Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενημερωση Θρομβοφιλιας

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου ανοιγω αυτο το θεμα γιατι καμια γυναικα δεν θελω να παθει οτι επαθα εγω δεν ειμαι γιατρος αλλα οτι ξερω και οτι εμαθα θα προσπαθησω να το γραψω και να ενημερωνεται καθε κοπελα περι θρομβοφιλιας γιατι πρεπει εδω στην Ελλαδα μια γυναικα να χανει δυο παιδια για να την βαλουν να κανει εξεταση θρομβοφιλιας ενω στο εξωτερικο ειναι εξεταση ρουτινας γιατι μια γυναικα πρεπει να βιωνει εναν ενδιμητριο θανατο λογω της θρομβοφιλιας και κανενας γιατρος να μην της λεει πηγαινε κανε εξεταση θρομβοφιλια εγω ειμαι μια γυναικα που βιωσα εναν ενδομητριο θανατο στις 28 εβδομαδες κοριτσια μου κανενας δεν ειπε πηγαινε κανε εξεταση θρομβοφιλιας αποφασισα να την ψαξω μονη μου και ναι βρεθηκα θετικη στο αντισφωλποδικο συνδρομο συγνωμη αν δεν το λεω σωστα η εξεταση θρομβοφιλιας θα ειναι καλο να γινεται πριν την εγκυμοσυνη για ενα σιγουρο αποτελεσμα να την κανετε ολες οσες θελετε να μεινετε εγκυες γινεται μονο σε αιματολογο μπορει ο γυναικολογος να σας πει οτι δεν χρειαζεται αν δεν εχετε ιστορικο οχι θα την κανετε κανεις δεν ξερει αν μια γυναικα εχει θρομβοφιλια η θρομβοφιλια ειναι υπουλη και ειναι παθηση με το αιμα θρομβωνει το αιμα και στην εγκυμοσυνη δεν αφηνει τον πλακουντα να αιματωθει καλα θα ηθελα καμια αλλη γυναικα να μην βρεθει στην θεση μου για αυτο καλο ειναι πλεον να μην περιμενουμε κανεναν γυναικολογο να μας πει για την εξεταση θρομβοφιλιας αλλα να την κανουμε μονες μας δεν ειναι κατι 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου ανοιγω αυτο το θεμα γιατι καμια γυναικα δεν θελω να παθει οτι επαθα εγω δεν ειμαι γιατρος αλλα οτι ξερω και οτι εμαθα θα προσπαθησω να το γραψω και να ενημερωνεται καθε κοπελα περι θρομβοφιλιας γιατι πρεπει εδω στην Ελλαδα μια γυναικα να χανει δυο παιδια για να την βαλουν να κανει εξεταση θρομβοφιλιας ενω στο εξωτερικο ειναι εξεταση ρουτινας γιατι μια γυναικα πρεπει να βιωνει εναν ενδιμητριο θανατο λογω της θρομβοφιλιας και κανενας γιατρος να μην της λεει πηγαινε κανε εξεταση θρομβοφιλια εγω ειμαι μια γυναικα που βιωσα εναν ενδομητριο θανατο στις 28 εβδομαδες κοριτσια μου κανενας δεν ειπε πηγαινε κανε εξεταση θρομβοφιλιας αποφασισα να την ψαξω μονη μου και ναι βρεθηκα θετικη στο αντισφωλποδικο συνδρομο συγνωμη αν δεν το λεω σωστα η εξεταση θρομβοφιλιας θα ειναι καλο να γινεται πριν την εγκυμοσυνη για ενα σιγουρο αποτελεσμα να την κανετε ολες οσες θελετε να μεινετε εγκυες γινεται μονο σε αιματολογο μπορει ο γυναικολογος να σας πει οτι δεν χρειαζεται αν δεν εχετε ιστορικο οχι θα την κανετε κανεις δεν ξερει αν μια γυναικα εχει θρομβοφιλια η θρομβοφιλια ειναι υπουλη και ειναι παθηση με το αιμα θρομβωνει το αιμα και στην εγκυμοσυνη δεν αφηνει τον πλακουντα να αιματωθει καλα θα ηθελα καμια αλλη γυναικα να μην βρεθει στην θεση μου για αυτο καλο ειναι πλεον να μην περιμενουμε κανεναν γυναικολογο να μας πει για την εξεταση θρομβοφιλιας αλλα να την κανουμε μονες μας δεν ειναι κατι 

Καλά έκανες και άνοιξες αυτό το θέμα εγώ από μόνη μου ζήτησα από την γυναικολόγο μου να μου γράψει εξέταση για θρομβοφιλια ακόμα δεν της έχω κάνει!βέβαια έχει πολλά πακέτα  εξετάσεων θρόμβωφιλιας εμένα απ τι κατάλαβα μου έγραψε το βασικό φαντάζομαι έχω κάτι θα βγει στην εξέταση

στις πριν 36 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Καλά έκανες και άνοιξες αυτό το θέμα εγώ από μόνη μου ζήτησα από την γυναικολόγο μου να μου γράψει εξέταση για θρομβοφιλια ακόμα δεν της έχω κάνει!βέβαια έχει πολλά πακέτα  εξετάσεων θρόμβωφιλιας εμένα απ τι κατάλαβα μου έγραψε το βασικό φαντάζομαι έχω κάτι θα βγει στην εξέταση

ναι κοριτσι μου ακομα και απο το βασικο κομματι θα βγει αν εισαι θετικη στην θρομβοφιλια φυσικα ειχα πει θα ανοιξω αυτο το κομματι αρκετα ταλαιπωρηθηκα εγω δεν θελω και αλλη γυναικα

Εμένα με παρέπεμψε σε αιματολογο για να μου γράψει εξετάσεις για θρομβοφιλια και το έχω αμελήσει μιας και δεν έχω αρχίσει ακόμα προσπάθειες. Θες να μου πεις εσύ που τις έκανες, πόσο στοίχισαν και πόσο καιρό έκαναν να βγουν τα αποτελέσματα; ?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Penny89 είπε:

ναι κοριτσι μου ακομα και απο το βασικο κομματι θα βγει αν εισαι θετικη στην θρομβοφιλια φυσικα ειχα πει θα ανοιξω αυτο το κομματι αρκετα ταλαιπωρηθηκα εγω δεν θελω και αλλη γυναικα

Συγνωμη κορίτσι μου εσύ έγκυος δεν είσαι πάλι?? Και εγώ τις έκανα προληπτικά και από μόνη οταν έχασα τα διδυμα.

Κορίτσια μου εγώ ήμουν από τις τυχερές που ήξερα ότι έχω θρομβοφιλια πριν μείνω έγκυος.δυστυχώς πολλές κοπέλες χάσανε τα μωράκια τους από την θρομβοφιλια.να κάνετε τις εξετάσεις αν και είναι ακριβές.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Συγνωμη κορίτσι μου εσύ έγκυος δεν είσαι πάλι?? Και εγώ τις έκανα προληπτικά και από μόνη οταν έχασα τα διδυμα.

Ναι ναι αγαπουλα ειμαι παλι εγκυος καλα εκανες και εκανες προληπτικά

στις πριν 2 ώρες, ο/η vivika10 είπε:

Κορίτσια μου εγώ ήμουν από τις τυχερές που ήξερα ότι έχω θρομβοφιλια πριν μείνω έγκυος.δυστυχώς πολλές κοπέλες χάσανε τα μωράκια τους από την θρομβοφιλια.να κάνετε τις εξετάσεις αν και είναι ακριβές.

Ετσι είναι κοριτσι μου μπροστά στην ζωη ενος παιδιου ας ειναι οσα λεφτα θες

στις πριν 3 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Εμένα με παρέπεμψε σε αιματολογο για να μου γράψει εξετάσεις για θρομβοφιλια και το έχω αμελήσει μιας και δεν έχω αρχίσει ακόμα προσπάθειες. Θες να μου πεις εσύ που τις έκανες, πόσο στοίχισαν και πόσο καιρό έκαναν να βγουν τα αποτελέσματα; ?

Γεια σου γλυκούλα να τις κανεις πριν ξεκινήσεις για μωρακι πάλι λοιπον εγω τις εκανα Ιωάννινα και βγηκαν σε 4 μερες θυμαμαι το απλό πακέτο το πλήρωσα καπου στα 80€ εγω 

στις πριν 5 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Εγώ έχω κάνει ολόκληρο το πακέτο για όλες τις μεταλλάξεις το πλήρωσα 400€ πριν 4 χρόνια βέβαια και τα αποτελέσματα είχανε βγει σε 4 ημέρες.

• 4 weeks later...
στις On 3/4/2019 at 3:36 ΜΜ, ο/η Penny89 είπε:

Επειδη ζω στο εξωτερικο θα σου πω οτι δεν ειναι εξεταση ρουτινας ουτε εδω δυστυχως.Θα πρεπε να τις κανουν στο βασικο προγεννητικο ελεγχο αλλα δεν...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάντως κορίτσια θα κάνω κλύσμα σπίτι μου ... δεν θέλω να κάνω πάλι στο νοσοκομείο. Βέβαια στην περίπτωση μου , με αφήνουν κ να έχω σνακ κατά τη διάρκεια του τοκετού,  οπότε μάλλον ανωφελο είναι 🤣  Για τα κακάκια κ εγώ το ίδιο ήξερα στην πρώτη εγκυμοσύνη,  όμως δεν είναι κάτι,  αρκεί να είναι σε παρακολούθηση το μωρό για να ξέρουμε ότι είναι οκ οι παλμοί
    • Εγώ κορίτσια μου να σας πω την αλήθεια βγαίνω γιατί κατάλαβα ότι με κάνει να νιώθω καλύτερα...Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ τις πρώτες μέρες που ήμουν μέσα και δεν έβγαινα ούτε καν για να πετάξω τα σκουπίδια...Τον έχω παντού μαζί μου,το έχω πάρει απόφαση ότι δε θα μου τον κρατήσει κανείς οπότε θα συμβιβαστούμε με αυτό...Δε ξέρω τι θα γίνει όταν θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά 🫤...είναι ένα κομμάτι που με αγχώνει πάρα πολύ!!
    • Κι εγώ έτσι πιστεύω θα έπραττα κορίτσι μου, χαίρομαι που διατηρείτε την ψυχραιμία σας και το πάτε βήμα-βήμα 🙏🙏🙏  Τώρα δε ξέρω κατά πόσο θα μπορούσες να αλλάξεις γιατρό μιας κι έχω ακούσει ότι στην Ελλάδα κάποιοι διστάζουν να αναλάβουν εγκυους μετά το 2ο τρίμηνο, αλλά αυτό θα κρίνετε εσύ κι ο άντρας σου ❤️  Όλα να πάνε καλά, περιμένουμε νέα σου 💫
    • Πωωω κι εγώ έτσι ακριβώς σήμερα και δεν ξέρω και τι να κάνω να περάσει λιγο...περπατάω πονάει, ξαπλώνω, πιάνεται χειρότερα!μια τρέλα!😂 Καλή μου @Xrisa95 για μένα να ξερεις ότι είσαι στήριγμα σε όλο αυτό! Με το καλό το παιδάκι σου!μου έχουν δημιουργηθεί και κάτι απορίες σχετικά με το θέμα! Θα σου στείλω προσωπικό μόλις βρω χρόνο!❤️❤️❤️
    • Κλαίωωωωωωωωωωα 🤣🤣🤣🤣 Ο τρόπος που τα λες με έχει γονατίσει... να σαι καλά! Μπράβο σου για την ψυχραιμία σου και την όλη διαχείριση. Μου φαίνεται τόσο δύσκολο κι είμαι σίγουρη πως θα ντραπ΄ω πολύ. Πριν μείνω έγκυος έλεγα ότι θα παω με καισαρική για να τα γλιτώσω όλα αυτά. Φαντάσου μυαλό 🤪 Ααααα επίσης λάτρεψα τον "μεγάλο" σου!!! Άπαιχτος.... Με το καλό να δεχτείς τη μανούλα σου για να έχεις και βοήθεια και παρέα!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...