Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Χαιρετώ ως νέο μέλος της παρέας. Ο μπέμπης είναι σχεδόν 6 εβδομάδων και θηλάζει αποκλειστικά. Έχουμε τρελό θέμα με τους κολικούς και ήθελε να ρωτήσω από την εμπειρία σας ως μαμάδες, οι κολικοί εξαφανίζονται από ότι ξέρω γύρω στον 3ο μήνα. Αλλά πώς εξαφανίζονται, ένα ωραίο πρωί απλά δεν έχει άλλους πια? Ή αρχίζουν να μειώνονται σε συχνότητα?? Θα ήθελα να μάθω πως το περάσατε για να ξέρω τι έχω μπροστά μου... Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα. Στη μικρή μου, όντως κράτησαν μέχρι και τον 3ο μήνα. Και συνέβη, όπως ακριβώς το περιγράφεις. Απλά άρχισε να μειώνεται η συχνότητα εμφάνισής τους. Και ως προς το τι μας βοήθησε ή μάλλον μας έσωσε, είναι η μπάλα του πιλάτες. Κάθεσαι με το μωρό στην αγκαλιά και κάνεις μικρές ταλαντώσεις. Αυτή η περιοδική, παλινδρομικη κίνηση, την ηρεμουσε πλήρως. Κλάμα δεν ακούγαμε. Και εγώ εδώ στο φόρουμ το είχα διαβάσει για τη μπαλα. Υπομονή και ο καιρός περνάει γρήγορα. 

Αχ υπομονη κοριτσι μου. Το μικρούλι σου προσαρμόζεται στην εξωμητριο ζωή. Εμάς 40 ημερών ήταν στα χειρότερα του. 2 μηνών, άρχισε να μειώνεται και τώρα 3,5 μηνών δεν υπάρχουν καθόλου. Σταδιακά και ολοένα μικρότερη συχνότητα. Ηρεμουσε με πιστολάκι και απορροφητηρα. Όταν ήταν ήρεμος του έκανα μασάζ στην κοιλίτσα με κυκλικές κινήσεις με τη φορά του ρολογιού και μετα τα ποδια ψηλα κι έβγαζε πολύ αέρα. Αυτό μόνο σε κατάσταση ηρεμίας γιατί τη στιγμή που τον έπιαναν η κοιλιά γινόταν πέτρα από το σφίξιμο. Του έδωσα και infacolic, ίσως να βοήθησε κι αυτό. Πάντως η μπάλα που λέει η @Dir ήταν και είναι σωτήρια. Και για τον μικρό και για...τη μέση μας!

στις πριν 5 ώρες, ο/η KONSTANTIA είπε:

Τι μπάλα είναι αυτή ρε κορίτσια; Να προμηθευτώ και εγώ μια από τώρα!

ΑΥΤΗ η μπάλα, πρέπει να υπάρχει σπίτι πριν καν μείνουμε έγκυες! Συγκαταλέγεται στα είδη πρώτης ανάγκης! Χαχα

Είναι η κλασσική μπάλα πιλάτες, από τα γνωστά παιχνιδοκαταστήματα. 5 ευρώ κόστος για υπηρεσία σίγασης κλάματος (εννοείται πως πρωτίστως ανακουφίζει το μωρό, η σίγαση κλαματος είναι επακόλουθη). 

στις On 11/4/2019 at 8:32 ΠΜ, ο/η KONSTANTIA είπε:

Τι μπάλα είναι αυτή ρε κορίτσια; Να προμηθευτώ και εγώ μια από 

Οπωσδήποτε να προμηθευτείς! Θα σε βοηθήσει και στην εγκυμοσυνη με τις ενοχλήσεις στη μέση, ισχιο κλπ όσο θα βαραίνεις. Μόνο καλύτερα να πάρεις 2 γιατί θα τη λατρέψει κι ο γιος σου και θα τσακώνεστε ?

Και μετά με το μωρό θα έχεις σιγαση στο δευτερόλεπτο! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...