Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ; ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΠ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΚΙΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζήσει η μπεμπουλα. Το χει ξανανοιξει το θεμα καποια κοπελα. Δεν τρεχει τιποτα κ εμενα μου ηρθε στις 40 μερες. Η δικια μου η μπουμπου ειναι 7 μηνών και θηλαζει απλως μπορει να ειναι λιγο λιγοτερο το γαλα αυτες τις μερες ή να εχει αλλη γευση. Μην ανυχηχεις

ΣΙΛΙΑ έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ; ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΠ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΚΙΑ:)

Άσχετο με τον θηλασμό: Ο δικός μου ο γυναικολόγος μου είπε να κάνω τεστ ΠΑΠ 6 μήνες μετά από τον τοκετό. Εσένα στους 4 μήνες μετά??

Κι εγώ στους 4 μήνες το έκανα.

κι εμενα μου ηρθε από τον 2ο μήνα κάτια σαν περιοδος, αλλά το γάλα μου μια χαρά. Απλά παρατηρώ ότι εκείνες τις ημέρες η μπέμπα διαμαρτύρεται όταν τρωσει, σαν να μην της αρέσει..σαν να μην χορταίνει... δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως μετά όλα καλά.

υπάρχει δηλ ωορηξία κατά τον θηλασμό; Θέλω να μείνω έγκυος, αλλά δε θέλω να κόψω τον θηλασμό. Υπάρχει περίπτωση να μείνω ενώ θηλάζω;

υπαρχει περπτωση να μεινεις ακομα και αν θηλαζεις!

η αυξημενη προλακτινη ευθυνεται για ορισμενες αποβολες χωρις αυτο να ειναι απολυτο και παντα να συμβαινει αλλα εγω τουλαχιστον με ουσους ιατρους το συζητισει το υποστηριζουν!!!

αναστασια μου θελεις τοσο γρηγορα 2ο?

Argi έγραψε:

ΣΙΛΙΑ έγραψε:

Άσχετο με τον θηλασμό: Ο δικός μου ο γυναικολόγος μου είπε να κάνω τεστ ΠΑΠ 6 μήνες μετά από τον τοκετό. Εσένα στους 4 μήνες μετά??[/quote:lngjhtmj]

Εγω έκανα τεστ ΠΑΠ μολις σαράντησα και πηγα για την καθιερωμένη επισκεψη .

Οταν υπάρχει περίοδος , υπάρχει και ωορηξία ! Εδω εχουν μεινει εγκυος γυναίκες που δεν ειχαν προλάβει να δουν περίοδο :)

Φυσικά και μπορεις να μεινεις εγκυος ενω θηλάζεις αν εχει έρθει η περιοδος σου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον θηλασμό . ΜΟΝΟ εαν ο γιατρος δει συσπάσεις και απαγορέψει την σεξουαλική επαφή , ΤΟΤΕ διακοπτετε και ο θηλασμος .

Με το καλό σε οσες κοπελες το επιθυμουν :)

Εγώ έκανα το τεστ ΠΑΠ 5,5 μηνών έγκυος.

Στο πρώτο παιδί μου ήρθε η περίοδος στους 5,5 μήνες και το γάλα μειώθηκε δραματικά. Την ίδια μέρα που ήρθε δεν έφτανε το γάλα να χορτάσει το παιδί και έκλαιγε όλη μέρα. Ήμουν και εγώ με τις ορμόνες μου ανάστατη και την ίδια μέρα έδωσα μπουκάλι. Αν υπήρχε άλλος τρόπος να μου το πείτε για να το αποφύγω αυτή τη φορά!

AthinaK έγραψε:

Εγώ έκανα το τεστ ΠΑΠ 5,5 μηνών έγκυος.

Στο πρώτο παιδί μου ήρθε η περίοδος στους 5,5 μήνες και το γάλα μειώθηκε δραματικά. Την ίδια μέρα που ήρθε δεν έφτανε το γάλα να χορτάσει το παιδί και έκλαιγε όλη μέρα. Ήμουν και εγώ με τις ορμόνες μου ανάστατη και την ίδια μέρα έδωσα μπουκάλι. Αν υπήρχε άλλος τρόπος να μου το πείτε για να το αποφύγω αυτή τη φορά!

Δεν υπάρχει περιπτωση να μην φτανει το γάλα σου μετα απο 5,5 μήνες αποκλειστικού θηλασμου . Σκεψου , πριν ανακαλυφθει η σκονη τι εκαναν?:)

Μια και εισαι Γερμανια θα σου πω wachstumsschub :) Αυτο κανει το μωρό και κλαιει και εσυ βλέπεις μια ενταση και δεν μπορεις να την εξηγήσεις . Ομως αν δωσεις μπουκάλι τοτε εμποδίζεις να λειτουργήσει σωστα η φυση . Σε κάθε αναπτυξιακό αλμα το μωρο ρυθμίζει την παραγωγή , αν εσυ βλεποντας αυτη την γκρινια την λες πεινα και δινεις μπουκάλι τοτε δεν θα το αφησεις να ρυθμίσει την παραγωγή .

και εμένα τώρα μου ήρθε περίοδος ξανά, όπως ακριβώς και την 1η φορά (μετά τον πρώτο τοκετό εννοώ). Δηλαδή 4μήνες και 4 εβδομάδες που είναι το μπουμπουκάκι μου. Την βλέπω και τρώει λιγότερο αυτές τις μέρες, αλλά ίσως να φταίει και το γεγονός ότι η μυτούλα της είναι μπουκωμένη και έχει και λίγο βήχα :( δεν ξέρω, όμως αυτή την φορά δεν θα σταματήσω όπως έκανα την πρώτη από καθαρή άγνοια!!!:(

Τεστ ΠΑΠ θα κάνω κι εγώ στους 4 μήνες, ενώ δε μου έχει έρθει ακόμα περίοδος (ο μπεμπούλης είναι σχεδόν 2,5 μηνών)...

Αναστασία κι εγώ θα ήθελα να κάνω σύντομα το 2ο, αλλά ο γιατρός μου είπε να μεσολαβήσει τουλάχιστον ένα 6μηνο για να αναρρώσει πλήρως ο οργανισμός από τον 1ο τοκετό. Μέχρι τότε οπωσδήποτε προφυλάξεις (και όχι αντισυλληπτικά, που δεν είναι συμβατά με το θηλασμό)!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...