Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αννα

καλως τα δεχτηκατε τα κοριτσακια σας σπιτι σας!!!:cheer:

Υγεια και ευτυχια να τις ακολουθουν σε ολη τους τη ζωη.:)

Και συ να εισαι παντα καλα με τον αντρουλη σου να καμαρωνετε και τα 3 θαυματακια σας.

Παντως ειναι σκετες γλυκες...τι να πω...οσο για την ταλαιπωρια που τραβηξαν, αν δεν το ξεραμε ουτε που θα το φανταζομασταν;)

Καλη αρχή και παντα χαμογελα σαν τα σημερινα στο σπιτικο σας!

Δημοσίευση

Πω πω!!!!!!

Τι μωρά είναι αυτά :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλά δεν το συζητώ ΑΣΤΕΡΙΑ!!!!!

Γερά να είναι Αννούλα μου και με μια μαμά σαν εσένα σίγουρα θα είναι ευτυχισμένα:) :)

Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν και δεν θα τελειώσουν ποτέ;) ;)

Πολλά φιλιά και πολλές ευχές στέλνω στην πανέμορφη οικογένοια σου

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ:P

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!:woohoo:

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ

ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ....!!!!

ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΥΜΒΕΙ.... ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ!!!! B) B)

ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΡΔΑΜΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ

ΦΩΤΟ) ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ.....

ΜΑΧΗ...:P :laugh: :laugh: ΜΠΟΥΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΛΕ??:silly:

ΤΟ ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ? ΠΕΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ.....;)

ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΙΣΚΙΠΕΣΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ

ΠΑΝΤΑ....!!! :) :) :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ!ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!

ΤΟ ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ!ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΛΑΙΓΑΝΕ (ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΝΤΟΣ).ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΗΡΑ 2 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ(!!!).ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ...:laugh: ΜΕΤΑ Η ΝΕΦΕΛΙΤΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΖΗΛΕΨΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ.;) ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑΙΣΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ,Η ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΦΕΛΙΤΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΠΝΟ...ΩΧ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΩ!ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΕΤΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Μπράβο Αννούλα, επιτέλους σπίτι με τις διδυμούλες σου!

Να είναι πάντα γερές, ευτυχισμένες και τυχερές στη ζωούλα τους..

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Και καλή δύναμη σε σένα και τον άντρα σου! Θα τη χρειαστείτε με τον "συγχρονισμό" που έχουν τα μικράκια σου! ;)

Σε φιλώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...