δεν θέλω να βάζω πληντύριο κάθε μέρα ούτε για αστείο και να έχω και το σιδέρωμα μετά σε καθημερινή βάση..δηλ. ιδανικά θα ήθελα να βάζω πλυντήριο 1-2 φορές την εβδομάδα. Τρίτον, μου είπαν ότι θα μου φέρουν ακι ρουχαλάκια στο μαιευτήριο αλλά δεν μπορώ να βασιστώ στο τι θα μου ψωνίσει ο καθένας, ούτε να κάθομαι μετά να πλένω, σιδερώνω με άγχος γιατί δεν θα έχω τι να φορέσω στο μωρό..επίσης σκέφτομαι μήπως εκείνα τα δώρα τα αλλάξω και πάρω κάτι άλλο που θα μου λείπει ή ρουχαλάκια για πιο μετά.   
    • Ναι την ίδια λέμε. Εχει 4 σεμινάρια και γενικώς βλέπω πολύ καλές κριτικές..οποτε σκεφτόμουν μήπως εκανα τα δύο τώρα δηλ. τοκετού και θηλασμού και αν με βοηθήσουν αργότερα να κάνω και τα άλλα δυο που είναι ύπνου και εισαγωγής τροφών. 
    • Εγώ έκανα της γρίπης προχθές και η αλήθεια είναι ότι για μια δυο μέρες είχα πόνους στα κόκκαλα..Ειδικά τη πρώτη μέρα πάρα πολύ..Τώρα ευτυχώς συνήρθα. Αλλά ο γιατρός μου είπε μια βδομάδα μετά του κοκκύτη και η φαρμακοποιός 15 μέρες μετά.. Τέλοσπαντων λέω να πάω περίπου στις 10 μέρες πάνω κάτω να το κάνω δηλαδή πριν τη Πρωτοχρονιά..Για το σύζυγο δεν μου είπε κάτι αλλά στις 9/1 που έχω ραντεβού θα τον ρωτήσω να είμαστε σίγουροι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...