Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κρεμα για συγκαματα?


Recommended Posts

Είμαι 29+1 και αρχίζω να μαζεύω ότι χρειάζομαι σιγά σιγά. Από κρέμα για τον πωπο του μωρού ξέρω αρκετές αλλά δεν έχω ιδέα τι ποιότητας είναι η κάθε μία. Πχ στο σούπερ μάρκετ έχει τις κλασσικές fissan. Εγώ συνήθως βλέπω sudocream σε όσα παιδάκια έκανα baby sitting. Είναι και οι δύο για κατάλληλες για νεογέννητα? Εσείς ποιες χρηαιμοποιουσατε και ποια θα με συμβούλευατε να αγοράσω? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κ με τ καλό τ μωράκι σου. Για τη fissan δεν ξέρω αλλά η sudocrem δεν ενδείκνυται για κάθε αλλαγή πάνας. Ειναξ πολύ δυνατή για τ βρεφικό δέρμα. Εγώ από την αρχη παίρνω της frezyderm, ειναξ λίγο ακριβή άλλα την παραγγέλνω ηλεκτρονικά. Την χρησιμοποιώ 20 μήνες τώρα στη μικρή κ αυτ ή θα βάζω κ στο μωρο. Είναι τ μόνο προϊόν π δ αλλάζω με τπτ. Σαμπουάν κτλ παίρνω τα πιο οικονομικά από διάφορες σειρές. Αλλά την κρέμα την θεωρώ τοπ. Ακόμη κ όταν έβγαζε η μικρη εξανθήματα από τη ζεστη κάπου στο σώμα της της έβαζα λίγο κ αμέσως υποχωρουσαν. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα συμφωνησω gia ti sudocrem οτι ειναι ειναι για βαρια συγκαματα

1)      Fouka Calendula & Aloe Baby Cream Ενυδατικήκρέμαγιαπαιδικές&ευαίσθητεςεπιδερμίδες 100ml

αυτη ειναι μια ενδεικτικη που δεν εχει καθολου χημικα μπορω να σου πω κιολας

εγω ομως εβαζα μουστελα και φρεζιτεμ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ τα προιόντα της frezyderm τα θεωρώ υπερτιμημένα και πολυδιαφημισμένα, δεν μπορώ να πω ότι τα δοκίμασα και είπα ουαου. Η Sudocrem είναι τίμια κρέμα, αφενός οικονομική και με λίγη ποσότητα στγανώνει το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού και με μια εφαρμογή την ημέρα όσο και να το πλύνεις το μωρό μετά από κακά ή τσίσα παραμένει εκεί και προστατεύει. Φυσικά υπάρχουν χιλιάδες ακόμα επιλογές. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και από εμένα, εγώ χρησιμοποιώ frezyderm και δεν την αλλάζω δοκίμασα και άλλα διαφορα δείγματα από το νοσοκομείο αλλά προτίμησα την frezyderm. Να ψαχνεις στο ιντερνετ διαφορά φαρμακεία βγάζουν πολύ καλές προσφορές που συμφέρουν πολύ από εκεί να παραγγέλνεις ότι θέλεις να χρησιμοποιείς για το μωράκι σου :) 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Εγώ από τότε που γέννησα 15 +βάζω συνδυασμό sudocrem και weleda που είναι εντελώς φυτική.Δεν είχα κανένα πρόβλημα παρά μόνο 1 φορά πρόσφατα που έβγαλε κάτι σπυράκια και το αντιμετώπισα με φαρμακευτικά προϊόντα σε συνδυασμό πάλι με αυτές τις κρέμες.Βεβαια είναι μωράκια που έχουν πιο ευαίσθητο δέρμα  .Θα δεις τι θα σας ταιριαξει.Απλά συμφέρει σε ότι καταλήξεις να παραγγέλνεις μέσω ίντερνετ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...