Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόνος κάτω χαμηλά αριστερά


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Καλώς σας βρήκα!! Νέο μέλος κ εγώ!! Θα ήθελα την άποψή σας όσες περάσατε από αυτή τη φάση!! Είμαι 2-3 ημέρες πριν να μου έρθει η περίοδος και έχω υποψίες ότι ίσως και να είμαι έγκυος!! Δεν έχω σταθερό κύκλο (24-30 ημέρες). Τις τελευταίες μέρες νιώθω διαφορετικά. Νιώθω κάτω χαμηλά αριστερά κάτι σαν μικρές ενοχλήσεις, μικρούς πόνους! Χθες ένιωσα κ πιο δυνατές ενοχλήσεις, ήταν σαν 2 σουβλιές αν θα έπρεπε να τις περιγράψω κάπως!! Έχει τύχει σε κάποια;;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Πίστεψε με θέλω όσο τπτ στη ζωή μου να κάνω και εγώ ένα μωράκι.. Αυτό που θα σε συμβούλευα (δηλ αυτό που κάνω εγώ) είναι να μη δίνεις σημασία σε κανένα "σύμπτωμα" πριν την καθυστέρηση... εμένα η περίοδος μου κάθε μήνα είναι διαφορετική... ο πόνος μπορεί να ωφείλεται και στο έντερο...σου εύχομαι ολόψυχα να είναι το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Δημοσίευση

Ειχα τετοια πονακια απ τη στιγμη που ξεκινησα ελευθερες επαφες. Σαν τσιμπηματα κατω χαμηλα αριστερα. Το ειχα συζητησει και με αλλες κοπελες και ειχαμε καταληξει οτι πολλες ειχαμε τετοια πονακια απ τη στιγμη που ξεκινησαμε ελευθερες επαφες. Σαν να ενεργοποιειται το συστημα ενα πραμα? Για καλο σημαδι δες το παντως! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η vasiliki30 είπε:

Χωρις να θελω να σε απογοητευσωο πονος της περιοδου δν ερχετε καθε μηνα με τον ιδιο τροπο.μπορει να ειναι εγκυμοσυνη αλλα μπορει να ειναι και περιοδος.ευχομαι να ειναι εγκυμοσυνη!

Δε θα απογοητευτώ γιατί ακόμα στις αρχές είμαστε!! Είπα δε θα αγχωθώ καθόλου!! Απλά ήθελα να δω αν έχει τύχει κ σε άλλες!!! Παρ´όλα αυτά σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η vayaki είπε:

Ειχα τετοια πονακια απ τη στιγμη που ξεκινησα ελευθερες επαφες. Σαν τσιμπηματα κατω χαμηλα αριστερα. Το ειχα συζητησει και με αλλες κοπελες και ειχαμε καταληξει οτι πολλες ειχαμε τετοια πονακια απ τη στιγμη που ξεκινησαμε ελευθερες επαφες. Σαν να ενεργοποιειται το συστημα ενα πραμα? Για καλο σημαδι δες το παντως! 

Λες ε;;?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μετά από τόση ταλαιπωρία εύχομαι πραγματικά αυτή η φορά να είναι και η τυχερή σου!!!Mε το θέλημα του Θεού όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!🙏🙏🙏
    • Λευκη μου καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι! Η αδελφή μου είχε ακριβώς αυτό το πρόβλημα δεν έπαιρνε ούτε ο μικρός της βάρος!! Όλη μέρα αγκαλιά και το βράδυ χωρίς ύπνο μιας και ήθελε συνέχεια να είναι σε όρθια στάση το παιδί λόγο της έντονης ενοχλήσεις που είχε ο καημένος! Πολύ δύσκολη κατάσταση πραγματικά θέλει πολύ υπομονή! Πιστεύω ότι με τις τροφές θα βελτιωθεί κατά πολύ η κατάσταση κορίτσι μου! Τουλάχιστον αυτό έγινε στον μικρό μας! Αρκεί μόνο να δεχτεί εύκολα τις στερεές για να μπορέσεις να του αντικαταστήσεις τουλάχιστον 2 γεύματα και να αρχίζει να παίρνει βάρος! Υπομονή θα ευχηθώ θα τα καταφέρετε και θα πάνε όλα καλά! 
    • Καλημέρα κορίτσια και εμενα η μικρή μέσα στη μέρα έχει λίγο γκρίνια και πίνει ανά 2 ωρες γάλα λιγότερο βέβαια προφανώς γτ διψάει. Πάντως απο όταν το γύρισα τελείως στο ξένο νομίζω μπηκαμε σε μια σειρά. Οσο έδινα μητρικο και μετά συμπλήρωμα πεινουσε συνέχεια γιατί το μητρικο είναι πιο εύπεπτο και το χωνευε αμέσως.Προς Θεού δεν λέω να το σταματήσει κάποιος αν κάνει μικτή διατροφή, λέω μόνο τι δούλεψε σε εμάς.   
    • Εμένα όταν έρχεται ο πόνος είναι συνεχόμενος πονάει η κοιλιά μου όπως όταν έρχεται περίοδος  κ υπάρχει μια ενόχληση.. από την αρχή τα έχω αυτά αλλά ήλπιζα ότι στο δεύτερο τρίμηνο θα εξαφανιστούν!  
    • Καλημερα σε ολες!!!!! Να ρωτησω κατι αν και μπορει να ακουστει χαζο; Μιας και ειναι πρωτη φορα. Αν εμεις οι ιδιοι ως ζευγαρι επιθυμουμε στις τεχνικες που θα χρησιμοποιησουν οι εμβρυολογοι να κανουν και διαχωρισμο σπερματος (zymot), σε ποιον απευθυνομαστε; Ενημερωνουμε το γιατρο ή πρεπει να ερθουμε σε επαφη με το εργαστηριο;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...